Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Ne znam gdje ovo da uglavim i kako. :sweat_smile:

al koliko je dobro oblivion izgledao daleke 2006

1 Like

Društvo, da li neko može da mi preporuči neku igru
na principu kao plague tale? Slabo sam igrao takve stilove igre, a ova mi se zaista dopala i odigrao bi još nešto u tom fazonu pa ako neko ima nešto da preporuči da uzmem u razmatranje :grin:

Ako tražiš takvu story driven igru povezanu sa 2 ili više lika, izbor ti je mnogo ograničen. Gotovo i da ne postoji. Nešto najbliže tome ti je The Last of Us ili 2 poslednja dela God of War, ali opet, nemaš Playstation tako da… Ostaćeš ipak na A Plague tale, do daljnjeg :smiley:

1 Like

A koji still je u pitanju? Šta ti se tačno svidelo? Ako mislis na dvoje protogonista kao što je Mladen napisao, onda u tom smislu nema skoro ništa, bar meni ne pada na pamet (osim plague tale 2 :grin:). Eto možda Brothers: A Tale of Two Sons.

Ma ne mora da budu dva protagonista taman posla, konkretno mi se dopao gameplay i priča, a grafika je takođe za uživanje i sad tražim nešto slično tome, nešto sa interesantnom pričom opušteni gameplay i po mogućstvu lepa grafika, ali nije presudna toliko. Evo baš mi pade na pamet nisam igrao Senuas saga izgleda mi nešto slično ovome ako se ne varam

1 Like

Meh, ChatGPT kaze da ti je Senua najslicnija.
Probaj.

1 Like

Ma da, Senua i A Plague tale skroz slične igre :grin:

Da, ovo je dobar izbor.

@Randjel probaj Indiana Jones & Great Circle, Alan Wake 2, South of Midnight,. Prve dve ako se držiš glavnog questa imaju taj vajb, spusti težinu ako ti je combat manje bitan.

3 Likes
1 Like

Hvala lepo :beers:

1 Like

Igrao sam juce playtest, bas je dobro. Imace ima dosta toga da se nauci u igri da bi dobro igrao. Nije pristupacno bas kao Rocket League, ali nije sad ni pretesko. Svidja mi se.

1 Like
1 Like
1 Like
1 Like

Obzirom da znamo da je nastavak u razvoju bice interesantno videti retrospektivu u junu. Moguce da cemo dobiti remaster jednog od najboljih survivor horora ikada.

1 Like

Ne znam ko je video, ili prati ili ne, ali Battlefield Labs ima testove po 2 sata sesije svakog drugog petka otprilike. Ne znam ni da li se može nazvati “leak” sve ovo što je “procurelo” više teče kao reka. :grin:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/N22X03R5QD

Battlefield subreddit je prepun klipova i procurelih tj. datamined informacija o igri. Dice već radi izmene na igri na osnovi feedbacka i vidi se. Ja sam prezadovoljan vidjenim i jedva čekam da izadje. Biće ovo pravi banger i dosledni naslednik 3 i 4.

2 Likes