Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

jer smo mi to trazili :rofl:

1 Like

E ovakva neka vest budi nadu i daje neki tračak optimizma da nije baš sve otišlo u q…..

2 Likes

To bih bas bas bas voleo. Top SF.

Ali.. Nema od toga jos nista a serija ce biti golo g…o! Tu nema greske. Kvota 1 na to da ce Amazon da napravi “probudjeno” Sranje od serije.

Jer mogu više da ogule Playstation igrače ako rimejkaju ponovo jednu po jednu umjesto da samo portaju Master Chief Collection.

Blago njima ako moraju PS igrači da ih vade iz govana.

2 Likes

Pa jbga, Xbox igrači će se uvijek okrenuti Game Passu, Playstation igrači će platiti punu cijenu. Mislim da su i ovaj Gears remaster uradili više radi Playstation igrača, Xbox igračima su dali džabe koje imao prijašnji remake.
Ono dijelom izbacuju to da se PS igrali upoznaju sa franšizom, ali nisu gadljivi na pare. :slightly_smiling_face:

Ne znam baš koliko su se ofajdili sa Gears of War na PS. Baš bih voleo da vidim brojke.

Mislim da nije se nešto mega prodao, ali slušao sam neki podcast gdje je lik koji ima neke kontakte tamo rekao da oni nisu previše očekivali pošto je samo remaster i da je prošla bolje od tih njihovih očekivanja.

1 Like

To je okej. Nadam se da će možda u nekom trenutku izaći i ceo serijal za PS konzolu.

Dugo je bilo govora o nekoj Marcus Fenix kolekciji. Na kraju otkrili samo ovaj remaster. Ali sad sumnjam isto da će remasterovati sve igre pojedinačno isto.

Ali se često zaboravlja da GP nije besplatan :sweat_smile:
Takodje ne bi me čudilo da se Xbox igre i pojave na PS Plus-u, jer eto ga Psychonauts 2.

Ja sam kolekciju od prva 3 dela odigrao tek preprosle godine… oduševljen koliko stvari sam naučio i koliko još pamtim dogadjaje.

Ja nisam zaboravio. Ali opet mnogo povoljnije.
Ima još nekih igara što Xbox posjeduje tamo. Fallout 76, možda i neki drugi Fallouti, Skyrim, Dishonored itd. Ako nisu više onda su bili. Ali nije to ono što daje vrijednost nego Day 1. Poslije godinu dana bolje kupiti na popustu igru nego igrati na pretplati.

Ma ne kažem za tebe, ali se često kaže kao “besplatno” jer ako imam Xbox konzolu, a nemaš GP what are you even doing :grinning_face:
Slažem se i misljenja sam da je GamePass idalje vredniji od PS Plus-a, ali me malo umara koncept posedovanja obe konzole.
Voleo bih da sl generacije imam samo jednu i sve igre budu na toj konzoli.

Pa ono, osjeća se kao da je besplatno jer kad platiš godinu dana unaprijed, ne platiš to zbog jedne igre. Neke ni ne znaš da će biti tu. Evo ja mogu komotno da kažem da mi je Ninja Gaiden 4 bio džabe. Jer nisam ni znao za tu igru kad sam platio Game Pass 3 godine unaprijed 2022. Igra najavljena u januaru ove godine i izašla iste godine.

Jesam dosta igara pronašao i ja kroz GP, ali to plaćanje unapred mi je isto malo bezveze.
Jedino ako znaš da u backlogu imaš više od 4/5 igara pa ne možeš da stigneš za mesec dana.

Mislim, definitivno dodješ do trenutka gde GP nema baš ništa više da ti ponudi.

Nije mi se nikad desilo, volim svakakve igre da probam, volim indie, uvijek mi nešto djelije interesantno. Ima zapravo igara koje nisam stigao da odigram, ostale mi zauvijek u ono “play later”. Tipa Lords of The Fallen ovaj noviji i Wartales koji je neki turn based što bi trebalo da je po mom ukusu, onda onaj novi Commandos Origins sam hto da probam iz nostalgije, nisam nikad stigao itd.

Isto mi je za PS Plus, kad sam gledao katalog kad sam mislio uplatiti zbog Silent Hill 2. Na brzinu sam našao 10-15 igara koje bih probao a da nisam igrao. Meni je backlog uvijek veći problem.

Govorio sam prije ovdje, dosta ljudi plaća taj GP ( ili drugu pretplatu) a nije za njih realno. Ili nemaju vremena da igraju toliko ili nemaju raznovrsan ukus, nisu otvorenog uma da probaju svašta itd.

1 Like

Igrao sam kako je izlazila od prvog i cekao nastavke kao malo dete deda mraza.

Jedan od boljih SF prica. Odlicna i bas kompleksna. Jos kada sam presao prvi deo rekao sam da bih “dupe dao” Za film ili seriju sa ovom temom.