Šta je HFR…?
Inače ja danas krenuo prethodni deo, da obrnem na brzinu pre nego što ovaj izađe. Sažvakao 3h u igri kao ništa i sad se radujem da joj se vratim kao da ne znam šta će da se desi.
Zadnji put sam je igrao pre nekih godinu ipo dana na najvećoj težini tako da sam svu mehaniku zaboravio.
Ovaj unlocked na ps4 pro nije bio los, isao je oko 40-45 sasvim ok ugodjaj.
Jel ima uopce jos neko na forumu sa ps4 pro? ![]()
Haha zaboravio sam. Mogao si bar neki midgen upgrade da odradis. ![]()
Ova igra ne moze da omane. Ali opet ovi hvalospevi pre izlaska me nerviraju. Cak mi je jadno i izgleda usiljeno i verovatno debelo placeno.
Ima milf chaser ![]()
Poslali su kratosa da im licno uruci kopiju i zapreti da slucajno ne bude ispod 9.4
Mozda nisu 100 ali nije da se to ne radi.
To svi rade. A dovoljno je da rese par glavnih.
Dalje svi kao ovce ce da prate.
Verujem da ce biti dobra. Pa ja sam je kupio dana kada je izasla.
Ali ovo prerasta u patetiku…
Jbg treba skociti pa reci hop!
Ja sam takav.
Kao kada se neko raduje pobedi na tekmi u 15min.
U redu je Marko ![]()
![]()
Ja sam jos na PS4 Pro-u. ![]()
High Frame Rate
@marko_gts tako je brate
Videcemo za nedelju dana u temi ocene , 8 +/- ![]()
Ja bih samo zamolio sve clanove bez nekih pretnji banovima i glupostima da stvarno smanje spoilere i bilo kakve reci vezane za pricu.
Pa cak i fore kako sam se skenjao kad (spoiler), nemojte ni to. Ok, igra je dobra grafika kida combat dobar prica odlicna to je ok.
Eventualno mozemo otvoriti spoiler heavy temu kao onomad sa last of us 2 pa nek se diskutuje.
Ali ajde da ne kvarimo jedni drugima zabavu, ne mogu svi devetog novembra da igraju 18 sati.
Eto toliko
Ja cu vam pisati spojlere kad krenem da igram za koju godinu ![]()
Kapiram da cete vi pisati koji nemate PS5 ![]()
Ja ću samo day one okačiti stotinak slika ![]()
I dobili smo wallpaper, hvala @robotnjik <3
Vec ono dobija pretnje na drustvenim mrezama ![]()
![]()
Nacrtam ovo lagano
Ali bez zezanja ![]()
Inače ne gledam ništa vezano za GoW više. Ni screenshotove, ni review, ni trailere, apsolutno ništa jer ne želim da vidim nešto što ne treba. Idem skroz na slepo koliko je to moguće i to je to.