Grcka letovanje, gde?

Vec vidim naslov u Blicu “Slatka smrt”. A sabani u Kuriru vjerovatno nesto kao “Je*ac do kraja!” :smiley:

PS. Dva najbolja naslova koja sam procitao na naslovnici Kurira:
-“Keba jee, mi placamo" (iz budzeta se placa kazna zbog laziranja Kebinog testa ocinstva)
-"Hvala ku
cu!” (Covjeka udario grom, elektricno praznjenje bilo preko polnog organa)

Eh novinarstvo, kako si samo zalutalo u prostorije Kurira

xD ahahaha

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

C c c c sta sve necu da procitam … Odem na more 15 dana, i malo mi, hteo bih jos 15, al nemere… Ides da se ODMORIS, da pogasis fon net komp da pobegnes od komsija posla familije obaveza … I vama dosadno ?!? Breeeeee…

Sent from my OT-995 using Tapatalk

nije dosadno kada se ide dok je covek mlad, ili kad imas gde da ides u nesot tvoje pa te boli patka i za obaveze i sve zivo… isao sam ja kao mladjani lovac po mesec dana pa mi nije bilo dosadno, ali jbg menjaju se i obaveze i ostale stvari u zivotu, ne moze uvek tako

Vecinom su sva ta turisticka mesta dosadna za duze od 7 dana. A ja sam lik koga ne drzi mesto. Tako da meni sve brzo dosadi. Ja kada idem na odmor u Grcku iznajmim motor i svaki dan menjam barem po dve plaze i mesta. Za ceo odmor ne odem dva puta na jednu plazu i ne jedem na istom mestu. To je za mene vrhunski odmor, meni to puni baterije. Jednom sam isao na neku varijantu u Tunisu all inculsive i hteo sam da se izbodem od dosade posle 3 dana. Jedino gde sam izdrzao mesec dana je bilo u Dubaiju posto sam tamo blejao po gradu i zezao se ceo mesec.
A da dodam, za mene je nalepse more i obala na svetu u HR da zanemarimo politicka pitanja i nasu “ljubav”
Ali za mene je najnaj more na svetu HR. Ne znam odakle bih krenuo. Toliko ostrva koja su malo je reci prelepa. Stari gradovi i seoca o kojima je glupo trositi reci. Plaze, uvale, boja mora, kamen, borovi, palme :smiley:
Obisao sam dosta sveta i imam drugare koji rade na kruzerima i obisli su one fenci destinacije i svi se slazemo da je u HR najlepse more.

TO POTPISUJEM!

Prvi i zadnji put sam bio u Splitu 2009 ja zena i dva klinca sa zastavom 101 bele boje i PA tabli:hihi
Bio sam u Splitu Trogiru i jos neka manja mesta zaboravi kako se zovu,ZNACI RAJ. Ali kad nas vide eeeee to je priča za sebe,dobio sam raznorazne ruzne znakove rukama nogama glavama…
Bili smo kod nekog zeninog dede u splitu na gajbi koji zivi pored Lore.Posle par dana su me terali da pomerim auto odatle itd.
Sve u svemu lepo mnogo ali od mene je dosta.Mogao sam da budem koliko hoću al izdrzao sam 7 dana i bez nazad.Nikad se nisam vise obradovao Srbiji nego tad kad sam presao kod nas.

Nisam baš siguran je da kurcevitost otici na odmor kolima, pre bih rekao da je lose gostoprimstvo (pojedinaca naravno)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

E zato me neće nikada (više) ni videti.

Послато с’ моје Нексус Пет’це

Koji idiotizam. A sve ko u nekoj “savrsenoj Europi”…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Pre 2-3 godine odem ja s curom u Vodice kad dobrih nam hrvata. U BiH tablice nemaju oznaka da znate, ne pise tipa BL-351T123 vec samo 351T123 da znate da nije bilo problema oko vozila. Fino, mirno mjesto, ja s malom, milina… 2 dan, dorucak, odem ja kupiti hljeb u pekaru :

“Dobro jutro”
dobro jutro
“Dajte mi jedan hljeb molim vas”
nema HL****!
“Molim? Sta vam je to na rafama?”
To je KRUH, mozes dobiti KRUH
“Ja necu…to, ocu hljeb”
To sto ti trazis trazi kod cetnika a ne ovdje!
" :slight_smile: " (a u sebi - oooo it’s on bitch)
“ali gospodjo ja sam cetnik i zato i trazim hljeb”
jedna glava hiljadu jezika. Vristi ona kako ovo kako ono, najgore je bilo kad sam joj rekao da tu ni jedna cetnicka granata nije pala a da su ih ustase dale italijanima na kavu.

Dolazi valjda gazda kad je cuo galamu a ja trolujem na kubik. Posla on nju u magacin, daje meni hljeb i kaze kako je imala muza srbina pa je ostavio u vodicama za vrijeme rata a ja na to - pametan neki covjek. Ko bi tu kobilu trpio. Usuti on, hvala dovidjenja.

Mali savjet : ko ide kod hrvata na more neka se ne ustrucava nista. Oni gramzaju samo kad su u grupi a i u toj grupi kad jednom zviznete samar ostali sute. Ako ima ko pametan samo neka pogleda pola sata dnevno na HRT-u na danasnji dan emisiju i vidjece njihov mentalitet. Izmedju ostalog : Novak Djokovic - hrvat, prije dinosaurusa bili su hrvati tj. “u praskozorije hrvatskoga pucanstva” (sta god to bilo) a koliko idu u krajnost kad su izjavili da je pokojni patrijah Pavle isto hrvat - nema se tu dalje sta pricati

Zalosno je samo to sto budale slupaju auto pod okriljem noci. Bas zalosno ali to je takav narod

Svima od srca preporucujem Crveno More i Egypat.Najlepse more na svetu,a o ribicama da ne pricam.I ubedljivo najeftinije jer ides avionom i imas All inc.(najeftinija varijanta letovanja verujte,a gospodin covek si):):):):):slight_smile:

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Ne zaboravi Nikolu Teslu i Ivu Andrića! :smiley:

Ma ja sam njih vec odpisao i stavio kao hrvate. Nema tu sta. Posle tolikog “medijskog bombardovanja” kako da ih ne prihvatim kao hrvate. Andric je hrvat je se potpisivao latinicom a Nikola jer je tamo rodjen a inace otac mu je “uposlenik hrvatske pravoslavne crkve”?! Ne mogu dalje, rano je jos uvjek…

Smešno je i to što oni imaju pravo da te vredjaju a ti njima kad malo grublje odgovoriš ti si četnik, ustaša (da, jednom sam dobio da smo mi srbi ustaše) i nacista. Naravno, nisu svi takvi, neki će da ti pomognu i više nego braća srbi, ali je žalosno što ipak većina ima takvu mržnju u sebi.

Послато са LT30p уз помоћ Тапатока

Kada oni vole “nji’ovo” to se zove patriotizam, a kada mi volimo naše to je nacionalizam… Toliko o tome.

E svaka ti je k’a Njegoseva a jos imas Nexus 5 hahaha. Drzimo se teme, objasnili smo svoje utiske njihovog gostoprimstva

Za nas sirotinju je grcka:D,bio sam na dosta mesta al nisam bio na zakintosu i taj deo tamo.Kaze mi letos grk koji je bio samnom u apartmanu da je tamo predivno ali da je more mnogo hladnije nego egej.Ja sam mnogo zimljiv pa mi vamo pase taman po meri.Aj informacije iz prve ruke…