E ovako planiram sa drustvom neki last minute da uhvatimo za grcku Gde bi bilo najbolje za nas ? Imamo po 17-18-19 godina. Interesuje nas kupanje preko dana i zurke preko noci
Razmisljali smo o paralijiā¦ili tamo prvi prst, hanioti, pefkohori i sl. moze neka vasa iskustva ?
Paralia definitivno Preko dana je lepo, mirno, plaze nisu prepune. Ako odete na plazu oko 9-10 ujutru voda ce verovatno biti kristalno cista, posle se vec zamuti od podignutog peska. Nocu uopste nije mirno, narod izlazi na ulice, stariji razgledaju, mladi uglavnom trce po plazi ili su u diskoteci (ako je i dalje otvorena). Ima i igraonica (na svu srecu, nisam imao potrebe da sedam za kompom
). I veliki plus je sto je to mali grad, oko 700-800 stanovnika, sve ostalo su turisti, pa 90% ljudi tamo govori ili barem pomalo razume srpski.
Morao sam
Posto ste mladi zaobidjite te āprsteā kako ih zovu. To su dosadna mesta za medalju sva. U grcku ako se ide onda se ide na ostrva. Sve ostalo je bezveze. Najlepse plaze i more su po ostrvima a o zurkama i nocnom zivotu necu ni da pricam koje je ludilo. Ovi kopneni deo ti je za penzionere, paradajz turiste i ljude sa malom decom. Plaze ruzne, mesta ruzna i dosadna nemaju dusu niti ima sta da se vidi. E sada tacno je da su ostrva skuplja dosta. Ako imate mogucnost idite na ostrva, makar i losiji smestaj ali samo da ste tamo. A pogotovo sto vi jurite last minute. Moze da izleti nesto super za malo love. Gledaj npr Krf. Zna da bude dobrih ponuda za samo malo vise para ili cak isto.
Znaci mi sa decom na ruzne plaze jel? Kakva diskriminacija.
Ma bio sam i ja na tom delu. Stvarno jeste tako. Evo imam i ja sada malo dete nemoj pogresno da me shvatis. Ali stvarno jeste tako. Naspram ostrva je ocaj. A vecinom su ljudi sa malom decom tu. Najblize im je kolima da dodju i smestaj je najjeftiniji.
Ali ko god ima mogucnosti treba da ide na ostrva. Pogotovo sto je decko mlad. Ja mu garantujem najbolji provod na ostrvima. Imace vremena u zivotu za smaranje i penzionerske odmore. Samo se jednom ima 19god :D:party:
Ne znam meni je u haniotiju bilo super dok sam se u paralija zakaÄio s Å”iptarima. U svakom sluÄaju pazi se ako odeÅ” u paraliju
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Rezervisali smo Paraliju. Bice oko 5-6 organizovanih zurki, gde kupimo neku narukvicu za 25e i imamo ulaz + 30% jeftinije pice Obisao sam dosta grcke, ali ugalvnom sa roditeljimaā¦zadnji put sam bio pre 2 godine u hotelu u haniotiuā¦ali sta znam, uvece je bas guzva po gradu ali nisam zalazio u klubove i kafice jer sam bio relativno mali (sad sam velki :D). Bili smo i u pefkohoriju, paliouroju, stavrosu i ne znam gde sve neā¦ali sta znam, uvek guzva u gradu bila, nisam tad obracao paznju na kluboveā¦jedne godine smo otisli i u kushadasiā¦ali to je zadnji putā¦bila neka oluja, autobus se prevrnuo, nekoliko poginulih, na more se nije moglo izaci pa nas vodili na neka krstarenja i bog zna sta sveā¦Na krf mi se ne ideā¦bili smo na kavosu i tamo je bas bilo katastrofaā¦mutna voda, plicak 50m mlatnes 2 puta rukom pun si algi :Dā¦Uglavnom, kad se ide sa dobrim drustvom, ne moze biti lose
@Marko96
Suncetipoljubimžarko!
Meni Äe u avgustu biti treÄi put da idem na more!!!
Prvi put sam bio sa 5-6 god, sledeÄi put sa 26 godina, i evo sada sa 38 (nadam se da idem) treÄi put.
Ima prica za jednu babu iz obliznjeg sela koju su odveli na more sa 80 godina. Tada je prvi put videla more i samo je rekla āGde meni zivot prodjeā.
Moze se naci jeftino smestajā¦mi smo nasli sad za 170e sa sve prevozom, osiguranjemā¦samo nasa hrana jos recimo 50e i dzeparca koliko ti trebaā¦A na more smo u pocetku isli, sednemo u kola i idemo za grcku sa paramaā¦bez rezervacija i gluposti
@marko ali ako imas porodicu kao @ninja to se 4x poveca ako ne i 6x, mora da se vidi, proseta, prolunja, uziva ā¦
Zakljucak uzivaj dok si mlad i sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ninja ako ti je za utehu i ja sam bio svega 3 puta
@nemesis, ti si taj sto je pre neku godinu sorao siptare Ladno si bio na vestima
Bas to, uzivaj dok mozes. A sto se mora tice ja sam uvek govorio āJeā¦s zemlju koja more nema!ā Ja more obozavam, ne samo zbo kupanja. Ja sam na more isao i po gradovima koji su na moru u svim mesecima u godini. Cekao nove godine itd⦠Za mene je more nesto neopisivo, sam pogled mi puni baterije i dize iz mrtvih.
Ja imam kucu u Tivtu, u Maricima. Nisam bio tamo pet godina, a i prijw tog jednog puta bio je takav period od 5-6 godina kako nisam isao. Sjecam se kao klincu kada mi kazu da preko ljetnjeg raspusta idem na more na tri mjeseca, a ja samo kukam kako ne mogu, smorim se tamo nakon tri dana. Ni sada nije drugacija situacija, svakog cuda za tri dana dosta.
Bez zelje da nekoga uvredim ali CG je selendra. Obisao sam je i zimi i leti. Leti jos i nekako a zimi je grad duhova. Ma da ja jednostavno volim more i tu klimu. Kapiram da ti je bilo dosadno nije za biti vise od 7 dana nigde. Ali ja bih voleo da zivim u nekom gradu na moru koji normalno zivi svih 12 meseci isto ne strogo turisticko mesto koje je zimi spavaonica.
Ima i toga. Meni je bilo sokantno kada mi je drugar ispricao da su tri indijanca krenula da mu muvaju djevojku pred njim, pa onda njega htijeli da istuku sto se buni. Kao nesto iz Top lista nadrealista
Hrvatska je lijepa, drze do svog mora i obale, i svjesni su da zive od turizma. A da ja biram, ovo ljeto bi u Brazil
@jahalang-moguce, ali evo jos nikako me nije povuklo da idem na more, jednostavno nisam za to i gotovo
Od srcanog sa 2 brazilkeā¦
Sent From: āNeitherworld, Peaceful Pinesā
Dobrota, Tivat mala mesta zbog toga je navise i bilo smor eh Herceg novi tako blizu a daleko kada pogledas. Ja sam za HN, sto se tice Hrvacke svaka cast za cuvanje i postovanje mora, maksimalno sredjeno i uredjeno prosto prelepo u pogledu na Srbiju i Crnu goru sramotno koliko smo nemarni, Grci nisu losi ali brate su mnogo crni lice a isto su aljkavi i nemarni ko nasi ali auto put im je 10ak da vozis 200km/h
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
uf ja tacno izdrzim 5 do 7 dana i posle toga ludim i pizdim, drzalo me jedino to sto sam isao na neka krstarenja za ta 3-4 dana da upotpunim termin, inace sam svisnuo 10og dana nisam ni izdrzao, i ja i zena prsli vise od dosade, jer smo sve obisli, drugi prst, neos marmaras, i to jos bio onaj summer fun zurke pun *****, ja ozenjen, propast
kao sto ti vec rekose samo ostrva, moja sestra je obisla sva maltene, kad sam video slike sta sam propustio nisam isao na more posle toga iz revolta hehehhe