Ne mogu da iskopam sad, ali sećam se da je imao link, fazon ukucaš datum i izbaci ti naj wtf artikle na taj datum da su se desili u floridi. Listao, bukvalno nema dana da omaši da ne bude neko ludilo, nadrealizam. Ne zovu ih bez razloga penis amerike
To je “Man from Florida ________”
Ne bih se slozio sa tobom. Ipak je to Rockstar i verujem da cemo imati performance mode
Samo fidelity 40fps taman
Isti taj Rockstar je RDR2 lansirao u 30fps. Onakav fidelity grafike, broj NPC i stvari koje se istovremeno dešavaju neće moći u 60fps osim na PCu. Možda u sledećoj generaciji padne patch da to poprave (kao što je RDR2 dobio tek nedavno 60fps patch na PS5).
Nije li kec RDR dobio 60fps patch? Propustio sam da je dvojka, ako je istina.
Valjda je ovaj re release od skoro capped na 30. Negde videh da jedino može 60 na pc preko nekog emulatora, ali nisam probao.
Ja znam da kec RDR ima 60fps mode na PS5. Svi portali su to prenijeli a i Xbox fanboys su kukali zbog tog da hoće i oni.
Za RDR2 ništa nisam vidio, zato pitam.
Ah ok, onda je RDR. Na Series X RDR radi u 60fps kroz BC, nema potrebe za poseban patch.
Jok, radi u 4K/30. Plus PS5 verzija ima FSR2 podršku.
To ona verzija sa PS4 misliš
Pobrkao sam lončiće. Mislio sam da nigde nije 60. Ali znam da sam video negde side by side poređenje “stare” verzije na emulatoru i ove nove. Ja bar nisam video nikakvo poboljšanje na rereleaseu grafički. Granted, ne znam ni koliko je primetno na yt. A i vidim da ova nova nema multiplayer što je bedak. Baš je bio dobar mp
Baš ću danas da probam preko emulatora x360 verziju.
Opet se nebih slozio. Tada su se gajili drugi trendovi. Govorimo o 2018.godini kada nije postojao perf mode.
Iskreno, nemam problem sa 30 fps-a dokle god sve iole izgleda kao na prikazanom traileru i dokle god je sve ostalo utegnuto kao praćka. Ako bude bilo većih bagova na izlasku, učitavanja textura ispred nosa, slab draw distance, pop in i sl gluposti od kojih mi je muka, ima da ih razapnu u Digital Foundry i sl. jer se od njih sada očekuje vrhunac produkcije i ne bi smeli da dozvole neki fail u tom smislu koliko god oni veliki bili. Čak štaviše, baš zato što su toliko veliki ne bi smeli da dozvole neke jeftine gluposti da upropaste ovo iskustvo.
Džaba meni i priča, i grafika, i npc-evi po gradu, i twerkovanje guzatih crnkinja ako meni to ne radi kako treba. Nek je i 30 al’ nek pršti kvalitet.
60 fps-a bez jačeg žrtvovanja grafike nema sile da ove konzole poteraju. Jedino ako stvarno nisu otkrili neki način za kompresiju svega van kamere igrača. Videćemo svakako, nadam se najboljem.
Meni je najjace sto ljudi pisu nista specijalno.
Pa nista specijalno
Grafika je dobra ali opet je treba uzeti sa dozom rezerva. Svaki put je ista prica. Krene lozana kad god izadje neki teaser za novu igru i onda kada konacno izadje vidimo da su je osamarili downgradeom.
A GTA ko GTA… ima dosta ljudi kojima je to “jos samo jedna igra”. Al ima i ljudi poput Dace koji tri puta idu u crkvu nakon najave gta
Gta v i rdr2 izgledaju isto, ako ne i bolje nego 1. trailer.