Ne znam gdje ovo da uglavim i kako.
al koliko je dobro oblivion izgledao daleke 2006
Društvo, da li neko može da mi preporuči neku igru
na principu kao plague tale? Slabo sam igrao takve stilove igre, a ova mi se zaista dopala i odigrao bi još nešto u tom fazonu pa ako neko ima nešto da preporuči da uzmem u razmatranje
Ako tražiš takvu story driven igru povezanu sa 2 ili više lika, izbor ti je mnogo ograničen. Gotovo i da ne postoji. Nešto najbliže tome ti je The Last of Us ili 2 poslednja dela God of War, ali opet, nemaš Playstation tako da… Ostaćeš ipak na A Plague tale, do daljnjeg
A koji still je u pitanju? Šta ti se tačno svidelo? Ako mislis na dvoje protogonista kao što je Mladen napisao, onda u tom smislu nema skoro ništa, bar meni ne pada na pamet (osim plague tale 2 ). Eto možda Brothers: A Tale of Two Sons.
Ma ne mora da budu dva protagonista taman posla, konkretno mi se dopao gameplay i priča, a grafika je takođe za uživanje i sad tražim nešto slično tome, nešto sa interesantnom pričom opušteni gameplay i po mogućstvu lepa grafika, ali nije presudna toliko. Evo baš mi pade na pamet nisam igrao Senuas saga izgleda mi nešto slično ovome ako se ne varam
Meh, ChatGPT kaze da ti je Senua najslicnija.
Probaj.
Ma da, Senua i A Plague tale skroz slične igre
Da, ovo je dobar izbor.
@Randjel probaj Indiana Jones & Great Circle, Alan Wake 2, South of Midnight,. Prve dve ako se držiš glavnog questa imaju taj vajb, spusti težinu ako ti je combat manje bitan.
Hvala lepo
Igrao sam juce playtest, bas je dobro. Imace ima dosta toga da se nauci u igri da bi dobro igrao. Nije pristupacno bas kao Rocket League, ali nije sad ni pretesko. Svidja mi se.
Obzirom da znamo da je nastavak u razvoju bice interesantno videti retrospektivu u junu. Moguce da cemo dobiti remaster jednog od najboljih survivor horora ikada.
Ne znam ko je video, ili prati ili ne, ali Battlefield Labs ima testove po 2 sata sesije svakog drugog petka otprilike. Ne znam ni da li se može nazvati “leak” sve ovo što je “procurelo” više teče kao reka.
https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/N22X03R5QD
Battlefield subreddit je prepun klipova i procurelih tj. datamined informacija o igri. Dice već radi izmene na igri na osnovi feedbacka i vidi se. Ja sam prezadovoljan vidjenim i jedva čekam da izadje. Biće ovo pravi banger i dosledni naslednik 3 i 4.