Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Kad može remake igara, daj i remake konzola. Lepo da se donose stare PS5 i PS4 da se vade čipovi i budže malo :joy:

1 Like

Realno, da izbace ps2/ps3 mini ubili bi sa prodajom.

4 Likes

Stigla mi nedavno baterija za psp kakav povratak u prošlost,nostalgija maxx zakucala

Nije samo kriza, realno ce PSSR2 da produzi zivotni vek bar za jos godinu-dve a ima tu prostora jos da se unapredjuje. Microsoft ako ih ne pojuri nema potrebe za novom konzolom, Pro ce biti mocna masina a PC ce biti u stagnaciji jer niko nece moci da priusti skupe karte i memoriju.

Jel ima taj pssr za PS5 ili samo za 3% korisnika sa pro(ipak nema) ostaje mi jedina sposobna konzola SX sa AMD fsr 4 :frowning:

1 Like

Series X rules!

1 Like

Kad bude GTA VI u 40fps sa sve AI

Samo za Pro je PSSR naravno, nece da puste za obican. Imas konzolu do 2029 koja se vremenom jos poboljsava a ti se jos bunis lol :smile:

1 Like

Nisam uzeo pro još zakasnio na crni petak kod @Scalper

1 Like

Eto sr..a bas sam mislio da sacekam PS6

Ispade da cu morati da se pojacam sa PS5pro

Ma nek zaokruže na 2030. :face_holding_back_tears:

Cao

3 Likes

Verovatno ste videli, ali vreme je da blokirate sve novosti u vezi RE… uspeo sam da pročitam leak :expressionless_face:

Kod nas u grupi na fb stavljali video spojlere. Uspio sam nekako da ne pogledam, vidio malo samo nešto i banovali smo par likova zbog toga danas.

2 Likes

Ako je bilo i 5% za bloodborne remake sad je ravno 0% nažalost

2 Likes

Zatvaranje Bluepoint games je jedan epski mismanagement. Retrospektivno gledano, Jim Ryan i njegova zaostavština se opasno približava legendarnoj nesposobnosti Don Matrika. Pokušaj da preusmeriš svoj portfolio epskih kvalitetnih single player igara po čemu ti je poznata platforma na live-service igre će sigurno ostati u sećanju kao jedna od najvećih grešaka u istoriji moderne industrije. Kupiš studio koji je napravio ime u pravljenju kvalitetnih remake-ova i staviš ih da rade na random God of War multiplayer live service naslovu je idiotizam.

7 Likes

Da ne preterujemo bas sa Don Matrikom i Microsoftom ali da, fail je svakako i sreca da je Rajan otisao.

Bluepoint su pravili samo remastere, ali ako sam dobro shvatio, zapravo su hteli da izdaju sopstvenu igru i bili spremni da se etabliraju kao AAA first party studio. Ne znamo nista o toj njihovoj igri.

A remasteri su sjajni, Colossus je bas dobar, kao i Demons Souls… Sto se mene tice komotno su mogli da ih ostave u portfoliju samo da rade remastere na tako vrhunskom nivou, 70 ljudi nije nesto od cega ce propasti prebogata korporacija kao sto rece @robotnjik

Nije gotovo još. Ok, to je neki push ere Jim Ryana ali nastavlja se i poslije njega ta inicijativa. Oni će i dalje ganjati taj live service model, malo opreznije nego prije ali ne odustaju. Imaju i drugi tu krivice, za Concord kažu da je bila Hermen Hulstova bebica.

I dalje ne razumem sto je Concord propo. Meni delovao super, barem vizuelno.

Ok, mozda dizajn nekih od likova nije bio sjajan, al sve zajedno delovalo je drugacije od konkurencije.

Highguard sunovrat mi je jasniji, ta igra je delovala ko mishmash generickog sf dizajna smuljan u jednu igru. Za gameplay ne mogu da komentarisem.

A ovo za Bluepoint, tuga. Oni su ispunjavali sasvim korisnu nishu za Sony, ne znam koje su to korporativne racunice da zatvoris studio koji ti pravi male remaster dragulje.