Sve to stoji, ali ne zelim da podrzavam firmu koja nista ne radi, koja minimalno dize performanse procesora iz generacije u generaciju. Jeste, bolji je intel za gaming…ali cu svoj novac radje da dam AMDu koji stvarno pokusava nesto da uradi.
Na prve dve slike je sekundarni, a na druge dve primarni gameroom. Kod primarnom me jos ocekuje kupovina neke solidne fotelje, Pioneer DM-40BT zvucnika i najverovatnije cu da zabodem neku mehanicku tastaturu i misa.
Meni nije jasno gdje nađete tu toliku prašinu. U mom slučaju Xbox 360 očišćen ukupno puta nikad, Xbox One S isto tako. Oba prodao u stanju u kom su i kupljeni.
Jedino mi pada na pamet da ih držim visoko na nekih dva metra visine pa ne pada na njih ništa.
To sam se bas i ja zapitao ali ako nema tepiha u kuci koji “upijaju” prasinu onda si se sjebao. Znas kako na laminatu se sakupljaju kao vata po coskovima. U principu i meni su konzole i PC uvek ciste ali zato tastatura i mis… kikiriki, kosa, pepeo od cigareta, semenke, suncokret, cips sta sve ne iskoči prilikom pranja tastature