Gears Of War Remaster Gameplay

Pa, i jeste Uncharted kopija Tomb Raidera, ali je Tomb Raider 2013 kopija Uncharteda. Problem? :smiley:

A Gears je kopija God Of War. Halo je kopija Killzone. Bolje? Ili treba da bojim slova i za tebe kao za Lynxa? :smiley:

Ma samo su cekali da izadje Unchart pa da naprave igru :stuck_out_tongue:

**Pa da, čekali su da se pojavi uncharted, da bi ga kopirali, čime bi privukli MS da kupi ekskluzivnost. Kako ne shvataš? Sve je to povezano!!!
**

Ok, malo smo se za****vali i sprdali, ali, ajde da se vratimo na temu :smiley: Ja ovako mogu još dugo vremena da se sprdam, ali, ajde da se pravimo da smo civilizovane osobe sa zrnom nekog profesionalizma :smiley: Ako u priču uvedemo i politiku ima da prešišamo i E3 i Gamescom zajedno sa TGS :smiley:

Zato sam ja odmah napisao “Nemojte se ljutiti…” (znao sam sta moze biti) i izvinjavam se jer sam mozda bas ja bio okidac za ovu prepirku, i zato sam tako sramezljivo postavio pitanje, ali evo sada me je jos vise sramota jer se svako na svakog ljuti
:stuck_out_tongue: Sala :smiley:

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=14083&p=248129&viewfull=1#post248129

Nije ovo prepirka, ovo je šala koja je otišla previše na sprdnju, to se ovde dešava oko 80% vremena. Ništa novo :smiley: