Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Sto bih ja voleo da opet budem tako radostan kad izlaze nove igre. Uzao sam u neki penzionerski mod gde jednu igru razvucem mesecima i nikad je ne zavrsim. Svaka me smori.

Игра је за мене нешто што можеш физички да играш, као што су монопол, ризико, карте итд, а игрица је нешто што можеш дигитално да играш, тако ја барем гледам на те две речи

2 Likes

Веруј ми да је ово реткост да будем толико узбуђен за нове наслове јер су наставци серијала које јако волим хаха видећемо сутра шта ће све да буде (једино знам за Planet Coaster 2 што једва чекам исто) што се ненајављених игара тиче

1 Like

Ljudi naslucujem da ce 2025.godina biti ludnica. Padace ozbiljne bombe, moracemo da nosimo slemove :military_helmet:
Ovako iz glave GTA6, Death Strending 2. Fable, Gears of War, Metroid 4…a morace i neke ozbiljne bombe iz Sony-a
Novi Switch i verovatno novi Mario.
Nemoj slucajno da vas uhvatim nespremne :loud_sound: :drum: :checkered_flag:
Jedino je @MladenVR nespreman momak. Dokazano vise puta. :smile:

4 Likes

S obzirom na to da je 2024 zesci flop, sve ce biti mnogo bolje.

1 Like

Zamilsi taj dan, probudis se a znas da je release igre nakon koje nista nece biti isto-GTA6. Padawane, nadam se dai si spreman :smile: i molim te nemoj tu igru uzeti na razmeni :smile:

2 Likes

Gears of War neće 2025.
Kad smo već kod toga naletih danas na ovu grafiku igara koje su u 2025.

2 Likes

Jok ti ces. :sweat_smile:

Mada cu verovatno svoj share, kao i za Wukong.

Sto vise na razmeni ima naloga = svima je jeftiniji trosak, “jeftin” gaming treba podrzati, a ne placati 9000 din u Gamesu i podrzavati domace lopove i derikoze.

1 Like

jel zazivela ponovo razmena? bas je bilo tuzno jedno vreme. S vremenom koje imam, kapiram da neke naloge vise nikad ne bih prodao :joy:

Nije, sve je kao i ranije. Slabo idu nalozi, Stellar blade ne moze da se nadje mesecima.

Mislim da je dosta ljudi kod nas preslo na Xbox gaming, od kada su ukinuli jeftine regione kod nas i Xbox generalno gubi polako relevantnost i znacaj na konzolnom trzistu (Wukong npr nema za Xbox), polako ce da se vracaju na Paystation.

1 Like

Mislim da je dosta prosečnih ljudi otišlo kod ovog čoveka. Jednostavnije je, mojih 7 poznanika su svi batalili razmenu i sve direktno kod ovog lika, msm da ima i fb grupu. Stellar nema, ali vidim da ima prometa baš

1 Like

Kad krene posle kukanje “jao blokiran nalog” , “ću umrem”, “spasite me” :grin::grin: a Arsu i DjoKeta boli uvo :rofl:

3 Likes

Pa ne znam jebiga, rizik postoji svakako, ali su na “sceni” već par god. Ja moju konzolu nisam upalio otkako uzeh grafičku, evo ravno godina dana, niti ima nešto ni na vidiku što bi me nateralo

1 Like

Prodaj konzolu kupi i kućište :smile:

1 Like

Lupas gluposti kao obicno. Moraju da budu odgovorni kada ti prodaju nalog.

4 Likes

Kupio u maju, nego izgleda imam tendenciju da hoardujem stvari. Jailbreakovan ps4, ps5, i stara konfiguracija, sve skupljači prašine

1 Like

Jeste brat, lupam. Inace ide garancija dve godine kod njih plus fiskalni nego @celahudini je zaboravio to da napomene :joy:

1 Like

Ja zato ne kupujem jaci komp :grin:

Pa gde ti kupujes igre za PS? Ali nemoj da me lazes