Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Hmmm…

3 Likes

Ma sjajno. Udruzili se propala periferija i overprice parce tehnike da pomognu jedno drugom.

1 Like

Dva minusa daju plus :thinking::wink: cista matematika :grin:

4 Likes

PSVR2 Sense kontroleri su svakako najlosiji u trenutnoj generaciji, ali bolje ista nego nista. Doduse slaba vajda od njih ako ne dozvole SteamVR na VisionOS. Inace Sony ne prodaje kontrolere zasebno, ako se jedan slomi ili rikne, mora ceo headset paket da se menja. :roll_eyes: Tako da bi ovo bila prva mogucnost da se kupe zasebno kontroleri. Ja sam samo sad igrajuci Behemotha 3/4 puta zvekno orman tokom borbe, cudi me sa rade jos.

Inace ima vec alternativa, i to visoko kvalitetna, i skupa, kao i sve vezano za AVP:

Takodje, neki zanimljivi stringovi su jos nadjeni u VisionOS beti jos odavno, mozda “nam” nadolazi vise kontrolera za AVP. Jos samo na ceni da porade. :grin: Inace, AVP je skup, ali nije overpriced, onako objektivno gledano. Sam “bill of materials” je preko 1500$. Plus troskovi proizvodje, shipping, marketing, R&D…

2 Likes
1 Like

Više od izgleda me zanima ime.

Nintendo Switch XL ili Switch 2 deluju najrealnije.
Mada i Switch U nije loše :grin:

Switch XL zvuci samo kao veca verzija obicnog. :grinning: Sve osim Switch 2 bi bilo marketinsko samoubistvo i nocna mora. Ali sa nintendom nikada ne znas.

A može i Switch 2 kao nova konzola i Switch XL kao poslednja verzija običnog Switcha po sniženoj ceni. Why not :smiley:

1 Like

Super Nintendo Switch :grin:

3 Likes

SNS ? Better not

5 Likes

Zvaće se Switch U lol

2 Likes

Šijeeeeet, tek kad si napisao skontao sam. Beter faking not :grin:

a da lepo promene switch ime kompletno. Mada je to toliko postalo ucrtano svima u glavu vise niko ne kaze nintendo svi govore switch.

Bukvalno nema osim switch 2 pametnog resenja, ali Nintendo je to, uspeće oni nešto da izmisle retardirano, ali ja volim :grinning:

Ja i Wii U volim

1 Like

Hoce biti Oled ekran? Ili ce opet neki lcd da frknu na pocetnu verziju?

mislim da nece, da ce biti 8’’ LCD, da bi nam posle prodali switch 2 oled :grin:

2 Likes

Bukvalno, Nintendo 101

Ne samo u glavu nego i u google ja kada trebam da se setim neke komande za konfigurisanje i pregled Switch-a meni izlazi prvo Nintendo Switch.

A gameplay isti mw 2019 i na dalje…

Bice skip