Fino, ali nekako i ocekivano da ce prikazati, znali smo da se uveliko radi na nastavku. Zanimljivo da su naslov odabrali sa prefiksom “Ghost of” a ne Tsushima 2. Koliko vidim po trejleru bice more of the same, pejzazi su naravno spektakularni i koristice next gen mogucnosti (svakako i Pro konzola).
Screenshotovi su umetnost, ocito je isti engine u pitanju ali ce ga ispeglati. Sto se tice vremenskog perioda i ostrva meni je to isto. Yotei zvuci jos neizgovorljivije nego Thushima, a nije delovalo kao moguce da smisle nesto gore
Ali Yotei se bukv izgovara kako pise, Jotei. Mislim da su Cušimu svakakvim imenima zvali na pocetku
Pa… Tsushima je bio jedan “incident” sa Mongolima… Mislim kada su sravnili ostrvo nema više priče tu, jedino da su išli u fikciju tešku nakon toga što ponovo bi bilo po meni jako glupo.
Pretpostavio sam da će biti Ghost of, jer drže se tog narativa ali ne i situacije. Ovde je druga era, druga priča, jedino što je isto Japan.
Izgleda kul.
Evo žena samuraj, kako se sad niko ne žali?
@Wahad
Ček pa zar istorijski nije propala invazija na Japan? Koliko se sećam bilo je 2 pokušaja, i oba puta su neki vetrovi/oluje sjebali mongolske brodove i onda su odustali. Bar mi je tako u sećanju, možda grešim.
@robotnjik
sačekaj par dana dok postane popularno da se hejtuje
A možda i neće biti, jer nije ubisoft.
ontopic sad se već razmišljam da li da prodajem ps5, fuck, nije mi trebalo ovo ovako brzo da izađe lol
Ma sigurno će se neko već javiti. Mislim meni je super, igra ko igra, može da bude i samuraj svemirac, samo da je gameplay dobar.
Ja vu se zaliti. Samo malo da se odmorim od PS5 Pro hate-a. Umori se covek
Ko se ikad žalio o ženi samuraju…? Za Ass Shadows imamo izmišljenog crnog GEJ samuraja. Na to se ljudi žale. I ne samo na to nego na gomilu stvari koje su omašili za Japan generalno i trpaju u svoj narativ silom da su u pravu, raspravljaju se i nabijaju istoriju japancima kao da oni ne znaju svoju istoriju, napadaju fanove kako su oni krivi što ne prihvataju woke govna, koriste botove u komentarima za svoje trailere za Ass Shadows (prejadno) tako da je tu prilično mnogo razloga za hejt i podržavam. I nema ih na Tokyo Show, čuda li velikog
Ovde se ne žale ljudi jer ovi objasnili kako se radi setting u Japanu i sada po drugi put. Najbolje od svega mi je što pokazuju baš sada tako da će Ass Creed još brže da padne u zaborav.
Kako se ne žale. Pišu uveliko da je woke igra, žena ratnica jača od muškaraca, bla, bla… Onda glumica koja ju glumi se izjašnjava kao gender fluid itd.
Nema razloga sa kuknjavom. Japanka iz (you’ve guessed it) Japana, koja će imati i japanski VA. Samo se nadam da će skalirati malo gameplay mehaniku u vidu borbe, tj više potencirati ka šunjanju nego na borbi prsa u prsa.
Ko da je bitno da li je muski ili zenski lik. Majmun koji ide i siba motkom ne smeta, ali zena da. Sve sami macho muskarci
Druže mani me chat gpt-a i idi malo na internet da proveriš neke stvari i poslušaš koji podcast i intervju. Lik nije bio samuraj, bio je rob i sluga i uopšte nije imao nikakav značaj u njihovoj istoriji. Zadržali su ga zbog boje kože jer im je bilo čudno u to vreme. Kad su napadnuti nisu ga čak ni smatrali kao pretnjom da ga pogube nego su ga proterali samo i tu mu se gubi svaki trag i njegova priča se završava.
Tupimo već o ovome po stoti put pa neću d amračim ovu temu.
I gej samuraja nije bilo sigurno, ako se išta zna onda je to koliko je Japan strog što se tiče njihove istorije, i nastanak samuraja se prenosio kroz familiju, nije kao vide te da mlatiš mačem i upadaš u njihov klan ili šta god.
Ali imamo kompaniju koja se informisala na Wikipediji od lika koji je sve to izmišljao da proda svoju fiktivnu knjigu i koji je sebe smatrao da je istoričar.
Najveći problem leži u tome što su zasrali debelo, ali umesto da pojedu govno oni optužuju Japan da su rasisti, a ti menjaš nečiju istoriju i izmišljaš i namećeš moderna woke sranja i nabeđuješ se sa njima kako si ti u pravu. Meni je više to rasistički kad praviš igru o nečijoj kulturi i ne potrudiš se ni da istražiš malo o tome i javno tvrdiš i optužuješ kako si ti u pravu.
Ovde je samo poenta bila da se ljudi nisu bunili za ženskog samuraja, nego je ovo problemsve vreme.
Kucaj u Chat gpt šta bude kad stave da je car Dušan gej crnac.
Faktulno ne proveravas stvari, a informacije dobijas sa raznih podcast-a gejmera kako sam razumeo
Ali i da zanemarimo to, gej samuraja je definitivno bilo, koji nisu mahali zastavicama (u to vreme) vec katanama. Procitaj malo vise o tome.
Tako da ti je malo homofobicno ispala ta izjava.
Uostalom ChatGPT ti je stvarno free i iznece ti cinjenice poput onih da je Srbija bila nemoralno bombardovana 1999. i da je voda mokra.
'el možeš da pitaš ChatGPT, da li naš MikiBanterovski ima šanse da postane samuraji ?
Važi Istoričari onda nemaju pojma ali ti si u pravu izgleda koji svaku prepisku prenosiš u ai. I po tvome nek sam homofob ako tako ispada pitaj gpt da li je to istina