Da, mozes.
Kako? Elem stigao novi store kod mene, jedva se snalazimā¦ bolji je bio stari ili je samo stvar navike
Poenta je da nemate xbox game pass pretplatu. Da niste pretplatnik na game pass servis u jednom obliku.
Onda kupite gold koliko god mozete(up to 36 months) i konvertujete 1:1.
Nema veze jel ste vec imali pretplatu ili niste, bit o je samo da u trenutku kada zelite da konvertujete niste vec aktivan subscriber na game pass.
Pa redeemuj koliko oces meseci, max 35, i samo klikni na join za 1$ ultimate promo,
ako uspes, zbog ovih regionalnih sranja.
Ne moze 36
Otkad ne moze? Do 3 godine moze, uvek je moglo.
Ne može zbog tog 1meseca za 1 dolar jer i to uraÄuna
Po svemu sudeci najbolje je kupiti godinu golda i probatiā¦
Pa 36 mjeseci je max, ali svi uvijek zaborave onaj mjesec Ultimatea koji kupe za konverziju i koji je 37ā¦
Ako imas 36, onda ne moze da se aktivira promocija sa kojom dobijas +1 mesec, ne mozes da imas 37 meseci aktivno, dakle u trenutku aktivacije promocije, max 35 mozes da imas da bi uopste mogao da redeemujes promo.
Nikako, posle toga ce da ti racuna 4 meseca za 12 meseci golda, cela fora je da odmah kupis 35 meseciā¦
Ja sam mislio da se kasnije redemuje po primcipu gold godinu dana, gamepass 3 meseciā¦ ali to verovatno kada se nasravlja pretplata. Nisam stvarno znao da moze opet 1:1 hvala vam na informaciji.
Imam pravo samo na jos jedan promo kolko kapiram? Jer vec sam jednom vrsio konverziju kad i svi mi, ali na godinu dana.
Konverzija 12m gold > 4m Ultimatea važi ako si tekuÄi korisnik Ultimatea. Ako imaÅ” 12 mjeseci golda i tek postajeÅ” Ultimate korisnik onda uvijek radi konverziju 1:1.
Mislim da nije ogranicen broj, mozda zna @Son_of_a_gun
Promo za 1$? DobijaÅ” konverzijom 36 mjeseci Ultimatea za nekih stotinjak dolara i brine te da li ÄeÅ” taj jedan mjesec dana Ultimatea platiti 1$ ili 15$? Really?
Ako si meni odgovorio, ne brine me iznos od 1$ vec to da li cu mocu ponovo konverziju 1:1 jer je meni istekao game pass ultimate koji sam aktivirao takodje konverzijom pre godinu dana.
Sada nemam nista. Ako uzmem gold, nisam siguran da li ce mi racunati 1:1 ili ce mi recimo 3 godine golda pretvoriti u 12 meseci ultimatea.
Eto to je
RadiÄe ti 1:1 svaki put kad ti istekne ultimate.
RaÄunaÄe. Svaki put Äe raÄunati, pod uslovom da nisi aktivni pretplatnik.
ReŔeno. Hvala
Kako uopste redemujete, kada ne radi placanje? Nudi samo paypal, kreditnu karticu i bankuā¦