Kolekcionar
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Kolekcionar
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
opet ti ne razumes,ne vidis dalje od nosa kolko vidim…
Brate, jel me zaj**** covek je kolekcionar, i da, ima 15 konzola limited edition, pa sta! kolekcionari postanskih markica npr… ima 10000 markica, po tvom sta ce mu kad nece poslati 10000 pisama… potrazi u vujakliji rec kolekcionar, jer ocigledno ne znas sta znaci!!!
E, 'ajde svadjajte se jos malo, da vidimo ko je najpametniji, a ja idem po kokice. 
Zasto ljudi kupuju po 2. Bugati Vejrona? Zato sto zgodinama, te sprave samo dobijaju na ceni, pogotovo ako nisu otvarane… Ili malo vozene…
Isto ti je ovo sa automobilima, ako das banci novac recimo 80 000 e, dobijas 150 e mesecno, kada kupuis auto za 80 000 dobijes bar jos toliko kroz 10 godina… Dakle, covek je investirao, a ja znam ljude koji bi dali i po 500 e za neke uredjaje iz njegove kolekcije…
Covece jel ti zivis u nekom svom svetu? Pa koliko li samo ljudi postoji koji tako daju pare na stvari za koje ti kazes da ne treba.
Bravo za lika, i ja bih voleo da imam ovako nesto, samo sto ja pre 30 godina nisam ni bio rodjen, ali videcemo se za jos 30 kad neko stavi ovu akciju sa praistorijskim xbox360 i ps3.![]()
Sent from my Asus Padfone using Tapatalk 2