God of War Ragnarok izlazi 9. novembra

Pa malo je verovatno da ce Ragnarok dostici a kamoli prestici GoW. Bukvalno od prvog kadra rastura i ne smanjuje do kraja tempo. To je bio jako poseban projekat, energija, transformacija, magija koji su utkani u to delo, toliko se stvari poklopilo. Zanatski ce Ragnarok sigurno biti fantasticna igra, tu ne moze da omane ali Kori je prepustio uzengije.

1 Like

33 ljeta skoro. Mlad ko rosa u podne :smirk:

3 Likes

Oces da se menjamo? :joy:

5 Likes

Verovatno ne bih, uz dužno poštovanje :rofl:

3 Likes

Da budem tu gde sam al da mi neko pokloni 10 godina zivota nazad?! Osecao bih se ko da sam lutriju dobio.

Stvarno? Nisam znao.

2 Likes

Da, preuzeo je Eric Williams koji je izuzetno kul ali nije Cory.

2 Likes

Pa mozda je baš to i trebalo da se promeni, da se ubaci neka nova vizija, gameplay, način borbe…
Nećemo znati dok ne probamo …

Rekao je Cory da svaki put menjaju ko će da vodi glavnu reč jer to daje svež prilaz igri iz drugačijeg ugla itd. Ali Cory je odradio bogovski posao sa prethodnim delom dok ovaj lik sada maltene samo radi reskin već postojeće igretine.
Raduje me nastavak ali mi je takođe hype veoma nizak. Nemam osećaj da je nastavak u pitanju, ne vidim nikakav napredak u smislu borbe ili čega god, animacije su maltene iste uz nekoliko novih. Ne vidim ni poseban napredak u grafici (iako je prethodni deo sam po sebi izgledao brutalno) tako da je priča jedina stvar na koju se oslanjam u ovom delu i nadam se brdu epic momenata da bi iole moglo da parira prethodnom delu po mom mišljenju. Ali iskreno, mislim da ni u ovom delu nećemo da se borimo sa Odinom nego kontam da će ovo biti trilogija u ovoj mitologiji.

1 Like

Upravo to, što bi sada menjali bilo šta kada su sa prošlim nastavkom premašili i svoja očekivanja, malo upeglaju neke sitnice i vozi Miško, kao Iphone…
:grin:

Bas to, ako vam se svideo ovaj deo svidece se i sledecu.

God of War je kao rakija-i kad je los, dobar je.

5 Likes

Da, deluje kao dlc, ne nastavak. Igra će biti ok ali ja za ovakav naslov očekujem više od igre koja će da izgleda isto kao ps4 naslov na duplo jačem ps5. Ukapiraj ili nemoj, svejedno mi je :smile:

Pa sigurno da ce da izgleda bolje. Bice sigurno jaci novo detalja.

Videćemo, niko ne spori da će da bude dobra igra i da će dobro da izgleda. Ali od koje igre da očekujem da će da pokida kad izađe ako ne od ove. Sve nas koji smo oduševljeni prethodnim delom (bar mene) je strah malo ako ne dobaci isto kao prethodnik i jače jer jer evo nas u drugoj, trećoj godini “next gen-a”, a ništa kršteno i “next gen” da nas oduva i naravno da su mi visoka očekivanja za ovaj naslov. Ne iz neke mržnje, nego bukvalno želim da igra bude bolja od prethodne ako je to moguće, ali smo malo skeptični. Igraće se day one svakako pa ćemo da vidimo. :crossed_fingers:

Ja od god of war 2 ocekujem god of war 2. Pa ko skonta skontao je :joy:

4 Likes

Pa znas sta, nije iskljuceno. Posto ocigledno nece drasticno menjati tehnologiju, a gameplay su dobrim delom skapirali, ostaje samo da se ispolira i prosiri koncept. Nece trositi vreme na R&D u preprodukciji, sto je ogroman plus.

Ne mogu da zamislim koliki je to zalogaj bio kod prethodnika.

2 Likes

I Steva od God of War 5 očekuje da bude kao God of War 4 :smiley:

Pa baš ovo, čekam ja nastavak i sve je to super samo mi postaje muka malo od igara koje izgledaju kao prepakovan next gen upgrade, a ovo je jedina igra u zadnje vreme koja može baš da otkine u svakom asektu, i vizuelno, i u priči, i u mehanici ali sam uvek malo skeptičan s obzirom kakva je situacija danas u gaming svetu i koliko preslikanih i neispoliranih nastavaka i igara izlazi da jednostavno ne možeš da se opustiš ni kad je provereni hit u pitanju. Ne znam samo šta im je trebala i ps4 verzija ali dobro. Prethodni deo je digao lestvicu visoko pa ćemo da vidimo šta će da bude. A za Ass Creed se slažem, svet u toj igri izgleda prelepo i to je (pored Forze Horizon 5, Returnal i još nekih sitnijih igara) jedino što mi je dalo neki next gen feel s obzirom na svet i još leti u 60fps-a.

1 Like

Meni je Ratchet za sada jedina true next gen igra sto je pomalo deprimirajuce za sve koji su se poradovali obecanju novog unreal endzina.

No dobro, paradigmatski shift sa 60 fps-a je skoro podjednako vredan. Sada je sve mnogo igrivije i klizi, a omogucilo je i novi zivot starim igrama.

Sledeca godina mora biti prekretnica. Iscedice jos koji poligon iz starih endzina, ali dosta UE5 igara je vec u produkciji i to ce otvoriti pravu next gen sezonu.

5 Likes

Realno, ovo sto @padawan kaze je istina-R&C je jedina next gen igra, pri tome taj next gen momenat na kome su insistirali (momentalni shift unutar mape) je meni manje bio wow u odnosu na IQ.
Ostalo je sve upgrade u smislu rezolucije, fps-a ili dodatka RT.

Pisao sam na kraju prethodne generacije da ce backward compability da bude najbolja stvar u vezi konzole. Sada vidim da je to najgora stvar u vezi novih konzola, posto krstenih igara za ps5/XsX nema. Ako u sve ovo ubacimo koronu i probleme sa dostupnosti konzola, nije ni cudno sto studiji ne zure sa next gen razvojem-baza igraca na prethodnoj generaciji je pet puta veca nego na ovoj.

Sto se tice GoW, apsolutno mi nije bitna grafika i igra kakva god da izadje bice dobra za igranje-GoW i kad je los, dobar je.
Poslije tri minute igranja ne primjecujem ni piksele ni IQ, primjetim samo fps i to samo ako ima nagle padove.

3 Likes