Jedan clan ebay-a postavio je na tom sajtu oglas da prodaje preko 6850 igrica,330 konzola i oko 220 kontrolera i oko 185 raznog pribora.Na svom oglasu postavio je ogroman broj slika a cena ovog kompleta je neverovatnih 550,000$.
Zalosno je samo sto ce tamo neki seikov mali koji je igrao WoW i pokupovao sve sto se dalo pokupovati za dolare kupiti ovaj nevjerovatan paket. Mislice da je gamer i da zna nesta o gaming industriju tako sto ce kupiti 30 godina iste!? Zalosno ali tako ce vjerovatno biti. Takvi primjerci zavrsice u nekoj polici pa ce “seikov mali” moci da se *urci po raznim forumima, drugarima, itd. Jbg…
[h=1]Error (509)[/h]This account’s public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
Baš me čudi…
Dear videogames.museum,
Mister, you have my deepest respect as a gamer and collector.
I have no money to buy this, but i think the price is adequate, if not underestimated. It’s hard to put the price on your whole life, and I can not imagine how you feel right now.
Hope that you’re going to change your mind and keep the collection after all.
Best wishes.
- son_of_a_gun21
Ja bih se pojeo da moram ovako nešto prodati… Čuvam još Commodore 64 negdje, i Amigu, nemam nikakvu posebnu kolekciju igara i konzola ali teško se odvajam od stvari za koje sam vezan.
Stvarno nevjerovatno ali nepotrebno. Lijepo je imati kolekcije igara i stare kozole ali ovo je čist snobizam. Kupovati po nekoliko istih konzola a neke nije nikad ni upalio. Mogao je usrećiti hrpu ljudi da je bar nešto poklonio.
Da imam ovo otvorio bih muzej/igraonu i živio od prodatih ulaznica.
Ono sto izgleda nisi primetio, dosta tih konzola je LIMITED. Neke koju su stare po 20 god i nisu otvorene sada mogu da se prodaju i po 500+e… Da li bih ti davao klincima da igraju konzolu ili da je otvore… A, sama kompletna kolekcija final fantasy, od cega vise od pola Limited Edtion nije otvoreno… Sto starije, a nije otvoreno to cena skace… Bioshock 1 Limited je pre 2 godine prodata za 1300 funti…
Kad bih već imao takvu kolekciju, pre bih otvorio interaktivni muzej u kome može svako da zaigra svaku od ovih igara. Daš na ulazu 5-10$ i možeš na par sati iskusiti bilo koji period gaming istorije. Ili kad bih imao toliko kintu, otkupio bih ovo i napravio tako nešto. Prosto je šteta da te stvari samo stoje i budu u posedu jednog čoveka koji ne može za jedan ljudski život osetiti experience cele kolekcije. Ah…