Kako ovo, Novi Zeland?
Stvarno me interesuje. Nikada ne bih propustio priliku da idem na posao sa 0 minuta sna.
@lesa ima li te?
Novi Sad
Ma postoji ta mehanika odavno u gomili Hack n Slash igara, ali ovde mi je nekako na dohvat ruke ali ipak daleko i nema te stene koju moja sekira nije udarila u nadi da Äe da aktivira neÅ”to. U batmanu nemaÅ” nikakav loot u tom smislu pa nisam toliko obraÄao pažnju.
Turski je nalog.
Citam ovu temu par dana i kad god udjem , smorim se iz razloga sto znam da jedan vatreni igrac neko vreme sigurno nece igrati. Imamo neku viber grupu i primetio sam da ga nema duze vreme, medjutim u bolnici je oko mesec dana i nadam se da ce sve biti u redu. Retko dobar lik, uvek raspolozen za salu i tu je sta god da treba. @Zoorulee jedva cekam da zaigras ovo i das svoje misljenje
Ajaoā¦ ne zezaj
Brz oporavak Zoki!
Brz oporavak! Uvijek bio bio mnogo kul na forumu, odlicno informisan, i uvijek odmjeren.
Igram Ragnarok evo veÄ sat, reÄi Äu samo da igra izgleda brutalno u performance modu, Äak ima i high frame rate mode da se ukljuÄi pa igra radi izmeÄu 80 i 100 fpsa, naravno ako TV podržavaā¦
BiÄe interesantno videti koja igra Äe dobiti titulu Game of the Year. Ova ili Elden Ringā¦
Ali isto ovo je moj sin danas rekao, BOI
A post was split to a new topic: God of War Ragnarok {MT}