Gears of War: E-Day | Gameplay Demo Reveal | XBOX Games Showcase 2026

1 Like

Pričali su o ovome u directu, pretpostavljam nisi gledao. Prikazan je cijeli jedan grad sa svim svojim zonama, taj dio sa autima i neonskim reklamama je downtown koji je još uvijek živ jer invazija tek počinje.

A nešto od arhitekture će se rušiti nama pred očima :slightly_smiling_face:

2 Likes
3 Likes

https://x.com/i/status/2079957375285657943

2 Likes

Imam access za test ali neme konzolu na odmoru :sob:

Ima ko hoce i ima konzolu :smiling_face_with_tear::light_blue_heart:

samo kazem :grinning_face:

1 Like
1 Like

Danas me pozvali iz Xboxa na Media Day na Gamescomu. Jedva čekam da probam SP tamo

8 Likes
2 Likes

@Wahad mi smo sinoc vec igrali. Pustili su betu nekih 2. sata testirali su us servere, tako da mi je ping bio izmedju 150 i 280 :grin:. Prva stvar treba se navici na kontrole, A je cover Y je skok. Sve u svemu poprilicno zadovoljan. Podseca malo na Judgment sa skakanjem i sa momentima kada mozes da skocis na neprijatelje dole.

skok?!? u gearsima??!?!? :scream:

1 Like
1 Like

Parkour!

2 Likes

Verovao ili ne apsolutna istina i jako je koristan. Mape su napravljene za skakanje.

2 Likes

Da, vidjeh i to da ima fall damage. Isto vidjeh neke druge klipove gdje mi skakanje izgleda tromije nego ovo ovdje što je prikazano. I dalje izgleda kao da vodiš velike trome likove. Ali to bolje neka kažu ovi što igraju, iz prve ruke.

Animacija kada umre pri padu sa veće visine je nepostojeća, to bi mogli da srede realno.

Isti je osecaj dok igras. Pogotovo kada trcis.

1 Like

Kada puštaju servere?