Gears of War: E-Day | Gameplay Demo Reveal | XBOX Games Showcase 2026

https://x.com/i/status/2063669421936091177

3 Likes

XBOX CONSOLE EXCLUSIVE :smiling_face_with_sunglasses:

2 Likes

Obaveštavajte me ođe

Glupo sto je xbox console i PC u stvari. Uplasih se na kratko :slight_smile:

Bolje i Console exclusive, nego da sve ide i na PS.

1 Like

Predobro izgleda :heart_eyes:, čini se nešto brži grjmplej nego pre, što pozdravljam.

2 Likes

Retro Lancer, I’m good! Gde je sada Gospodin Čovek

Samo se ovde neće zvati retro :smiley:

3 Likes

Sad baš gledam nova oružja u Directu. Poslastica.

3 Likes

Voleo bih da se skupimo kao Judgmentu što smo igrali zajedno i praznili servere… preko leta je open beta.

3 Likes

TRISTA DOLARA!!!

@Milan89SD

2 Likes

Preterali su :frowning:

Jako je lepa figura…

Nadam se da će kinezi iskopirati :smiley:

Razmisljam. Ako nadjem ovde. :joy::grin:

Obaska sto sve lepo i skupoceno izgleda, jel nikom drugom ne bode oci potpuno nova estetika okruzenja?

Odjednom iz renesanse/art-deco presli u njujork sedamdesetih – kola, neonske reklame, pa i zgrade. Ne kazem da mi se ne svidja, samo izgleda ko potpuno drugi univerzum.

2 Likes

Pa E Day… Grad je bio živ i zdrav do pre manje od 24h, sve još funkcioniše što se tiče neonskih reklama itd. Sranja niču njima pred očima po prvi put tako da okruženje donekle i ima smisla što se toga tiče. :thinking:

4 Likes

Pa prosli deo je izasao toliko davno da se svet promenio :grin:

3 Likes
3 Likes

Estetika je slicna, rekao bih (gritty, razruseni svet, puno teskog i zardjalog metala) :thinking:

Meni zapravo vise “smeta” sto je sve prakticno isto kao i u prethodnom Gearsima, mada sigurno to upravo i fanovi zele.

1 Like

Ok trenutno me mrzi, mozda se eventualno nakanim i pronadjem par slika, al meni je razlika nebo i zemlja. Zardjali metal i razbacane cigle nisu arhitektonski pravac! :laughing:

edit – A da, sto se gameplaya tice, imam slican utisak – s jedne strane isto je, a s druge strane sta mogu da menjaju, Gears je to. Osnove moraju da ostanu, inace to ne bi bilo to.

Problem je sto je ceo zanr ‘cover-shootera’ malo pase. Mozda da urade neki reimagining ko za Kratosa sto su uradili, sta znam.

3 Likes