Grand Theft Auto V - Teaser Trailer

Koga interesuje evo ga i soundtrack za GTA V, mnogo lep instrumental:

A evo i moguci release date za GTA 5, iz vise razloga. Kao sto vidite na slici pise for sale, a ispod (tj. sa strane trotoara), stoji broj 2405, sto bi trebalo da znaci da ce igra izaci 24.5, sad da li je to 2012 ili 2013, videcemo, mada prilicno sam siguran da je 2012. Onda njihove prethodne 2 igre izasle su 24.5 (Red Dead i L.A. Noire), tako da prateci neku logiku, i GTA 5 bi trebao tad da izadje. Plus, ovaj soundtrack sto vidite gore, tj. ta pesma, izasla je 24.5.1968, tako da je to isto jos jedan hint na moguci datum izlaska.

Pa mislim da je jedini razlog zbog cega nece da je izbace za sledecu genraciju, je jer je ostalo jos 3 godina do nje, manje vise, a po ovom trailer-u se vidi da je igra prakticno gotova, verovatno neke sitnice su jos ostale i naravno da je optimizuju kako treba. Graficki bi mogla da prodje kao nex gen igra ali zasto cekati toliko, ovako je bolje za sve. :slight_smile:

Sacuvaj negde ovu izjavu, kada za 2-3 godine stignu next-gen konzole ces se slatko nasmejati :slight_smile:

Haha, mislio sam na ovaj engine, kada bi ga malo tweak-ovalo, mogao bi da prodje. :smiley:
Ali upravu si, znam da cim izadje sledeca generacija da cu reci, pogledaj kako je nekad grafika bila smesna, ali to je normalno, to isto i sad kazemo kad vidimo neku PS2 igru, tako da, tehnologija napreduje mnogo brze nego sto “bi trebalo”, barem po meni.

_Take-Two has issued a statement on Grand Theft Auto V’s location and status.

Announcing that the game is “in full development,” the game’s publisher confirmed that GTA V would take place in “the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches.” The firm said the game is “the largest and most ambitious game Rockstar has yet created”. _

RockStar Confirms GTA V Locations Details - Xbox 360 News at IGN

Znaci samo Los Santos i okruzenje, nema vise gradova? Nadam se da je bar mapa ogromna tj. veca od SA.

Moj mali edit trailera

a evo neki lik je napravio (skoro) identican GTA V trailer frame by frame koristeci san andreas. vrlo zanimljivo lol

Moguce da ce biti za sledecu generaciju. Jos je zanimljivije sto najavljuju da ce biti prvi tripl ej naslov koji ce se distribuirati samo elektronski. Razmatraju mogucnost da se prodaje kutija ali samo sa kodom za download unutra, jer je “kutija lep poklon”.

A ukoliko svi predju na digitalnu distribuciju to znaci vise para za izdavace i baj baj pirateriji.

није тема али морам коментарисати: можда се отежа пиратизовање, но дефинитивно се неће уништити.

Nije za sledecu generaciju… Michael Pachter je u jednoj emisiji na gametrailers-u rekao, da mu je microsoft potvrdio jos u jesen 2007 godine da se radi na GTA V… 2007! Ja sam se zaprepastio :smiley:

A sto se tice ovog download only, mislim da 2k i Rockstar nisu toliko glupi, da sami sebe uhvate za gusu :slight_smile: Download velikih igara je pain in the S… Juce sam bas kupio BF3 za ps3 kao digital download i skidao se od ujutru do uvece, 13GB…

pa u svakom slucaju moze biti digital only za ps3 i PC. za xbox nece bas iz istog razloga/problema koji je imao BF3 sa high res teksturama. da je hard disk bio sastavni deo xbox-a od pocetka kao sto je to slucaj sa PS3, onda moguce, ovako, ne mogu sebi da dozvole da izbace digital only i nose se mislju ko vas j**e, kupit sebi hdd pa igrajte peticu… ajde jos da je MS izbacio slim modele samo sa hardom ali i slimove imas sa 4gb bez harda, tako da, za xbox ocekujte sigurno da ce se igra pojaviti i na disku

naravno sve ovo pod uslovom da je igra current gen

kroci iz nase zemlje i gde god da odes, 20 mbit je standard…

Nece biti digital only jer onda velike prodavnice kao Gamestop, BestBuy i sl. gube mnogo. Plus ovo sto je Akiris rekao.

GTA V viralni sajt (i twitter nalog) je dobio update! Smestena u GTA univerzum, “Epsilon program” je religija koja ismijava Sajentologiju. Pogledajte sami o cemu se radi i kojih 12 stvari morate da znate :smiley:
KIFFLOM

Iako na sajtu necete naci nista novo o igri, developeri su odlucili da se malo nasale na racun popularne religije/sekte, a sve kao odgovor na kritike da je malo toga poznato o GTA V igri