Uh, ja ne znam kako bi legao online za witchera 
Možda da je nešto nezavisno od kampanje, kao Red Dead Redemption 2 
Možda neki coop ili pvp gde jedna stara igra witchere i mage-eve a druga strana wild hunt i karakondzule. 
Posle Cyberpunk fijaska sam skeptičan šta god da izbace 
Moraju da izbace neato i online. Danas je to moda. Svi bi deo tog kolaca. Ma da realno igrao kao sto je witcher nema sta da trazi online… teska budalastina. Ona se igra zbog price i nista drugo.
Kad već pominjete online mode za open world igre, je li neko igrao Ghost of Tsushima Legends mod? Ja sam uzeo platinu a ni pipnuo Legends, pa nemam pojma o čemu se radi.
Kako su oni to realizovali i povezali sa base igrom?
Witcher-a ne smeju da zajebu i toga su svesni …
Kad bi to uradili, mogli bi samo da stave ključ u bravu i mole da ih kupe Sony ili Microsoft za neku siću ![]()
Sto se tice nastavka Witchera ja onim cudovistima, karakondzulama i bestijama ima da porucim samo jedno :

Nema mnogo dodirnih tacaka sa base igrom. Ovde je fokus vise na mitologiji Japana i mracnije je okruzenje nego u base game-u. Kreces sa novim karakterom i na raspolaganju su ti 4 klase. Legends u sustini mozes igrati cak i da ne odigras osnovnu igru.
“Stvaramo najkreativniju i najinovativniju gejming kompaniju na svetu”, napisao je Milutinović na Tviteru i saopštio da je IT gigant kupio kompaniju Zynga, tvorca planetarno popularne igrice FarmVille, za 12,7 milijardi dolara
U jeeee planetarno popularne igrice a iskreno nikad cuo za nju. 
Au brate kad je facebook stigao u Srbiju sunce ti poljubim milion zahteva svaki dan za FarmVile, onda si morao blokirati prijatelje koji salju zahteve nije bilo drugog načina 
Iskreno nisam nikad koristio fejsbuk. 
Ma da brate to je za nas MySpace matorce 
Wow, zaimljivo. Mada, Farmville vise niko ne igra. Ali tesko je ne primetiti ironiju da je nekada Zinga bila milijarde-vredna kompanija u koju je presao nama svima omiljeni CEO Microsofta, a danas je kupuje neki tamo srbin.
Evo ja sam glup! Moze li neko prostim jezikom razumljivim da mi objasni sta znaci ta nova moda zvana “director’s cut”
Znaci ozbilno pitam. Svaka druga igrica kao to nesto magicno dobija…
A znači onako kako ju je “režiser” zamislio, bez seckanja i skraćivanja u produkciji…
Jer zadnju reč imaju oni koji je izdaju …
Uglavnom produžena verzija .
Ubace scene koje su izbačene…
Pa nista, prodavanje magla. Eto kao imate mozda neke delove koje smo isekli u originalnom izdanju, e sad cemo vam dati sve a vi cete nama dati 69,99$ jer ste toliko glupi da nam je prosto glupo da vas ne j…o jos malo. Bukvalno.
Boze gde ude ovaj svet. Cega si direktor koji ku…c ako nisi to odmah i stavio. Direktor mokrog cvora. Kenjam ti se na funkciju…
Jbt gomila debila. I jos veci debili koji to plate vise od 0.5$
Znaci klasicno preseravanje.
Pa dobro, gledaj na to kao sto postoji glavni urednik neke novine koji mora da procita svaki tekst pre nego sto ga novina objavi. Svaki ide sa ili bez izmena. Ne mogu bas ni u igrama da izbace sve i svasta. Ali se slazem da je taj director’s cut proseravanje. Dakle, ako nije moglo prvi put da prodje sve, znaci moglo je nesto. E sad je i to nesto kao postalo prihvatljivo pa ajde da zaradimo dodatni kes. Iskreno meni je to muzenje para i nista vise.