Grand Theft Auto V - Teaser Trailer

Znaci trcao sam iz skole ko ludak da bih stigao da vidim trailer cim izadje, i kada sam video kakav je :ne:. Grad mi se ne svidja, iako mi se san andreas svidjao, ovo ne bas, ali ako bude imalo slican njemu, ja cu biti presrecan. Sta vi mislite o trailer-u i kakva ce igra da bude, po vasem misljenju?

Evo i nesto sto ste mozda propustili u trailer-u, mala analiza:

The game has a better color palette, everything looks much better compared to previous GTA.

There are jets.

You can buy houses.

Hookers are back! Are you excited?

Insane chases.

The game is set in an all new city- Los Puerta

Beaches!

Lots of minigames.

Heavily modified engine.

The accent of the narrator sounds Irish, so he’s probably a gangster from Ireland.

They’re gonna do a representation of Los Angeles again, which is apparent from the similar skyline
and the Vinewood logo.

The game seems to be following GTA IV in its footsteps of realistic and dramatic storytelling.

The gameplay will be more sandbox, kind of like GTA San Andreas, because it looks like they’re
bringing back several mini games and places like gyms etc.

The game will also include a mountainous region.

The protagonist is looking to become a “good guy” and a “family man”, so yo can probably look forward to many Niko-like moral dilemmas.

Looks like you might be able to fly planes again.

The music is gonna be freaking awesome.

Los Puerta is a lot more developed and urbanised than Liberty City is, and it looks like it has a
better police force too.

You can expect the same old GTA humour. I mean, come on- a jet ski from a company called “Speedophile”? Construction equipment having a logo that says “STD Contractors”? Classic.

The protagonist is probably involved in some construction business, or architecture or something like that.

Ne znam, meni vise lici na trailer za Sims nego za novi GTA, ipak nije nesto.

ima vise “boje” od cetvorke , to sivilo me ubijalo

@nikola: Nasmejao si me, samo tako, svaka cast. :lol:

@ivadkid: Kako kome, meni se bas svidelo to sivilo, tamna strana da je tako nazovem, mracna atmosfera, to je ono bi trebao da bude GTA 4 i zato je i uspeo po meni, jer sa takvom pricom, ne mozu da budu preterano srecne boje, da tako kazem. Mislim da to sto pokusavaju da imaju vecu raznovrsnost boja unistava igre koji bi u suprotnom trebalo da budu tamne i mracne. Ne mislim samo na gta, nego i na Gears of war 3 (totalan promasaj sto se tice boja), onda naravno Max Payne, koji isto deluje tako itd.

I grad mi je mnogo “ne urban”, ne znam kako drugacije da se izrazim, meni se licno vise svideo Liberty city, nego L.A. iz San Andreas-a, samo zato sto je urbaniji, ali mnogo je manje stvari bilo da se radi, tako da je to bio veliki promasaj. Ali opet, sve je to stvar ukusa.

nemam pojma , meni je San Andreas bas zbog sarenila bio zabavan (sve je stvar ukusa i sam kazes) , Gears jos nisam probao ali deluje mi lepo… ali za Max Payne-a se slazem u potpunosti to i treba da bude mracno zbog price . GTA mi uvek bio sa vise (crnog) humora pa mi zato leze boje :happy

Ovo se trazilo! Prakticno San Andreas 2.0! Can’t wait!

Strasno me podsjeca na mafia II - ako bude imalo “smek” kao mafia bice to extra igra

obećava!!!:da:

neznam meni se igra cini super jedva cekam …:smiley:

hmm niko ne spominje kako ovo preterano dobro izgleda. u svakom slucaju, i ja sam vise za tople boje nego za GTA 4 sivilo. Po naglasku mi ne izgleda da je glavni lik hispanic

Ovo je extra ! Sto se mene tice da sutra izadje nista ne bi falilo :smiley:

Evo sad gledam na IGN-u onaj live prenos sto su imali, i u jednom trenutku su poredili glavnog lika Vice City-a (Tommy) sa ovim likom iz trailer-a, i slicnost je neverovatna. Stvarno preterano lici na Tommy-a iz Vice City-a, ali sumnjam da ce on biti glavni lik. I mali edit, sto vise gledam trailer, sve mi se vise svidja, ono sam popizdeo jer sam ceo dan uzbudjen zbog trailer-a i ono dodjem i ne vidim “nista”. Bice ovo, one hell of a game.

Ma GTA ne moze da bude promasaj kakav god bio, naravno tesko je pogotiti svaciji ukus ja licno ne volim gheto fazon igre ali i ako takav bude igracu ga dok mi se hard na kutiji ne pokvari :slight_smile:

This is what I am waiting for!!!

Ja sam prezadovoljan svim viđenim u traileru. Po meni svaki GTA ima to nešto i smatram da će GTA V imati sve potrebno da nas privuče na “neograničeno” uz konzole.

U traileru mi ljudi izgledaju dosta realnije, automobili su veoma dobri, avioni se vraćaju što je dobro, vjerovatno ćemo moći kupovati kuće, a planina djeluje nenormalno dobro. Ne znam za druge ali ja živim za dan izlaska GTA V.

pa eto, ni ja se ne bih bunio da je sutra preorderujem a da mi stigne prekosutra :smiley:
izgleda obecavajuce i podsjeca me na san andreas - sto me veoma raduje. joj ko ce docekat ovo sad…

Trailer je sjajan, već se ložim ko bukova cjepka! A odgovor na prvo pitanje iz analize ispod trailera: Yes, I am! :smiley:

Bitcheees! Oh, wait… It says “Beaches”. Duh… :wink:

Kad god da izadje bice GOTY. Jednostavno, to je GTA.

Jedva čekam da upadnem u onu banku iz trailera. :smiley:

U traileru je dosta dobro izgrađen grad, što znači da bi Q4 2012 bio realan datum izlaska. Ali sad kad su pokazali trailer i napalili igrače…ostavljaju nam gamerima veoma težak zadatak: ČEKATI OVU IGRU NAD IGRAMA. :emoticon-0100-smile