Game of Thrones - 2. sezona

Jesus! Kraj sedme epizode… brrrr. Gledao još neko?
Nekako su mi šesta i ova epizoda usporile malko. Jel mi se samo čini?

ja idem po principu posta dve nedelje, da imam barem dve u komadu da odgledam. po meni prva sezona mnogo bolja od ove, iako ono sto se u ovoj seriji moze nazvati losijem je naspram drugih serija sky high.

trenutno skidam sedmu i gledam je veceras,takodje slazem se sa tobom da je sve bilo dosta sporo u prethodnih par epizoda i dosta su ga nepotrebno zakomplikovali i odskocili od knjige sto mi se bas i nesvidja mnogo ali dobro…

takodje ovih dana bi trebalo i igra da se pojavi,bas bi bilo kul kada bi sami odlucivali za koju ce mo se stranu opredeljivati.

Ja cu danas da odgledam juce nisam nasao rip koji radi.
Serija je ekstra, skyrim :slight_smile:

Evo ja bas jutros skinuo 7 epizodu, tako da cu je veceras pogledati.

Yup, slazem se za 6 epizodu kao da se je pocelo nekako odugovlaciti…

Odgledao sam prvu epizodu u drugoj sezoni i čini mi se da je gledam na silu. Previše spora radnja, sa puno dijaloga i počinje da mi se čini da gledam Sulejmana ili Kasandru.

ih sad, malo ga pretera titane :smiley:

Mora se, kad vidim koliko trenutno boljih serija mogu da se nađu. :stuck_out_tongue: No, valjda ćete se složiti da su mogli da 3 epizode sklope u jednu. :wink:

Edit: Jes’, tek sad vidim da sam je opljuvao pošteno i malo sam preterao jer od Kasandre i Sulejmana nema ništa gore. Ali da budem iskren idu tim putem koji narod voli.

Ja cekam da se zavrsi sezona i onda cu da sednem jedan dan i sve epizode da odgledam :D. Nemam ja zivaca da cekam 7 dana do sledece epizode.

Svaka ti cast :emoticon-0100-smile, tako sam i ja hteo uraditi ali kod mene je obrnuto, ja nemam zivaca da cekam da zavrsi zezona.

Ja sam isto cekao kada ce sve da se zavrsi ali ipak nisam mogao. Ali generalno ko je citao knjigu a koliko kapiram skoro svi ovde:hi verovatno misli kao i ja a to je da mi je sve nekako dosadno i otuzno. Jeste serija odlicna i stvarno zanimljiva ali je sve to bas smesno naspram knjige nekako mi mnogo odskace i nema tu jacinu. Ali ipak jedva cekam kada ce dalje.

evo ja nisam citao knjigu i uzivam u seriji

Imas srece, ne bi uzivao ni upola da si je procitao. Ali generalno steta sto nisi, kome se svidela serija knjigu ce verovatno obozavati.

+1
Evo pridružujem se…

+2 ali serija kida! 2 stvari koje volim, LOTR i Skyrim, ovo mu dodje sve na tu foru. Mislim normalno, ne kazem da je plagijat jer nije, lici, i to mi se svidja. :smiley:
Ne znam, meni svi pricaju za drugu sezonu isto to, jesam li ja jedini kome je i druga ok? Dobro, slazem se, nije ista, ali je dobra na svoj nacin, nekako mi se cini kao kulminacija, cela sezona,pa jbg, i to mora negde da se desi, kad pocnu one borbe verovatno ce jos bolje biti, s tim da ce se zavrsiti sezona dok oni to pocnu, i smarace nas da cekamo trecu. :slight_smile:
A isto tako, uvek mi se cini kad gledam tako serije i cekam epizode da izadju, cini mi se kao da su ih pokvarili, ali u stvari, mozda je zato sto sam ja npr prvu sezonu odjednom odgledao, a ova druga ide onako sporo jer moram na nedelju dana po epizodu. Isto tako dodje i sa drugim serijama. Mada desi se da pokvare nesto, ali cini mi se da ovde nije to u celini slucaj. :slight_smile: U glavnom jedva cekam sledecu epizodu i kopiracu Akiris-a i ja cu da cekam 2 epizode pa da odgledam, mozda ce tako biti bolje, tako ponekad radim sa drugim serijama, ali ovu nekako ne mogu da cekam. :smiley:

ovo mi je prva serija posle LOST-a koja kad se zavrsi epizoda na TV-u stoji Searching for signals nekih 10 minuta a ja sa zenom blejimo u prazno a u glavi ceo Westeros

ja cekam da se sve zavrsi i onda natenane ceo dan da se odgleda, zato i ne smem da citam ovaj topic da ne naletim na neki jeziv spoiler:) mada sam procitao knjige 293993x

Pa lepo je cekati, s tim da ja imam idiota za cimera, on to cak nekad i ne radi namerno, ali uvek kad nesto odgleda on me smara sa detaljima iako ga ja ne slusam i odje**m ga. Tako da ponekad namerno odgledam pre njega da bih mu sve ispricao. :smiley:

Sutra nova epizoda u 20:00 na HBO.

Ne mogu da sacekam, bas me zanima sta ce se desiti :slight_smile:

Pa ako mozes da sacekas, ja bih ti rekao sacekaj, nekako je jace gledati tako odjednom. ne moras da cekas nedelju dana, nego lepo sednes i odgledas kad hoces niko ti ne odredjuje vreme. E sad, problem je sto ti ni ceo dan nece biti dovoljan za sve. :smiley: Samo ovo sad sto je izaslo su ti 17 epizoda tj 17 punih sata ako se ne racunaju oni kao dodaci za epizode pre druge sezone i tako to. :smiley: