God of War dolazi na PC - 14. januar 2022.

5 Likes

Sledeće je da budu u Gamepass :rofl:

5 Likes
1 Like

High Five Boom GIF by TipsyElves.com

1 Like
1 Like

I posle što Sony to radi, izbace igru posle 3-4 godine na PC i zarade brdo para :rofl:

3 Likes

Sticem utisak da u zadnje par godina sve vise igara koje su bile ekskluzive izlaze za PC, ipak je PC PC :slight_smile: .

1 Like

Tabaju put za dvojku. Kec je izasao u aprilu mesecu, ciljam da ce i dvojka tako.

Svi da izbacuju igre na PC, opet bih radije kupio 3 konzole nego to sokocalo. Organski ne mogu da ga podnesem, 8h što moram zbog posla da gledam u njega, mimo toga ne želim nikakvih dodirnih tačaka :rofl:.

5 Likes

Isto, pre neki dan upalio komp čisto da vidim da li radi :grin:

1 Like

Isto tako neko ne podnosi konzole i ako ne izbaciš igru za PC propuštaš šansu da dođeš do kupaca kojih ima dosta. Ako posle nekoliko godina igru mogu da prodaju za $50 zašto je ne bi ponudili od prvog dana za $70 i još više razvalili prodaju.

2 Likes

Imaju oni neku svoju logiku i matematiku. Alavi su i oni na pare. Ali realno GoW je jedan od console seller-a tako da me i ne cudi sto ga dugo vremena drze kao PS only. Ali svakako mi je cool da posle nekog vremena bude dostupno i za PC gejmere.

in other news

6 Likes

Da, ali to Soniju više nije dovoljno. I sam Jim Ryan je nedavno rekao da ga frustrira što ne može više igrača da igra njihove igre, posebno sada kada PS5 ne može da stigne u ruke svih koji ga žele. Drugo, ovaj tip igara se najviše proda u prvih par meseci i to po punoj ceni. A hajp koji nastane u tom periodu se ogleda u prodaji svega i svačega vezanog za igru, od jastuka do suncobrana sa logom igre. Taj efekat nemaš u tolikoj meri par godina kasnije, bukvalno ostavljaš lovu na stolu.

Ionako će uskoro sve Sony ekskluzive biti i na PC, zar je zaista bitno što će izaći istog dana kada i za konzole? Mislim, koga briga, igraš na platformi koja ti je bliža.

2 Likes

Apsolutno se slazem s tobom. Nisam opterece time na kojim ce sve platformama igra biti dostupna, kada ja znam na kojoj cu je ja igrati.

Bas gledam i ovo sto kazes za hajp. Igru sam ja uzeo novembra 2018. Dakle par meseci od izlaska i to za nekih 25$.

2 Likes

Odakle ti ta ideja? To je malo preveliki skok, God of War je star vec 3,5 godine.

Sad im ovo Only On Playstation dodje kao prevara igraca.

1 Like

Prevareno neka se osećaju botovi i fanbojevi. Niko im nije ništa oteo iz lične svojine pa da sad mogu da se dure. Ko se ljuti zbog toga, blago njemu, očigledno nema većih muka u životu.

Naravno ali zasto dovode ljude u zabludu? Mozda neko ne bi kupio PS4 da je znao da ce moci GoW i ostale veliki privremene ekskluzive igrati na PC. Sigurno su ostetili odredjen broj ljudi.

PS4 je izašao 2013. godine, GoW je izašao 2018. godine. Taj koji je uzeo PS4 samo zbog GoW je uzeo sigurno polovnu konzolu. Niko ne daje 400$ da bi igrao samo jednu igru. Barem je to moje razmišljanje. A totalno mi je smešno da se neko ljuti zbog ovoga ili što kažeš ti, neko je oštećen :joy: te dečije forice su ljudi trebali odavno da prebrode. Mada, obzirom da smo imali slučajeve da čitamo kako su pretili smrću nekim ljudima kod razvoja nekih igara, ne bi me čudilo da neko skoči sa Bruklinskog mosta jer je oštećen što je uzeo PS4 a mogao je da sačeka sinovljevo punoletstvo pa da odigra GoW na PC-u.

Pa ne piše više na tim igrama Only on PS, sklonio to Sony, tako da više ne mogu ni da se bune :rofl:. Uveliko dangube love igre gde Sony to skine i daju nam update situacije u realnom vremenu. A to only on PS će, kao u slučaju MS, preći u console exclusive, što uključuje i PC automatski.

2 Likes