Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Pa sad znas kako ipak mislim da nije bas adekvatno porediti crnce i nase Rome , jer kao prvo kod nas nikada nije bilo rasizma , rasnih zakona i ostalo a kao drugo pazi u SAD medju crncima ima i poprilican broj i lekara specijalista, direktora bolnica, profesora na univerzitetu, sefova u policiji, generala i visokih vojnih cinovnika, sudija, advokata, naucnika, da ne pominjem sad ono muzicare, sportiste, glumce, itd , sto sa Romima ipak nije slucaj.
Tako da mislim da su oni daleko bolje socijalizovani i integrisaniji u drustvo nego sto je to slucaj sa Romima, generalno sad vecina crnaca u SAD zive u principu isto kao i belci i generalno crnci za razliku od Roma nisu uopste nikakva homogena celina i onako vise su nesputanog duha i generalno mnogo lakse se integrisu u bilo koje drustvo.

Pa sad. :smiley:

Pa ono moze da bude 1001. stvar, moze da bude ono ne znam neki crni undercover cop u zvoncarama i sa Afro frizurom koji raskrinkava pandure i politicare rasiste koje u sprezi sa nekim bandama zele da obavljaju neke prljave poslove na ustrb crnacke zajednice u nekom gradu ili moze da bude ono neki crni privatni detektiv koji je otpusten iz policije, a moze i zenski protagonista, kao Foxy Brown , mislim gledao si valjda nekad neki od tih Blaxploitation filmova.

Mislim naravno nema pravila, ne kazem ni da medju Romima nema kultivisanog i uspesnog sveta i onih koji su integrisani (mada takvi cesto i kriju svoje romsko poreklo) , ali generalno u SAD ili ne znam Brazilu, Francuskoj, Engleskoj, itd je skroz normalno da ti ne znam lekar bude crnac, da na univerzitetu imas crnog profesora, da neka crnkinja bude direktorka skole u koje ide tvoje dete, da sef neke policijske stanice bude crnac, da kad upalis TV da ti crni spiker ili spikerka cita vesti, da imas ljude koji zive u mesovitim brakovima i sta ja znam dok je sa Romima ipak to dosta tezi slucaj i toga skoro da i nema.

E da inakon sto sam odigrao Days Gone, recimo pade mi na pamet da bi voleo da vidim i jednu open-world igru (kao Mafia ili GTA) sa bajkerima (ali bez zombija, apokalispe, itd) , onako da ima atmosferu kao serija Sons of Anarchy.

Znaci ono Harley Davidsoni, kozne jakne, duge kose i brade, tetovaze, birtije i bilijar klubovi, itd.

To bi isto bilo jako dobro i zanimljivo.

1 Like

Imas The Lost and Damned za GTA 4. Nesto najblize tome sto trazis.

1 Like

Da secam se toga, igrao sam taj DLC i bio mi je super ali to je bilo davno, to smo vec apsolvirali, doktorirali , daj sad nesto novo ali isto na taj fazon.

Rza, idejni tvorac Wu-Tanga je radio mjuz za Afro Samuraja

Ovo je meni prejaki instrumental

Takodje je radio i muziku za kultni Jarmushov film Ghost Dog

1 Like

Ghost Dog je :fire: Ne znam ni sam koliko sam ga puta gledao.

Najbolje prikazana italijanska mafia ever

1 Like

image

Najjači

1 Like

A ubdeljivo mi je najjaci ovaj matori lik levo sto slusa Public Enemy. :wink:

2 Likes

Flavor flav the flav all of flavors
Onion an garlic french fried potatas :slight_smile:

Ono bilo je i glupljih radnji i smesnijih likova pa su postali hit.
Eto Super Mario. Lik je mali brkati vodoinstalater… a lik je planetarni hit.:grimacing:
Moze valjda da prodje i neki lik sa afro frizom.

Ju zamsli urade igricu u fazonu Iron Fist, ali onaj iron fist Rza edition :sunglasses:

1 Like

E kad smo kod FF7

Izgleda da ćemo možda i stvarno dobiti neki tip kung fu rpg igrice

Meni te fighting igre, ako ne vadis kicmu, meh. A ni to ne igram :joy:

Meni je Smash odličan sa ekipom, pa kad se organizuje neki turnir. Ovako online i single glupost.