Deluje ok, videćemo još na E3 valjda. Ovo je navodno snimak još iz februara.
ah Gearsi. Right in the feelstation
Jedva cekam, samo da se ne poklopi sa Halo 5…
Ako su odlozici QB za 2016-tu, mozda ce gow da upadne na mesto ili ce i njega da prebace u 2016…
[quote="“Milan89SD:247955”]
Ako su odlozici QB za 2016-tu, mozda ce gow da upadne na mesto ili ce i njega da prebace u 2016… :D[/QUOTE]
Saznaćemo za tačno mesec dana
Izgleda odlicno Ako bi u skorije vreme i trojku izbacili, ja bi bio presrecan
Nemojte se ljutiti, ali ovo je Xbox only game ili i PlayStation ?
Mnogo me buni kada pisu GoW, GeOW itd, a nisam imao prethodnu generaciju konzola, pa sam zato sludjen jos uvek…
A sve bi prosao, vec sam napravio listu 20+ igara prethodne generacije, i to samo sa PS…
Cekam PS Now pa videcemo, da li ce to biti dovoljno ili cu ipak morati uzimati PS3…
Gears Of War je samo za Xbox, prvi se pojavio na PC, ali je ostalo Xbox-Only. Gears Of War, ili skraćeno, Gears, po netu se koristi GeOW je Third Peson Shooter koji se dešava u svemiru gde ubijaš vanzemaljce sa raznim oružjem.
God Of War je Sony ekskluziva, koja se pojavila na PS2, PS3, PSP i Viti, i vrtela se oko Kratosa koji je ubijao bogove i čudovišta iz grčke mitologije. God Of War, ili GOW, je Hack And Slash koji se svodi na krvava i spektakularna ubistva bogova i čudovišta.
Možda imaju slična imena, ali se po svemu drugom razlikuju
Hvala puno
GoW sam znao, jer sam sad uzeo Remaster trojke koji izlazi u Julu.
Ali sam se poceo zbunjivati od kako sam primetio Gearse, jer i njih neko naziva skraceno GoW, pa otuda moja nedoumica
Tnx
nemoj si takav. i Xbox-asi hoce da imaju svoj GoW
Meni je jako zanimljivo sto su sony-evci toliko zastitnicki prema skaracenici… Da prosto ne mogu da odolim
Ali i ja sam uvek mislio da se GoW skracenica odnosi na God of War. To mi je uvek prvo u glavi kada neko napise GOW.
A definitivno nisam neki Sony funboy. Nemam sony niti planiram ikada da ga uzmem!
Zato što tako i jeste, toliko je jednostavno
Pa, šta je prvo izašlo? God ili Gears? God Of War, i to za više od godinu dana. Logično je da se GOW prvenstveno odnosi na God Of War.
Sony igraci i logika su uvek bili interesantni
Tvoja logika je isto uvek zapanjujuća. Šta tebi tačno nije jasno? Ili samo hoćeš da za****vaš, kao po običaju?
Pa nije to. Evo ja sam igrao sony zadnji put kada sam igrao FIFA 99 bili Partizan i Zvezda ubaceni
Ali logika stvari kaze ovako.
God of War 22.03.2005.
Gears of War 07.11.2006.
Tako da…
Pa kad se palite ko fica na gurku… Inace, zasto sam rekao za logiku… Kada je se pojavio uncharted, svi do jednog sony-evca u glas “TOMB RAIDER JE KOPIJA UNCHARTED-a” A ovde se sada prosipate oko skracenice kao mu… u kosidbi… Jako fascinantno…
A da niko nije rekao da se Lara pojavila vise od decenije pre…
A sada tu kao kopamo po netu kada se pojavio God a kada Gears…
Ali je to meni jako zanimljivo… A opet, to sto se vi palite… Jbg…
Zato sto gameplay Lare iz ranijih igara nije isti :P. Vec je nova Lara sve kopirala iz Uncharteda i jos jedan