Au, koje ispale za gamepass…
Kupio 12 meseci golda da ga konvertujem u gamepass, zato sto sto istice u decembru, pa kao, jeftinije je nego 15$ mesecno, 4 meseca ultimate-a za 30 i nesto dolara.
Medjutim setim se, naravno naknadno, da je bila ona fora da se 36 meseci live golda konvertuje u 36 ultimate i da jos uvek radi, ali moras da imas nov nalog ili tako nesto.
Iskopam ja neki svez nalog iz 2010, i kupim jos 3x12 meseci, redeemujem uz pomoc VPN-a 36 meseci golda ali prc, ne moze da se kupi 1$ ultimate-a, dobijam region error.
Kontaktiram customer support, i problem je:
Account region koji je bio setovan na UK, ne znam kako jer sam svuda podesio US, ali mi je customer care operater dao link da promenim, ovo se zove “migracija accounta” i moze jednom u 9 meseci. Kaze, ako ces duze da ostajes u USA, promeni… reko, ma da, vazi…
Problem sa placanjem je da ne prepoznaje nase kartice i paypal, ali sam dodao 5$ pa kao, moze tako da se redeemuje 1$
Ne moze da se konvertuje 36 + 1 meseci trial u ultimate jer je 36 maksimum! Moras da cekas mesec dana da istekne period, pa kada ti ostane 35 meseci, mozes da konvertujes u ultimate.
Sve u svemu, platio ja oko 100e ovu zajebanciju i jos moram da cekam, ali kao da je moguce resenje na kraju.
Dakle, ako hocete to sada da uradite, kontam da ce se Live kodovi razgrabiti ubrzo: redemujte ne vise od 35 meseci, na novom nalogu, i sve mora da bude US…