Fucking A!!!
Pustio sam suzu ![]()
Biio bi red da se okupimo online like in good olā days kada ovo izaÄe, nekada tamo za god dve ![]()
Kontam da Äe Retro Lancer biti default Lancer sada pa mogu da se zatrÄavam kada god poželim
Hahahaha ma mi igramo i girsa 5, vratili se pre nekih 2-3 meseca⦠![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali mad world suptilno rdjavom kasikom u venu. Ovo je onda prequel ako sam dobro razumeo. Izgleda unreal (pun intended)
Yup, Äim sam video Dom-a reko ovo je prequel baby. I ne smeta mi ni malo ![]()

VideÄemo
Videlo se odmah u fajtu, Marcusova faca + sekund kasnije kada mu spala bandana. Odmah sam znao daj e E-Day related.
To je do sada bukvalno bila propuŔtena prilika, kako nisu niŔta uradili za vreme E-Daya i pre Marcusove robije.
Sta je k vragu e-day, ja jedini izgleda ne znam.
A ovi komentari wait til you see⦠Ok, Iām a believer u Gears, samo zasto nismo videli, sta se tacno ceka? Stekao sam utisak da je daleko u razvoju i āsamo sto nijeā. Ako ga planiraju za 25, vec bi trebalo da imamo neku tonu ingame materijala, a ne bogato produciran trejler⦠sto zaista preferiram, pa makar bio i Mad World.
@robotnjik wallpaper mora na forum. Mada vise lici na Gotham. Nadam se da ce finalna igra biti zaista tako mracna. Ovaj deo ācore of franchiseā obecava.
Sram da ti uÄe, za ovo se oduzima gaming dozvola ![]()
Pa jel si igrao Gears 1 ili UE?
Na poÄetku igre objaÅ”njavaju, to je core trilogije ![]()
Napad locusta na Planetu zemlju(Seru)
Hvata me demencija, mada nisam nikada paznje polagao na pricu u gearsima. Zvuci kao neki projekat ane brnabic za digitalizaciju ![]()

U danaÅ”nje vreme gameplay dobijeÅ” pred izlazak igre, možda godinu dana pre. NeÄe niko da se smara i troÅ”i par meseci rada da napravi tzv vertical slice od par minuta kada to vreme može da se posveti igri.
Emergence Day, otherwise known as E-Day, was a swift, full-scale, coordinated, and unprecedented planet-wide assault on the surface of Sera initiated by the subterranean race of the Locust Horde. Six weeks after the end of the Pendulum Wars, nearly every major city on the surface of Sera was attacked by the underground forces from the Hollow, using both bio-engineered weapons and stolen human technology.
WE ARE SOOOO BACK!!!
Dosli smo do tacke da prerenderovana i realtime grafika izgledaju prakticno isto, what a time to be alive.
Licno ne ljubim sto je igra prequel, al oprosticu im cim mi prvi put zabrunda testera u ruci. ![]()