Ghost of Yōtei - Announce Trailer | PS5 Games

10 Likes

Fino, ali nekako i ocekivano da ce prikazati, znali smo da se uveliko radi na nastavku. Zanimljivo da su naslov odabrali sa prefiksom “Ghost of” a ne Tsushima 2. Koliko vidim po trejleru bice more of the same, pejzazi su naravno spektakularni i koristice next gen mogucnosti (svakako i Pro konzola).

4 Likes
1 Like

Screenshotovi su umetnost, ocito je isti engine u pitanju ali ce ga ispeglati. Sto se tice vremenskog perioda i ostrva meni je to isto. Yotei zvuci jos neizgovorljivije nego Thushima, a nije delovalo kao moguce da smisle nesto gore :sweat_smile:

Ali Yotei se bukv izgovara kako pise, Jotei. Mislim da su Cušimu svakakvim imenima zvali na pocetku :joy:

1 Like

Pa… Tsushima je bio jedan “incident” sa Mongolima… Mislim kada su sravnili ostrvo nema više priče tu, jedino da su išli u fikciju tešku nakon toga što ponovo bi bilo po meni jako glupo.

Pretpostavio sam da će biti Ghost of, jer drže se tog narativa ali ne i situacije. Ovde je druga era, druga priča, jedino što je isto Japan.

Izgleda kul.

Evo žena samuraj, kako se sad niko ne žali?

2 Likes

@Wahad
Ček pa zar istorijski nije propala invazija na Japan? Koliko se sećam bilo je 2 pokušaja, i oba puta su neki vetrovi/oluje sjebali mongolske brodove i onda su odustali. Bar mi je tako u sećanju, možda grešim.

@robotnjik
sačekaj par dana dok postane popularno da se hejtuje :smiley:
A možda i neće biti, jer nije ubisoft.

ontopic sad se već razmišljam da li da prodajem ps5, fuck, nije mi trebalo ovo ovako brzo da izađe lol

2 Likes

Ma sigurno će se neko već javiti. Mislim meni je super, igra ko igra, može da bude i samuraj svemirac, samo da je gameplay dobar.

1 Like

Ja vu se zaliti. Samo malo da se odmorim od PS5 Pro hate-a. Umori se covek

3 Likes

Ko se ikad žalio o ženi samuraju…? Za Ass Shadows imamo izmišljenog crnog GEJ samuraja. Na to se ljudi žale. I ne samo na to nego na gomilu stvari koje su omašili za Japan generalno i trpaju u svoj narativ silom da su u pravu, raspravljaju se i nabijaju istoriju japancima kao da oni ne znaju svoju istoriju, napadaju fanove kako su oni krivi što ne prihvataju woke govna, koriste botove u komentarima za svoje trailere za Ass Shadows (prejadno) tako da je tu prilično mnogo razloga za hejt i podržavam. I nema ih na Tokyo Show, čuda li velikog :joy:
Ovde se ne žale ljudi jer ovi objasnili kako se radi setting u Japanu i sada po drugi put. Najbolje od svega mi je što pokazuju baš sada tako da će Ass Creed još brže da padne u zaborav.

1 Like

Nije da branim Ubisoft, ali cisto proveris neke stvari…

Mislis da ljudi nisu bili nikako gej tad? :thinking:

Kako se ne žale. Pišu uveliko da je woke igra, žena ratnica jača od muškaraca, bla, bla… Onda glumica koja ju glumi se izjašnjava kao gender fluid itd.

1 Like

Nema razloga sa kuknjavom. Japanka iz (you’ve guessed it) Japana, koja će imati i japanski VA. Samo se nadam da će skalirati malo gameplay mehaniku u vidu borbe, tj više potencirati ka šunjanju nego na borbi prsa u prsa.

1 Like

Ko da je bitno da li je muski ili zenski lik. Majmun koji ide i siba motkom ne smeta, ali zena da. Sve sami macho muskarci :joy:

4 Likes

Druže mani me chat gpt-a i idi malo na internet da proveriš neke stvari i poslušaš koji podcast i intervju. Lik nije bio samuraj, bio je rob i sluga i uopšte nije imao nikakav značaj u njihovoj istoriji. Zadržali su ga zbog boje kože jer im je bilo čudno u to vreme. Kad su napadnuti nisu ga čak ni smatrali kao pretnjom da ga pogube nego su ga proterali samo i tu mu se gubi svaki trag i njegova priča se završava.
Tupimo već o ovome po stoti put pa neću d amračim ovu temu.
I gej samuraja nije bilo sigurno, ako se išta zna onda je to koliko je Japan strog što se tiče njihove istorije, i nastanak samuraja se prenosio kroz familiju, nije kao vide te da mlatiš mačem i upadaš u njihov klan ili šta god.
Ali imamo kompaniju koja se informisala na Wikipediji od lika koji je sve to izmišljao da proda svoju fiktivnu knjigu i koji je sebe smatrao da je istoričar.
Najveći problem leži u tome što su zasrali debelo, ali umesto da pojedu govno oni optužuju Japan da su rasisti, a ti menjaš nečiju istoriju i izmišljaš i namećeš moderna woke sranja i nabeđuješ se sa njima kako si ti u pravu. Meni je više to rasistički kad praviš igru o nečijoj kulturi i ne potrudiš se ni da istražiš malo o tome i javno tvrdiš i optužuješ kako si ti u pravu.
Ovde je samo poenta bila da se ljudi nisu bunili za ženskog samuraja, nego je ovo problemsve vreme.
Kucaj u Chat gpt šta bude kad stave da je car Dušan gej crnac. :joy:

2 Likes

Faktulno ne proveravas stvari, a informacije dobijas sa raznih podcast-a gejmera kako sam razumeo :joy:
Ali i da zanemarimo to, gej samuraja je definitivno bilo, koji nisu mahali zastavicama (u to vreme) vec katanama. Procitaj malo vise o tome.
Tako da ti je malo homofobicno ispala ta izjava.

Uostalom ChatGPT ti je stvarno free i iznece ti cinjenice poput onih da je Srbija bila nemoralno bombardovana 1999. i da je voda mokra.

1 Like

'el možeš da pitaš ChatGPT, da li naš MikiBanterovski ima šanse da postane samuraji ? :smiley:

3 Likes

Važi :joy: Istoričari onda nemaju pojma ali ti si u pravu izgleda koji svaku prepisku prenosiš u ai. :joy: I po tvome nek sam homofob ako tako ispada :joy: pitaj gpt da li je to istina :joy:

3 Likes