Ma nema pojma da je soulslike. Šutaju se sa tim izrazom samo tako, kao da nijedna igra nije bila teška prije soulslike.
Souls-like pominju više zbog težine igre, svakako nema bonfire-a i obnavljanja neprijatelja… sem jednog valjda koji ne može dugo da ostane mrtav.
Ali eto vrlo zanimljivo da su odlučili da bude baš combat-focused igra.
An error occurred: Body is too similar to what you recently posted
Cuo sam samo za GTA 6 sa ove liste ![]()
Ispao si malo iz tokova, ali dobro je to ponekad. Sledeca godina je posebna po mnogo cemu. Prvo i osnovno, zbog nove Rockstar igre. Drugo, nista manje vredno -izlaze 3 AAA igre od mog omiljenog publishera Capcom, i za sve 3 sam jako zainteresovan. Mudang Two Hearts moze da bude veliko iznenadjenje. Jako sam se uzeleo takvih igara. Radujem se novom James Bondu. Tu je nova Housemarque igra Soros itd
Pa ispao sam jer je sve vec vidjeno, dosadno i sa zastarelom grafikom - koliko nam je zaista dosta souls i Nioh igara? Velike, groundbreaking igre kao sto je GTA 6 nisu bas cesta pojava. Nekada smo ih imali daleko vise. Daj nesto stvarno next gen, muka mi je od recikliranja poslednjih 10 godina.
Ne toliko bitna vest al eto , Hitman Absolution stize na Android i iOS u septembru.
izlazi nov prince of persia? Samo da ne bude kao onaj prethoni nego neki dostojan naslov.
Prince of Persia The Lost Crown je fantastična igra. Jedna od najboljih u 2024.
Hoce li mafia za game of the year? Zna li se šta? ![]()
Potpirivanje glasina da će sledeći Xbox imati Steam i druge storefronts…
Jason Ronald, VP of Next Generarion of Xbox na oficijelnom Xbox podkastu:
“Veoma amo fokusirani na inovaciju hardvera i silikona i kako možemo pogurati granice dalje od uređaja ove generacije. Ovo je utemeljeno u poslu koji radimo da izgradimo ujedinjenu platformu preko više uređaja, na novi način.
Radi se osiguravanju da gameplay nije zaključan na jedan uređaj ili store. Izgradili smo naše biblioteke na cijelom nizu različitih servisa, želimo da stavimo to iskustvo u prvi plan.”
"Ovo me podsjeća dosta na rane dane originalnog Xboxa. Imali smo viziju kuda bi Xbox konzola mogla ići. Imali smo tu ideju o povezivanju igrača širom svijeta i to je u konačnici postalo Xbox Live. Iz perspektive hardvera, znali smo rano da moramo investirati u stvari poput hard drive-a i ethernet porta.
U to vrijeme, ljudi su igrali na 56K modemima. Bilo je potpuno neočekivano za nas da investiramo u taj hardver. Vjerovali smo u svoju viziju. Tako da za nas, radi se o klađenju na budućnost, radije nego protiv budućnosti. Želimo da idemo gdje idu igrači i izgradimo pravu platformu da omogćimo developerima da grade na svojoj kreativnoj viziji."
Još ako bude Tokyo glavna priča u igri sreći nema kraja
Pa to su glasine, a i odgovara da zato igru predsave na Tokyo Game Show-u. Sve se uklapa.
Dobro su se setili… Malo kasno doduše ali bolje ikad nego nikad. Da su to izbacili umesto glupog Mexica, to bi bio pravi tren. Ali opet ako ne promene neke core stvari, džaba im sve.