Grand Theft Auto VI trailer

5 Likes

Mnogo više debelih crnkinja u GTA 6 :grin:

2 Likes

Leptenejebo, pogledao sam na ign neki 99 details from trailer video. I sad nesto kontam, kakvi su ludaci i koliko idu u sitna crevca, ne bi me cudilo da su stvarno napravili svoju verziju tik toka ili cega vec socijalnog, i da ce ga fully implementirati u online segment. Pa sve te budalastine koje postoje na yt iz kreatora petice moci ce da se stave kao neki nazovi “reelovi”. I na kraju ce ljudi da se loguju da pogledaju nove budalastine od igraca koje su zapratili.

5 Likes

Paaaa… I ne baš… Mislim može naravno jer je skoro sve in enginne render sa konzola ali u 60 fps,-a sa ovakvim detaljima malo teže. Evo baš gore u DF video su upravo to pomenuli i kako RDR2 iako izgleda brutalno, ne možw da se poredi sa ovim jer ovde nisu samo poljane, drveće, planine, kolibe i sl već imaš ogromne zgrade sa stotine prozora koji bacaju refleksiju na i od svega što se kreće okolo, pa na to dodaj zgradu do zgrade, pa gomila lokala, kuća, simulacija stakla, metala, betona, vozila koja takođe bacaju refleksiju, grad noću gde sija sve i svašta, sve je to godinama unazad bio problem za developere. Drveća u šumi i sl ne bacaju refleksiju, ne treba im ray tracig, ne vuku gomilu drugih resursa u pozadini i sl. Plus populacija u gradu itd. Sve to ima svoje, s obzirom da RDR2 nije imao potrebe za tim stvarima, mogli su te resurse da iskoriste na gomilu drugih detalja, ali definitivno nije za poređenje tek tako.

To su napomenili i DF u klipu da i GTA 5 i RDR 2 su izgledali tako kako su predstavljeni u prvim trailer-ima.

@NmY jeste rekli su ali isto tako koliko je 5-ica jaca od 4-ke plus update engine-a i prva igra za novu generaciju hardvera. Nije svi ni crno ni belo naravno, vec sivo. I sami su rekli da sve sem onih tiktok fazon videea izgleda je real time in-game. Od svega iz samog trailera mene najvise brine ta kolicina NPCijeva jer deluje da ih ima bas bas dosta, da je grad ziv pa da na kraju to ne bude tako. Sto se tice osvetljenja, rejeva i slicno vec imamo igre na konzolama koje izgleda super tako da mislim da PS5 to moze bez problema, kao i serija X dok taj bangavi S moze da pravi problem i bude usko grlo za ove dve.

2 Likes

Videćemo u svakom slučaju, na ovoj generaciji me nije posebno oduvala neka igra vizuelno pa u glavi imam trip kao da konzole ni ne mogu bolje od ovog što imamo trenutno. Alan Wake možda da mogu da kažem da izgleda baš dobro… :thinking: Ali videćemo svakako.
Nadam se da na mapi imamo i opciju da se vratimo u Los Santos ili Liberty City, to bi bilo top. :metal:

Ako te (npr.) Horizon Forbidden West i Cyberpunk 2077 nisu oduvale kako grafički izgledaju onda mislim da nije do igara…

1 Like

“Nista specijalno…”

3 Likes

Fantasy igre uvek imaju veći “wow” efekat jer vizuelno nude nešto novo što nismo videli do sada, sa igrama koje su bazirane na stvarnom svetu, taj efekat je dosta umanjen jer sve izgleda poznato i oči su naviknute na to. Kada se udubiš u nivo detalja i način kako je naša stvarnost predstavljena u GTAVI, dolaziš do “wow” ali ne znam koliko ljudi to detektuje.

Kao i za Flight Simulator, kao ok, pa šta, avion leti preko delte Nila, jaka stvar.

3 Likes

5 Likes

Ko sto neko rece daleko je lakse i lepse napraviti sumu i western vibe od grada. Jos kad pustis sumaglicu ili sunce kroz drvece, sneg na planini sve izaziva kako lepo izgleda efekat.

Garantujem da ce Everglade u GTA oduseviti sve. Plus pomoc nebitnim pijanim likovima koji gadjaju kamenjem aligatore.

Ocekujem i audio spektakl daleko poboljsan zbog mnogobrojnog sveta: zivotinje, vetar itd.

Najveca mana po meni je voznja. Nadam se da ce tu poraditi najvise sto se tice gameplay.

Tu bih se slozio sa tobom. Svi pominju Horizon Forbidden West kao jednu od najlepsih igara ove generacije. A zasto- zato sto je sci fi. Ljubicasta trava, zelena brda, crveno neboo itd…ali uprkos tome meni je RDR2 lepsa igra jer ja vise cenim stvarni svet. Znaci kada je grafika u pitanju RDR2 > HFW

2 Likes

Što bi me Cyberpunk oduvao, sklapali ga dve godine od izlaska da bi ličio na nešto. Horizon 2 nisam igrao i ne znam da li ću u skorije vreme. Bleji na disku.

1 Like

Kakve to ima veze sa činjenicom da je igra jedna od najlepših igara u ovoj generaciji? Pojeli su govno na launch-u, stisli zube i odradili majstorski posao. Jel su je ispeglali i sredili, kao što su i obećali, jesu. Ne vidim onda problem.
Ako je sada skineš/instaliraš hoće li igra izgledati kao pre 3 godine na launch-u ili?

Verujem da su se iscimali (i treba kad su onakav fail izbacili i koliko su lagali, nemam trunku saosećanja za njih) i verujem da izgleda lepo, ali koliko sam gledao i dalje to nije ono što su oni prikazivali i najavljivali. Pričam za glavnu igru, za ovu novu ekspanziju ne znam i nisam mnogo video van trailera jer mi je prvo glavna igra fokus.
Pre bih za neko vizuelno poređenje uzeo samo next gen igru koja je izašla samo za nove konzole nego Cyberpunk.

1 Like

Ovo je neki timeline Rockstar igara. Izmedju RDR i GTA5 je 3 godine, dok izmedju RDR2 i GTA6 ce biti 7 godina. Ne znam sta da mislim o eventialnom release-u RDR3. To nece pre 2035. :smiley: Mada bih iskreno posle GTA6 voleo novi IP ili Bully 2 mozda…

Evo koliki je uticaj GTA

2 Likes

Tektonski poremećaji posledica dugo očekivanog trejlera za GTA 6, usraću se više…
Svet se raspada, ali najvažnije je da nam stiže ge-te-a za cirka 2 “ljeta” :grin:

6 Likes

@Dacha uzima godišnji na dan izlaska

Čuj godišnji, daje otkaz :grin: