Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Diskovi i razmena. Uglavnom ono sto ide samo za ps kupim na disku. Ostalo odigram na razmeni. Sto bih kupovao bilo gde ako mogu na razmeni. Ono cega nema napravim sam share i to je to.

Samo @MladenVR kupuje igre u maxiju, ja se ne zaje**vam :smile:

3 Likes

Objasni mi pojam razmena-sta to znaci? I sta znaci “napravim share”?

1 Like

Poznato je to sve (razmena je forum, sam napravis pa prodas/podelis na guesta i nosioca).

U svakom slucaju, nema veze, svako prema svojim potrebana i mogucnostima neka kupuje igre, ko voli da trosi vise para na gaming i sarene kutije na polici, i obliva ga hladan znoj na pomisao da mora otkucati jednu recenicu nepoznatoj osobi a promena sifre je ravna prirodnoj katastrofi, kakve to veze ima
sa mnom? Somebody’s wrong on the internet, oh nouz :smile:

Radite sta hocetr, ne promovisem jista i nikoga, daleko vam lepa kuca drugovi moji napaceni, cekajte po 2 godine da igra dodje u pretplatu.

Cek cek, vi prodajete te igre koje kupite??

4 Likes

Pa naravno da se proda. Mario napravi nalog, njemu nisu bitni trofeji i igra kao gost, a proda nosilac nekome. Ako igru plati 7000, nosilac nalog proda za 4000 dinara. kad odigra igru, proda i gost ili ga zameni za drugi i vrti tako u krug.

I to je super. Svojevremeno dok sam koristio razmenu, odigrao sam 5 igara za 2000 dinara. Sve nosioci. Dakle, moze bas jeftino da se igra ako je dobra ponuda naloga na razmeni.

Ti si moj Maxi! :joy:

3 Likes

Jok, zelepimo ih na virtuelny policicu :smile:

Mada ja sve redje, mrzi me. Ovo je doduse jako lose i primarni razlog zasto nema naloga. Videcu da skupim i stavim sve djutire na prodaju uskoro.

Nista ne razumem, a nije ni bitno. Meni je to ci*anisanje

2 Likes

Ma nije, realno je dobra stvar ako nemaš želju da neke igre zauvek čuvaš za sebe, što kao fizičke kopije što kao digitalne na svom nalogu. Baš može jeftino da ti izadje gejming. Ali ranije je bilo baš dosta ljudi na razmeni i brdo naloga, pa si relativno jeftino i lako mogao i da kupiš i da zameniš za igru koju ti imaš a neko nije igrao. Sad je već malo drugačija situacija.

2 Likes

Brt, to je ono što ste ti i Oblak radili na PS+ pretplati. I tu igru što ti je neko zaključao pre neki dan, to je razmena brt :grin:

3 Likes

Oblak i Dacha, kaaaakva kombinacija leptejebo :joy:

Dachi zaključali nalog ljubomorne duše.

5 Likes

Cudo kako Gamesharing za Nintendo moze a za Playstation je bljak :smile:

2 Likes

Ma za Plejstejšn su radili mislim. Dve najjače glave na forumu :laughing:

2 Likes

Kupovao sam igre na razmeni za ps4 i prodavao cim predjem.Uglavnom su to bili gost nalozi.Sve dok jednom nisam resio da kupim fifu kao nosioc,i tad krecu zajebancije,kako se gost slot te igre prodavao sa korisnika na korisnika valjda,malo po malo sam imao katanac na igri,jer oni stikliraju ono primiry.Kada bi kupovao na razmeni,iskljucivo bi kupovao od proverenog prodavca,ili da se zna koji je prodavac pravio share ako kupujete vec preprodavan share od nekog treceg clana koji je izigrao igru pa hoce da je proda.

Jbt koja bre zajebancija oko igrica. Ja da to moram ne bih ni igrao.

4 Likes

Za PS smo raskinuli :smile: aktivan nam je family membership na Nintendo :smile: On je jos gluplji za ove stvari od mene @Oblakoder

3 Likes

Meni je na razmeni najbolji deo kada prodajem igru 1000-2000 dinara i dobijem poruku u smislu “jaka cena” :grin::grin:

4 Likes

4 Likes

Ili staviš 2000 a pitaju te, može li za 1800. Može, da Bog da se obogatio sa 200 dinara :smiley:

3 Likes

To uplati na loto i dobije 7cu

1 Like

Kamo lepe sreće da je tako.

2 Likes