Postujte ovde vaš “radni” prostor!
Ajde nek’ još neko ubaci sliku, da mi ne propadne thread!
E nisam ni video temu, lol. Sad cu da slikam pa da turim
Jel ja to vidim ili su to dva glanc nova dzojstika.
Lep vam je radni prostor da vidite kako je meni namesten xbox 360. Videcu da postavim.
Da da… otisao sam posle i kupio dva nova… odlepio sam jer ne mogu vise igrati s onim djubretom sto mi se polonio
I ovaj jedan novi je malo “izuljan” po stranama od ispadanja ali barem ne cangrlja i analog stickovi rade dobro…
Super tema.
Videcu da sutra uslikam svoj “prostor” pa da okacim koju sliku…
Robotnjik sto ti je dobar sto…, mnogo mi se svidja. Ja bih trebao da ga menjam uskoro. Gde si ga nabavio?
IKEA nogari = 10e
Staklo 5mm debljine, zaobljeno i obrađeno + rakijica sa majstorom (180cm x 75cm) = 30e
Super je što staklo daje daje utisak da ti nije oduzeto od prostora. Pošto već imam jedan radni sto u sobi, dodatna “solid” površina bi ubila prostor.
Koristis skoro arhitektonski jezik…bravo
Fotografisacu danas svoj gaming prostor, mozda napravim i par sa ljudima koji mi dolazi na slavu kad ih nateram da igraju Lips, GH i RB
Auh, Dzukela, dobro to izgleda! Vidi se trud da se uredi prostor, nema sta.
Evo jedna zbrzana panorama u photoshopu, nije me mrzelo:
A evo iz drugog ugla:
Yup, volim da se zavalim u lazybag, onako bas blizu. Dok sam sedeo na kaucu, bilo mi predaleko. Btw, ovaj cvetni pokrivac preko dvoseda sluzi da se Lidija uvije u njega tokom zimskih meseci… bude k’o larva. :rolleyes:
ha, lazy bag je super stvar. Moj nije stao u kadar, probaću sada na boljem svetlu panoramu.
najvažnije mi je bilo da sakrijem SVE kablove, da se ni jedan ne vidi, i u tome sam uspeo.
oko 65 metara kablova u totalu se nalazi iza/ispod onog 600 kg drvenog panoa.
E i da odlican sto covece… ovi stolovo sto su kao gotovi za raunar su toliko mali da mi ni sestra ne stala :rolleyes:
Evo i moj Room… imam i ja lazy bag… da ne budem izuzetak :D:D:D
Sry za lose slike ali crkla mi je baterija na fotoaparatu a iphone nema bas peteran kvalitet
evo ga, malo bolje:
i polica da je n00dle vidi
Ludilo
Ovo je moja stara krntija od kompijutera… Barem i dalje radi…
Noj legendarni nered…
The pirate collection…(Nisu svi…samo vise od pola…)
Jao ljudi,pa vi svi slikaste,a ja jos nisam.Sve cekam ove iz tepih srvisa da mi operu tepih pa onda da slikam,ovako mi deluje prazno soba…
Haha prle kralju. Moj setup mozete da vidite na glavnom sajtu u opisu za volan.