Gejmerska kolekcija od pola miliona dolara?

Kolekcionar

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

opet ti ne razumes,ne vidis dalje od nosa kolko vidim…

Brate, jel me zaj**** covek je kolekcionar, i da, ima 15 konzola limited edition, pa sta! kolekcionari postanskih markica npr… ima 10000 markica, po tvom sta ce mu kad nece poslati 10000 pisama… potrazi u vujakliji rec kolekcionar, jer ocigledno ne znas sta znaci!!!

E, 'ajde svadjajte se jos malo, da vidimo ko je najpametniji, a ja idem po kokice. :smiley:

Zasto ljudi kupuju po 2. Bugati Vejrona? Zato sto zgodinama, te sprave samo dobijaju na ceni, pogotovo ako nisu otvarane… Ili malo vozene… :smiley: Isto ti je ovo sa automobilima, ako das banci novac recimo 80 000 e, dobijas 150 e mesecno, kada kupuis auto za 80 000 dobijes bar jos toliko kroz 10 godina… Dakle, covek je investirao, a ja znam ljude koji bi dali i po 500 e za neke uredjaje iz njegove kolekcije…

Covece jel ti zivis u nekom svom svetu? Pa koliko li samo ljudi postoji koji tako daju pare na stvari za koje ti kazes da ne treba.
Bravo za lika, i ja bih voleo da imam ovako nesto, samo sto ja pre 30 godina nisam ni bio rodjen, ali videcemo se za jos 30 kad neko stavi ovu akciju sa praistorijskim xbox360 i ps3.:slight_smile:

Sent from my Asus Padfone using Tapatalk 2