GTA V strahovito zahtevan

[h=1]GTA V strahovito zahtevan, GTX770 nije dovoljan za maksimum detalja![/h]

**Dok strpljivo čekamo da Rockstar Games konačno objavi hardversku zahtevnost GTA V, srećnici koji već imaju priliku da ga testiraju upozoravaju da će nam biti potreban zaista jak hardver za njega.
**

Kako navodi član forum NFOHUMP pod nadimkom Neon, Nvidia GTX770 Lightning Edition u kombinaciji sa i53570K nije dovoljan da bi igra radila u konstantnih 60 fps pri maksimumu detalja (čak i kad se isključi MSAA). On je ipak objavio na koji način je podesio grafiku kako bi stvari uz minimum kompromisa radile sa stabilnim fpsom.
On je objavio i poređenje igre sa minimumom i maksimumom detalja (kliknite na obe slike za veće verzije) a na iznenađenje, razlike među njima su nepostojeće kad je reč o kvalitetu tekstura ali su zato vidljive na senkama, osvetljenju, refleksijama i iscrtavanju. Sad ostajemo samo da sačekamo da se Rockstar Games oglasi i saopšti nam kakav je minimum potreban ali nam se čini da ni on neće biti preterano skroman. Naravno, nemojte uzimati ni ove informacije kao potpuno tačne jer autentičnost izvora nije potvrđena.

Ne cudi me preterano, zamisli Max Payne 3 sa open world-om.

Pa kad izadje odma ce biti peceva, pa kad krene jedno 10 nvidija drajvera u nedelju dana…

Pritom pogle VRAM, ostalo mu 700mb slobodno sa high teksturama. Meni na 7870(dobro to jeste slabije od 770) MP3 trosio sav vram ako se secam dobro.

Od , pa relativno prosecnog kompa , do zveri. Istina je negde tamo ( u Njujorku ) :smiley:

GTA 5 je preradjena oldgen igra koja ima najbolju next gen grafiku. U stvari, najbolju grafiku trenutno, na bilo kojoj platformi, kada se sve uzme u obzir.

Izgleda potpuno neverovatno na PS4, kakvih 60fps na PC-ju, ono nece moci da radi ni u konstantnih 30.

Slobodno me citirajte kada izadje verzija za PC :slight_smile:

Sto nije probao da dostigne 4K@60fps :smiley: Nista novo. Ako mi bude radio 1080p@30fps na medium, me happy.

Ljudi ne znam za vas ali meni se cini da je ova slika sa setingsa fejk osim ako si nasao na nekom sajtu koji je proveren , gde su opcije za mis?

Pod controls, matori. ._.

U controls?

Ajd izadji, ceka te izmjena…

Okej ovo je moje licno misljenje bilo , verovatno gresim onda , iKaran da li se ovo odnosi na mene tj to sto si ti napisao :smiley:

Direkt na tebe :smiley:

Rockstar announced system requirements for GTA V PC version:
Minimum Specs

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)

• Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

• Memory: 4GB

• Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

• Sound Card: 100% DirectX 10 compatible

• HDD Space: 65GB

Recommended Specs

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

• Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)

• Memory: 8GB

• Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

• Sound Card: 100% DirectX 10 compatible

• HDD Space: 65GB

Source: http://www.moddingway.com/news/6057.html

Vidi, cpu mi je minimum. Ali zato je gpu malo iznad recommendeda. Znaci trebalo bi na medium da radi bez problema :smiley:

ja sam iznad preporucenog plus sam OC-ovan nekih 20%, ima to da radi…

Treba promjenit naziv teme…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Da da i Rockstar je odlozio izlazak za mart

Os se kladimo da nece? :slight_smile:

Ceka te zanimljivo igranje sa opcijama, patchevima i drajverima…

pa kao i uvek hehehhe

Ovo zahtevno? Pa ovo je sasvim normalno, prosecna gejmerska konfa.

Dok ne vidim kako radi nista im ne verujem :smiley: Sad skocite na mene kako se to desilo samo sa gta 4 itd… bla bla al dok se ne uverim ne zelim da komentarisem :slight_smile: