Glasine, rumori, rekla-kazala price iz gejming sveta

To sam na pleyci igrao,vampire survajvors mog djetinstva

1 Like

Sta si mislio, da ces dobiti gameplay trailer od 15 min? nikad Rockstar to nije radio. Ne cudi me sto im treba 10 godina da naprave igru. Evo 5 godina od RDR2 a ljudi jos pronalaze stvari koje prosecnom igracu ne znace ama bas nista. I taj nivo posvecenosti realizmu koji otprilike 90% igraca nece ni primetiti, kontam da oduzima jako puno vremena. Te fore, telo se raspada brze dole kod reke nego gore na sneznoj planini, te male stvari jesu neverovatne, i bukvalno je na granici manijakalnosti dokle idu sa tim realizmom, steta sto malo ko primeti, a vreme ide. Stava sam da neki od nas forumu nece sedmicu doziveti :joy: :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Petica kada je izašla bio sam sa devojkom dve godine u vezi. Šestica još nije ni zvanično najavljena, a ja u braku već 7 godina i imam troje đece :rofl:

2 Likes

Jok, al ne bih baš ni samo logo, kao da ne znamo da će izgledati kao logo petice sa dodatkom I.

Mada ono, već vidim da padaju sve društvene mreže kad okače sliku. Još će na kraju da ispadne da su odlagali release, kako bi se dalo vremena mrežnim administratorima da osiguraju stabilnost servera i da se izbegne blackout :joy:

https://x.com/rockstargames/status/1722237703553798312?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

5 Likes

10 posts were merged into an existing topic: GTA VI najavljen. Trailer početkom decembra 2023

Možda je vreme za neku GTA VI temu :grin:

To, da mogu da je mutiram :grin:

Baš me interesuje da li će i ovaj put izaći prvo samo za konzole pa tek kasnije za PC, s obzirom da gaming scena nije ista kao pre 10 godina.

1 Like

I RDR2 je pre 5 godina izašao prvenstveno za konzole. Voli Take2 da double dip-uje, ne brinem ja.

Za sve 1 dan.
Toliko je jaka pricada mogu da izbaceza sve iztovremeno. To je moj tip.

1 Like

1 Like

Oh jos jedan rimejk.

Most unwanted.

No need for speed.

3 Likes

Ako bude opet neki smećarski mobilni port bolje da urade format diska na kom se nalazi.

1 Like

Pa računari iz tog perioda nisu mogli da pokrenu tako da neće biti sigurno mobilni port

Iskreno meni je 4. deo bio nesto meeeh, ono zaista nije me odusevio, pa cak ni protagonista “Srbin” nije pomogao previse.
Iskreno jedva sam se naterao da zavrsim igru, bila mi je nekako dosadna i zamorna za razliku od San Andreasa i Petice, ako bi je poredio sa njenim prethodnikom igra mi je bila bar za 2 klase ispod San Andreasa i zaista veliki korak unazad u odnosu na San Andreas ali srecom zato je posle 5-ica bas pokidala i ispala ludilo od igre. :wink:

Ah, GTA 4. Igra koju sam igrao uveliko na Live-u davne 2009. ne znavši da je banwave u toku i preživeo isti, dok je dobar deo foruma popio banove :smiley:

Kad se setim, zapravo sam koristio activation.iso, flešovao čitač dok je bio prikačen na ploču za napajanje, i terao dalje par godina, dok su ostali uz mnogo više pažnje popili bančuge samo tako :smiley:

Elem, ontopic: nadam se da će biti dosta bolji od onih užasnih portova. Jedino što 4-ci fali je moderniji API (DX9 guši fps), detaljnije teksture i malo bolji oblaci da prikrije veličinu mape.

Priča i likovi su bili dosta realniji (koliko GTA može biti realan) u odnosu na V, i iz nekog razloga mi je dosta draži od V, bez obzira što sam spucao bezbroj sati u V Online.

3 Likes

“Jebeno isto” zivi rent free u mojoj glavi vec 15 godina

Veliki W za Microsoft. :achievment: