Upali osmog da radi, jer day1 patch od 105 gb ![]()
To moram isto onda… tako sam i sinoc.
Samo upalio da skine igru i cao.
Cekkk, na ovih vec sadasnjih 85gb ide pach od 105gb ![]()
Lagano. Neće to oni odraditi u nekom milionskom primerku, ali to što budi izbacili, prodaće na keca.
Ja bih bas voleo da sam nahajpovan za ovu igru. I dalje se lomim da li odmah da uzmem ili eventualno kasnije kada opadne cena diska.
Ove godine sam tek odigrao prvi deo, tako da mi je jos sve sveze u secanju.
Možda je bolje dok te drži sećanje prvog dela da odmah kreneš na drugi i nastaviš priču. Mada svakako nećeš da ispari sećanje za 3-4 meseca. Nisi toliko mator ![]()
Ma lupam da ce biti 105 gb ali ne secam se jel neka igra izasla u skorije vreme koja nema day 1 patch
Jao, zadrzali su osnovnu temu… ![]()
Mislim da najepskiji soundtrack svih vremena cekam jos vise od same igre.
Pa, da… naravno. Ko je ocekivao manje.
Procitao review. Bukvalno kao sto su napisali na pocetku, ovo je kao Kum 2. Popravili sve sto je falilo kecu (variety mobova, puno boss fajtova, combat koji malo vise naginje originalnoj trilogiji) i podigli lestvicu.
Ovo ce stvarno da bude masterpiece.
Angry dad ![]()
Multiplejer? ![]()
Iskreno, kada izbace review nedelju dana pre izlaska govori vise nego neka ocena. Znaci sa su uvereni da imaju dobru igru.
Pa to to, kada publikacije dobiju review kod na dan izlaska, vec znas koliko je sati.
A dobro za GOW Ragnarock su baš dali rano kodove za review . Ali recimo za Elden Ring su dobili svi kod 4 dana prije izlaska pa je isto dobra igra bila.
@robotnjik gde je nas review kod hmmm? ![]()
Onda makar wallpaper. ![]()