Iskren da budem nisam bas previse impresioniran onim sto sam video dosad i ne vidim neki narocit pomak u odnosu na GT Sport , ono manje-vise izgleda identicno kao GT Sport a ono sto mi je posebno zapalo za oko je nedostatak novih staza i lokacija, ono sve iste staze kao u GT Sport-u samo mozda kao vratili koju stazu iz nekog starog GT naslova i to je to (sad verovatno ce kroz dodatne ekspanzije biti jos toga ali zasad tanko u tom smislu).
Ono da me sad ne shvati neko pogresno, ono deluje super (ali izgleda i GT Sport) , sve ok ali samo eto ja ne vidim neki narocit pomak u serijalu , nekako imam utisak da ovaj serijal (koji inace jako volim) vec duze vreme stagnira, kao da je recimo negde sa GT 4 dostigao svoj vrhunac i od tad manje-vise stagnira.
Negde mi F izgleda bolje a negde GT.
Zavisi kako sta. Ali mislim da generalno GT izgleda bolje. Samo dzabe sve to. Treba prosto probati obe i osetiti kako radi i mehaniku.
Prosli GT imam ali GT7 nemam pa ne znam.
Da isto sam gledao taj video, kažu da su baš usrali sa tim mikrotransakcijama, 20 dolara za jedan auto, a ako hoćeš da ga grindaš na početku je još i moglo nekako, a sada su valjda i to zakrpili pa su igrači popizdeli …
Mikrotransakcije u igrama su sranje, pogotovo ovo da plaćaš jedan auto 40$…
Igram samo kampanju u igri pa me ne dotiče ovo, grafika je odlična, gameplay odličan i ima mnogo više sadržaja u singleplayer modu tako da sam zadovoljan igrom.