Gran Turismo 7 - Deep Forest Raceway Gameplay | PS5, PS4

3 Likes

Dobar je ali nikako da se otmem dojmu da je prvi trailer, odnosno prikaz bio najbolji. Poslije toga je sve bilo nekako isprano. Zanima me kakva ce biti Forza Motorsport jer ako ovo je ovo Microsoft uradio sa Forzom Horizon, imat ce puno vise prostora za napredak sa FM.

I FH5 bolje izgleda na prvim trejlerima nego sada kada je igram, ne baš mnogo bolje od prethodnog dela, ali je dobra i igriva kao i uvek.
GT7 isto, gameplay je najbitniji a izgleda dovoljno dobro.

Slazem se ali vec sada FH5 izgleda bolje nego novi GT na trailerima i to je glavni problem za GT. Citao sam malo komentare, dosta ljudi dijeli isto misljenje. Nadam se da ce GT izaci u punom sjaju, a ne kao razocarenje.

2 Likes

Hmm, kao veliki fan automobila i voznji gledam ovaj rewiev i cudno mi je. Na trenutke igra izgleda predobro, a na trenutke kao da je sa ps3 bukvalno (scena u klipu kada je nesto offroad sa kamerom u “trecem licu” pa kad auto pocne da se prevrce, ono je baaas lose. Utripovao se da ne prikazuju scenu iz nekog prethodnog dela ali ispade da je ipak ovaj deo. Ali svaka im cast na detaljima sto se tice istorije nekih brendova automobila i sl.

1 Like

Mnogo je dobar GT7.Ceo dan igram samo njega :grin:
Feedback na kontroleru je bolesno dobar, sve se oseti, šaltanje brzina, ivičnjaci, kontakti sa drugim kolima, abs kada se koči na trigerima, ludnica…
I to ne samo obično vibriranje kao na xbox kontroleru nego mnogo finije i raznovrsnije.
Konačno punokrvni GT koji sam nekada voleo, možda i najbolji do sada.

6 Likes

Ista i moja reakcija – kul koncept, al onda se zapitaš za koga je to?
Prvi koji mi padaju na pamet su tipa sinovi arapskih bogataša: ‘uh tata znam da već imam dvadeset automobila, al što mi se svideo ovaj jedan iz igre, sad sam malo provozao, moram ga imati.’

2 Likes

Sta je sledece, mogu da kupim zamak-istorijsku lokaciju kroz Elden Ring shop? Cena samo 200 miliona evra, na popustu do 31.3.

4 Likes

Baš sam razmišljao da kupim neki Ferrari, nego ne prolazi mi naša kartica na soniju :grin:

5 Likes

Eh steta. Da je igra na Xbox-u, plus Argentina… :grin:

2 Likes

5 Likes

Iskren da budem nisam bas previse impresioniran onim sto sam video dosad i ne vidim neki narocit pomak u odnosu na GT Sport , ono manje-vise izgleda identicno kao GT Sport a ono sto mi je posebno zapalo za oko je nedostatak novih staza i lokacija, ono sve iste staze kao u GT Sport-u samo mozda kao vratili koju stazu iz nekog starog GT naslova i to je to (sad verovatno ce kroz dodatne ekspanzije biti jos toga ali zasad tanko u tom smislu).

Ono da me sad ne shvati neko pogresno, ono deluje super (ali izgleda i GT Sport) , sve ok ali samo eto ja ne vidim neki narocit pomak u serijalu , nekako imam utisak da ovaj serijal (koji inace jako volim) vec duze vreme stagnira, kao da je recimo negde sa GT 4 dostigao svoj vrhunac i od tad manje-vise stagnira.

1 Like

Ipak je dosta bolji, ima mnogo više single player sadržaja i više liči na one starije GT igre…
Ko voli vožnje, a pogotovo GT, nema greške.

Negde mi F izgleda bolje a negde GT.
Zavisi kako sta. Ali mislim da generalno GT izgleda bolje. Samo dzabe sve to. Treba prosto probati obe i osetiti kako radi i mehaniku.
Prosli GT imam ali GT7 nemam pa ne znam.

1 Like