Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Zasto ulazis u raspravu. Ako nisi u pravu nisi. Ako budes u pravu opet neces biti u pravu.
Ako argumentovano izneses i dokazes da si u pravu opet neces biti u pravu.
Tako da je uzaludno. Sta god bilo “gubis”
Tako da postoji jedan odlican lek “cancel culture”
To je dvosmerna ulica. :wink:

2 Likes

Oh boze sta je sada problem, studio koji pravi igre sa crncima?

Lol, primetno je da uvek, ljudi koji su protiv politike u igrama i na forumu budu isti ti koji je dovedu na forum.

Oprah Winfrey Judging You GIF

Upravo, ali znas kako. Treba neko da se bori sa vetrenjacama. :rofl:

@robotnjik

Niko nista ne donosi, ti si prvi koji ima najveci negativitet na sopstvenom forumu pa se zapitaj zasto je tako. :rofl: Ja sam samo spomenuo da su po meni to nebuloze kojima nije mesto u industriji video igara, tako ni u sportu i ostalim sferama gde tome nije mesto. Zna se gde se iznose politicki i ostali stavovi. Sigurno ne u video igrama. :rofl:

Nisi rekao nebuloza nego politički stavovi. Drugo zašto je problem to komentarisati ako si već to ti prvi spomenuo? Kao šta, ne smemo da napišemo nešto jer imamo drugačije mišljene. To što ti misliš da je negativno, pa ok, tvoja stvar što ne voliš da čuješ mišljenje koje se kosi sa tvojim stavovima.

U video igrama je to jedno te isto jer im nije tu mesto. Nije ni bitno, ne zelim da se raspravljam jer nema smisla. Ocigledno je previse debeo zid balona u kojem zivis. :rofl:

200 godina od sada bela rasa ce biti robovi crncima. PONOSNA BELA RASO UJEDINI SE

donald trump GIF by Morphin

Tipicni hejt stavovi: "sve je to ok ali… ne u mojoj ______(nastavi recenicu)

• ulici
  • igri
  • dvoristu
  • gradu
  • zemlji
  • tv-u

Oduvek je politika bila u igrama samo ti je odgovaralo, ali eto sada ima nešto što ti smeta. Kako god.

Neka bude kako kazes, svakako si uvek u pravu. :rofl:

1 Like

Inace ono sto bi ja isto zaista zeleo da vidim je neka igra cija se radnja odvoja tokom 70-ih unutar crnacke zajednice , onako igra bazirana na onim tzv. Blaxploitation filmovima tipa Foxy Brown, originalni Shaft, Black Dynamite, itd, ono nebitno da li je igra “ozbiljna” ili vise u nekom humiristickom tonu.
Ono bila bi zaista kul i simpaticno videti Afro frizure (popularne mikrofonke), zvoncare, one dugacke kadilake, funk muziku , one drecava smesna pimp odela i sesire, Crne Pantere i te pokrete za gradjanska prava crnaca u SAD tokom 60-ih i 70-ih i ceo taj fazon iz 70-ih i sto je bilo aktuelno tada.

3 Likes

:heart:

da, to bi bilo super :fire: :heart_eyes_cat: :fire:

Ti imas ribu crnkinju i nije ti dosta :smiley:

Sačekaj malo da li stvarno raspravljate da li igra zasnovana na wu tang može biti dobra ili ne i šta ima veze ko je koje boje WTF🤦‍♂️
Pa igra može da se napravi gde je glavni junak palačinka i da bude top …

2 Likes

Cudi me da se neko jos nije setio da igru smesti u to razdoblje.

Inace to moze da bude skroz kul i opustena varijanta a moze da bude i dosta kompleksna i politicki obojena.
Recimo kada su se crnci izborili za gradjanska prava, kada je ukinuta segregacija u SAD, rasni zakoni i kada su crnci dobili pravo glasa, malo vise mogucnosti da se obrazuju, itd tad im je CIA ubacila drogu tj krek i heroin u njihovu zajednicu kako bi im opet zagorcali zivot i unazadili ih.
Malo sam citao i o tome, recimo u SAD tokom 50-ih recimo i perioda segregacije recimo vecina onih da kazem prosecnih belaca je imala uglavnom neko pozitivno misljenje o crncima, uglavnom su crnce smatrali za jednostavne, pobozne , skromne i veoma vredne i radne ljude koji su pritom ovako vedrog duha, lepo igraju , pevaju, sviraju , imaju smisla za humor i sire neku pozitivnu energiju, ali onda kada su crnci izasli i rekli pa cekaj nismo mi nista losiji od vas, zelimo i mi ista prava i kvalitet zivota kao i vi i kada su se izborili za svoja gradjanska prava napokon e tek onda ubacili su im drogu u zajednicu da ih unistava i pocela je ta masovna anti-crnacka histerija i satanizacija crnaca kako su oni ne znam bagra, kriminalci, razbojnici, neradnici, narkomani i sta sve ne.

A radnja bi bila sta?

@Fabrizio_Tagliano Slicni stereotipi vaze i za rome kod nas, samo oni nemaju para za drogu. :confused:

Pa ono sto se kaze mnogo je kad biju :smiley:

Inace sto se tice crnih protagonista u video igrama , generalno jos uvek ih ima bas jako malo, recimo ajde CJ i Frenklin su mi bili kul , Linkoln Klej u Mafiji 3 je isto bio dobar , ali generalno i kad naprave nekog crnog protagonistu nekako imam utisak da ga odrade previse stereotipno i malo povrsno (izuzev bas retkih izuzetaka), ono trebaju da naprave lika koji je ono slojevita licnost, koji ima dubinu i gde je akcenat na njegovoj licnosti a ne etnickoj pripadnosti.
Recimo Ahil u Assassin’s Creed 3 mi je bio jako dobro odradjen lik i imao je tu dubinu.

Svideo bi ti se i Deathloop onda

1 Like