Ghost of Yōtei - Announce Trailer | PS5 Games

Sva sreca pa mozemo brzo da fact-checkujemo stvari danas :grin:

Biology is superficial, intelligence is artificial :mechanical_arm:

Ma uterao si mi sa fact check-om. No homo :joy:

2 Likes

kiboli, oficijelni predstavnik Skynet-a :smiley:

4 Likes

Transhumanista*

Ali vratimo se na temu, gospodo :smile:

1 Like

Da rezimiramo. Igra će verovatno biti fantastična i Scalper će kupiti svoj jedanaesti Plejstejšn 5. Možda čak i PRO zbog ove igre. Onda će imati problem sa monitorom ali će prodati PS5 PRO malo korišećn u super stanju. Pa će prodati monitor, pa će kupiti ponovo PS5 pro. I tako u krug.

9 Likes

Šta znam, realno sve su igre izmišljene. Mogu da se baziraju na stvarnim dogadjajima ali ništa ne mora da bude po tome.

1 Like

Naravno da je propala na Japan, ali Tsushima je bila prva na udaru i odmah je pala, tako da nema više o tome šta da se priča. Oni su se povukli kasnije kada su pokušali ofanzivu na japansko ostrvo da urade.

Tsushima i njen narod su najviše najebali i koliko znam nikada posle toga ostrvo nije bilo toliko naseljeno kao u periodu pre mongola.

1 Like

pogle robotnjika kako rara mecku
et tu brute :rofl:

5 Likes

Ok to, slažem se da su uglavnom igre izmišljene i nemam ništa protiv. Nego su oni sami sebi pucali u nogu time što su tvrdoglavo izjavljivali i prepirali se kako su oni u pravu i posle nabeđivali na Japan i gejmere da su rasisti i jer ne prihvataju tu njihovu verziju. To je ono što je najviše uznemirilo masu verovatno.
Kao što @MladenVR reče imamo kineskog majmuna u Wukong pa niko ništa ne kaže (iako su i oni verno pratili Kinesku mitologiju koliko sam skapirao ali nebitno) ali oni nisu javno izašli i govorili im: e postojao je majmun samuraj u istoriji ili šta god", posle banovali svakog ko je protivrečio na njihovim forumima, plaćali bot komentare na njihove trailere koje su posle takođe uklanjali itd, itd. Zato oni ustvari dobijaju hejt. To što je likuša glavni lik je i najmanje bitna stvar bila. Doduše vidim i ovde neki hejt za ovu likušu ali ja lično nemam ništa protiv ženskih glavnih likova ili šta god. Ali Ubisoft dobija hejt iz tih drugih razloga.

1 Like

Daj dobru grafiku i gameplay, bas me briga da li je crnac, zena ili gej albanski emigrant iz sri lanke :peace_symbol: :yawning_face: Kapiram da sve nas cela woke agenda zesce smara, ali nemam kapacitet da se oko toga nerviram, cak ni da primecujem kao neki problem.

Pa da ali kontam ovo je drugi period, protagonista a valjda i lokacija, ronini umesto mongola. Samo nek rokaju, nek naprave franšizu, nek ima atmosferu, audio i doživljaj ko tsushima pa mene što se tiče može da bude i anunaki, lizzard hermafrodit

Najbolji komentar. Ziva istina. Podjednako su ocekivana i realan ta dva scenarija…
Da majmun mase motkom i da zena bude samuraj :grin:
Kada malo bolje razmislim cak je realnije da majmun mlati motkom nego zena da postane samuraj.
Jos u srednjovekovnom Japanu :grin:gde je zena maltene i dan danas niza klasa a ne pre 300-500god.

1 Like

Internet kaze da ih je bilo

1 Like

Batalite vise internet i gpt. Ako vas toliko interesuje istorija, citajte knjige. Uvek izbegavam da ucestvujem u diskusijama vezane za Japan al moram se sad ubaciti. Crnac samuraj nije postojao i tacka. Kolega iznad je objasnio i nema sta da dodajem. Zena samiraj NIJE postojala ali jesu zene ratnice poznate pod nazivima Onna Bugeisha i Onna Musha. Koristile su oruzije koje se naziva Naginata u najcescem slucaju a u redjem luk i strele. Svaka je uza sebe nosila i Tanto, japanski noz.
Kratka istorija sta znaci samuraj. Rec samuraj je nastao od reci saburau sto u bukvalnom prevodu znaci služiti pa tom logikom samuraj znaci sluga, ratnik na japanskom je Bushi! Kodeks samuraja se zvao Bushido sto znaci put ratnika i predstavlja kodeks moralnih i etickih nacela kojima bi se ratnik trebao pridrzavati.
I jos jedna stvar, homoseksualni odnosi medju samurajima su postojali ali ne iz istih razloga kao danas. Inazo Nitobe je pisao o tome iako je to retkost. Ugl mladići u 16,17 god zbog nedostatka zena u trenutnom okruzenju. Naravno, ako je doslo do takve situacije neretko su zbog sramote izvrsavali seppuku - ritualno samoubistvo, kako bi procistili duh.
Sve sto sam pisao je štivo iz knjiga japanskih pisaca, vecina ovih knjiga su nastale pre 100,200,300 god.
Toliko od mene sa konkretnim cinjenicama, a vi nastavite da šamarate po googlu i chat gptu. U dalju raspravu ne ulazim, reko sam sta sam imao a vi mozete i nemorate da me uzimate za ozbiljno. Peace.

6 Likes

Ghost of Tsushima je imao odličnu priču za koju si se mogao vezati, o gameplayu ne treba ni trošiti reči jer je bar meni bio skoro savršen. Mislim da je vrlo bitno ko je glavni lik posebno kada se obrađuje neki period od pre 200,400 ili 900 god. Jer je to ono sto će te uvući u priču i zbog čega ćeš spucati 100 sati igranja. Mene licno “albanski gej emigrant” ne može privući, kao što mi je bezveze bilo u Uncharted 4 kada je Nejtan morao od žene da krije da ide da pomogne rođenom brati. U svakom slučaju igre se ne prave zbog mene tako da iznosim samo svoje mišljenje :wink:

8 Likes

Bas tako. Meni je prica mnogo vazna. Ako ne klikne tu onda nema nista od igranja.
A kada ubace sranja… bas bas tesko da cu da igram. Bas smaraju vise sa naturanjem tih gluposti.
Uz prenaglasene “jake zene” koje su redje od majmuna sa motkom.

1 Like