God of War Ragnarok izlazi 9. novembra

To nije trend. To je vecita borba od prve igrice.
Samo sto su igraci konzola to sada prvi put osetili. Navikli su jedan ketridz posle CD jedna igrica.
Ali na kompu je tako oduvek. Gledas prostor i naravno da zelis sto veci fps.

Sto nas dovodi do toga da su konzole blize pc-ju nego ikad

kenja mi se od price da ima malo prostora. Svi bi da instaliraju 50 igara a da igraju DVE. :joy:

5 Likes

Kojih 50 igara. Ne moze da stane na PS5 ni 10 ovih A
Mozes da stavis 5-6 cao.
Ma da ne shvati neko pogresno. Ja se ne zalim. Za 65000 je top! Nije realno ocekivati vise.
Sto se mene tice dovoljno. Ja svakako nisam sposoban da igram nikada vise od jedne.

Bas gledam izlazi uskoro GOW a ja jos nisam presao Dying Light.
Dok ne predjem Dying Light necu upaliti GOW nema sanse. Koliko god mi trebalo vremena.

1 Like
1 Like

Gotham Knights u 30 fps, ragnarok verovatno ima losu grafiku :joy::joy::joy:

4 Likes
2 Likes
1 Like

Ne sjecam se kada sam neku igru ovoliko iscekivao kao God of War Ragnarok.

Taj dan praznik, a svake sledece godine na taj datum posluzica.

1 Like

Verujem da ne moze da bude lose. Ali da se ne lozimo previse. Dok ne probamo.

Ma kme kme… koga briga. Cekamo izlazak. Ko zeli uvek uhvati neki spojler.

Kako su neki retejleri prodavali igru 2 nedelje pre izlaska ? :astonished:

Ne znam zasto mi gluma uvek izgleda usiljeno u tim reklamama iako su svi bas profi.

Ja uzeo 2x Ragnarok guestove na razmeni meni i ortaku, za 2500 dindzi. Posle prodas i odigrao si za 500 dinara Ragnarok day 1. Razmenapass. :joy:

Ali ipak bih vise voleo da sam bogatun i uzmem onaj collectors edition. Pa stavim prstenje kad idem u grad za full swag.

3 Likes

Ne moras da si bogatun, trebas samo da imas volje i da nisi ozenjen :rofl:

Taj sam :joy: Da sam oženjen, baš bih ja mogao sada da mašem Mjolnirom po kući. Dobio bih ga u glavu

Sjećam se kako sam impulsivno naručio Jotnar Edition. Sad za sebe smatram da sam ludak

1 Like

I kad stize? Slikaj to odma!

Trebalo bi 9. ili 10. novembra, nisam siguran. Slikacu naravno. Slikacu ti i prsten jer trenutno ne postoji slika na internetu gdje se dobro vidi kako izgleda iz blizine :smiley:

1 Like

Upalio sam sony samo da skinem 85gb :grin:
Skinuooo, sada cekam…

1 Like

I meni se preloadovao. Bice to duuugih nedelju dana koje cu morati da prekratim nekako… sa Fifom :joy:

Ja sam resio da ne palim konzolu do tada.