pobrisao sam par postova. ovo je tema za diskusiju o seriji a ne o torentima. iako diskutujemo dosta blago (spoiler free), nastavimo i dalje. ne zanima nas gde i kakve torent je ko skinuo i ko ce kad da pogleda epizodu.
@intruder
takodje sto se tice informacije da se epizoda pojavila u noci izmedju nedelje i ponedeljka. zar mislis da svako od nas koji gledamo seriju ne znamo to??
ajde vise smirite diskusiju o torentima. Svi koristimo torente, to je opste poznato. e sad da merimo e-penis ko je odakle skinuo i kada, mislim da to ama nimalo nije potrebno ovom forumu. O torentima mislim generalno na celom forumu, koja god tema, sve torenti torenti torenti. oladite malo, skidajte odakle skidate, nit nas to zanima nit nam je od neke koristi.
E sad sto se tice ove zadnje epizode, nekako mekana u odnosu sta nam serviraju svake nedelje. Lici mi na zatisje pred buru. sve se samo bojim da ce nam na zadnjoj epizodi servirati ogroman cliffhanger, i onda godina dana cekanja
e da, morate da se slozite sa mnom da je ovo kao sto pise na slici Master Of The Game
Skroz tacno, a Tirion je jedan od najacih likova price, tek posle postaje jos zanimljiviji. Ma bice tek bure, to me malo smara ipak. Naprave uvek neki potpuni haos i pometnju na kraju pa mi onda da crknemo do sledeceg serijala. Tako je i sa knjigom.
Izvinjavam se zbog diskusije za koju sam opomentut.
Inace, slazem se, Tyrion mi je najjaci lik, ja nisam procitao knjige i ne znam kako ce zavrsiti, ali on je neunistiv. A uostalom ni oni koji su procitali knjige ne znaju, jer onaj dedica R.R.Martin planira jos dve dz napise, a procitao sam negde fanovi se boje da ne umre pre nego sto napise. I on ide sa radom daleko ispred epizoda serije da “za slucaj da umre”, to je rekao na nekom intervjuu. Razmisljao sam da procitam knjige, ali i ovako imam dovoljno na fakultetu, i mislim da je bolje da se zavrsi serija kad sam vec s njom poceo.
Odgledao ovu poslednju epizodu. Woa! Prosto je neverovatno kako se poigravaju sa isčekivanjima i “logikom” gledalaca. Taman kada je ishod nekako predvidljiv i, ajde da kažem - zaslužan (pogotovo kada su Lanisteri u pitanju), priča dobije novi tok i opet ima smisla. Ova epizoda je zaista bila epic, sa tim da je bilo par propusta (logističkih, rek’o bih) i to u masovnim scenama, koje su na momente bile kao LotR a u par kadrova “ura, ajmo nas četrnaest u invaziju”. Ali ok, kad se čedo voli, sve se oprosti.
Procitao sam prvu knjigu posle 1 sezone i sada trenutno kako se zavrsila druga citam drugu knjigu, e sada kako da ne procitam knjigu, zasto mora da prodje godinu dana do sledece sezone
Drugar uskoro nabavlja drugu knjigu pa će dobro doći poslije odgledane druge sezone.
“Mali” Lanister je većini sigurno omiljeni lik. Prejaka je njegova izjava :
" Zašto su svi bogovi tako strogi i okrutni. Zašto nema neki bog sisa i vina!?"
Ali bedak je sto sad moram da cekam do sledece godine bre. A ne cita mi se knjiga, kad sam vec poceo sa ovim, bolje da zavrsim, jer ako procitam knjigu moze ko sta hoce da prica ja znam da mi nece biti podjednako interesantno.