Na GTA IV ja sa C2D procesorom i 9500GT nikakvih problema nisam imao, problemi su bili sa AMD konfiguracijama.
Sent from my G3
Na GTA IV ja sa C2D procesorom i 9500GT nikakvih problema nisam imao, problemi su bili sa AMD konfiguracijama.
Sent from my G3
Moje misljenje je da Kompanija Sony,planira da gejmere natera da izbace pc iz upotrebe i da predju na njihove uredjaje… Mnogo para za konf. je potrebno da bi se ovakva igra igrala na kompu a za 200 jura je mogu imati sa ps3 uredjajem,na kome ne secka i slicno… Po sistemu tiha voda breg roni…
Pojasni mi samo kakve veze Sony ima sa celom pricom oko GTA 5? o_O
O cemu pricas ti ?
Isto radi i MS, i Nintendo… To je poenta konzola…
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
O tome kako se na sony 3-ci koja je stara 10-et godina bez problema igra igra izasla prosle godine i koja je jako zahtevna. I o tome kako je pre zahtevna za pc,i trazi bruka skupu konfiguraciju kako bi se igrala na 60fps. Moje misljenje je da je to zavera Sony-ja i pojedinih kompanija kako bi pc gameri presli na PS i kako bi se objedinio igracki skup u jedno,jer gube na izradi posebno igara za ps3-4,i pc sistema. Velika je razlika u izlazenju za jedno,zatim za drugi sistem. Moje misljenje-Nemam pravo na to?
Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje. Ali to ne znači da si i upravu. Pazi, na PS3 je igra u 720p 30fps, dok je na PCju to na 1080p 60fps, pa naravno da će tražiti jaču konfiguraciju.
Imas pravo na misljenje, ali nemas pravo da lupas gluposti. Mada, teoretski imas pravo i na to, ali malo vredja inteligenciju.
Imas pravo na misljenje, samo ne bih se slozio sa tobom…
Mislim jedna je stvar, sto u kompu mozes bez problema izbaciti na primer graficku kartu i kupiti drugu, jacu i staviti je… Zato se PC igre toliko gruvaju… I proizvodjaci igara to sve rade u dogovoru sa proizvodjacima hardware za pc… I to je ocigledno… Koliko puta si samo video da neka igra dolazi kao poklon uz graficku kartu?
Na konzoli to ne mozes, e do konzole dolazi jedna mnogo dobra stvar, a to je optimizacija. Dobra optimizacija je lek za sve… Kada ljudi koji rade neku igru optimizuju u 2015. ganc novu igru da radi na konzoli staroj 9-10 godina, rade to zato sto na konzoli ne mozes uraditi ono sto bi uradio na pc, ako ti ne radi igra. Jednostavna stvar…
Trece, PC gaming nece nikada izumreti, ne kazem zato sto sam PC gamer, naprotiv, vise volim konzole. Ali nikada necete naterati nekoga ko igra Dotu/LOL/WOW, pa cak i CS da sedne za konzolu i igra to. Prikljucivanje Misa i tastature na konzolu? Po meni tada konzola gubi svaki svoj smisao, i to je to…
Prvo, ako je neko u zaveri, to je onda MS, koji ima operativni sistem na PC, Sony nema nikakve dobiti od igara na PC, niti sa kime da se dogovara. Zatim, igre, kao i tehnologija koja ih pokreće, su odavno prešišali PS3 i 360. Pa i PS4 i XO. Na PC su najbolje verzije igara, upravo zbog tog hardvera. PC verzije imaju bolju rezoluciju, FPS, dodatne funkcije koje konzole neće skoro videti, itd. Bambi za tebe što možeš da igraš igru na konzoli za 200 evra i da budeš zadovoljan. Mnogi nisu, i zato plaćaju toliko para za PC. Ti kao da si danas provalio da postoji PC gaming i koje su konfiguracije potrebne i minimum koji treba uložiti u ovaj hobi?
Imaš pravo na mišljenje, ali je ovo forum, i normalno da će ljudi da komentarišu, pogotovu kada je ovako spektakularno mišljenje u pitanju. Ovo je jedna od onih izjava koje zaslužuju da budu istaknute na forumu u temi posvećenoj najluđim izjavama godine. Izvini, ali ta izjava je zaista među najluđim na ovom forumu, ako ne i šire.
Ne bih pisao knjigu ovde kako bih odgovorio svima pojedinacno… Uvericete se i sami za koju godinu,kada neka od pomenutih kompanija izbaci masinu 3u 1,i koja ce biti vise igracka konzola nego pc kako bi se korisnici obkedinili u jedno… Pogledajte oglase i silne ponude za zamene Pc konfiguracije za PS3-4,Xbox,XO… A o inteligenciji pojedinih cemo pricati za koju godinu… THE END!
P.S Balet je lepa stvar-zbog balerina…
Bravo.
OT : Zar je opet potrebna diskusija konzole vs pc? Toliko je puta prezvakano na ovom forumu i svuda po internetu da mi se smuci kad god vidim nekog ko se pravi pametan i poredi.
Svidja mi se kako si prvo pozvao na prekid nepotrebne diskusije a onda diskretno izneo svoje misljenje u vezi te iste diskusije i jos to predstavio kao opste poznatu cinjenicu.
Mislim da je sama tema po sebi sa nazivom da je gta V strahovito zahtevan malo nerealna jer sada je 2015 godina kada se po meni u gaming pc ne uklapa ništa ispod i5 sa 8 gb rama i turbo grafikom pa ko može to da isprati za njega ovo nije bauk i uvjek će ljudi govoriti da možeš slično igrat za manje pare Moj novac moja briga
Mislim da tema treba lock zbog console vs pc prežvakanih prepiranja
Послато са XT910
Znaci kao i uvek ljudi se ne zapitaju sta pisu i zasto. Molicu neke da razmisle sta pisu pre nego sto napisu. Ovo se odnosi na konstataciju i poredjenje xbox360 i PS3 konzole 8-9godina stare i PC sa novim hardware-om 1080p ono cuvenih 60fps, samo mi dajte PC koji je 6 godina star da to potera na 1080p i 60fps pa onda poredjenje moze biti validno. Nema takvog racunara od 200€ kao xbox360 i PC 200€ nov i da hardware ima godina ko konzola a da to moze da se startuje uopste.- ne moze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
Nije GTA V preterano zahtevan nego smo mi siromasni. Sto rece covek iznad ne treba ti nista posebno za danasnje pojmove da bi ona bas lepo radila u HD.
Treba ti neki i5 i npr 280x a to danas ne predtavlja nista posebno. A sada sto smo mi beda…
Inace nema tu rata konzola vs pc. Bice obe stvari prisutne jos duuugo dugoo.
Samo ce biti sve bolje integrisani sto je po meni super. Ja bih voleo da u kuci imam samo jedan uredjaj a ne gomilu.(a i zeni bih lakse objasni sta ce mi toliki krs u kuci )
Evo MS se lepo trudi da sve poveze novim OS-om.
Ispravljeno.
Ali mislim da se do tog zakljucka svaki put doslo