[FTC Leak] Microsoft’s new disc-less Xbox Series X design with a new controller, Next-Gen, Bathesda…
Kako dobro izgleda. Jednostavan al primamljiv dizajn. Ovo se uklapa samo tako u svaki TV. Izgleda kao neki BT zvučnik.
Ako je ovo istina, ovo ce biti najruznija konzola ikad. Ko ulicna kanta za smece
EDIT: Koliko razlicita misljenja @MikiBanter
Silent dugmići, o voimja oca dobro su se setili, neko me je čuo izgleda hahah
Po mom misljenju dobro izgleda. Ali nema nekih promena performansi (nije pro verzija), tako da mi je je ovaj refresh sam po sebi manje zanimljiv.
Istina je defitivno. U pitanju je greska FTC-a, nisu dobro cenzurisali dokumente (neko bi rekao slucajno, ali malo sutra).
I meni se sviđa minimalistički dizajn i ove sadašnje konzole i te.
Edit: takodje su merkali Nintendo
To mi je teški lol momenat Kontam da ovi iz Nintendo-a umiru od smeha kao prethodni put kada je Microsoft hteo da ih kupi pre nekih 20ak godina.
Mislim da je ovo u vezi Nintenda više informativna prepiska “šta bi bilo kad bi bilo” nego neka realna želja da ih kupe. Takav merdžer ne bi nikad nigde prošao u sadašnje vreme.
Glede leaka, ima dosta tu dobrih informacija, ima dosta toga što je samo projekcija ili planovi. Već se vidi da Bethesda lineup nije realan, ali nije daleko od mogućeg ako se na svaki datum doda dve, dve i po godine.
Haha ali kanta za smece
Sporet, kanta… ubijaju industrijski dizajn.
Sad ja ne vidim na ovim slikama, sitno mi na mobilnom… da li ce biti neki hardver unapredjen ili je samo stripped down xbox? Iskreno uopste mi i ne trebaju zaobljene ivice… who cares. Ovo je dovoljno kompaktno.
Sta li mu dodje full konvergencija 28? Ako je tako… ima da se nacekamo jos 5 godina do next gena. Konvergencija ka cemu? Cloudu?
Ovaj title release schedual kasni. Ali raduje novi Doom, Indiana Jones…
Takođe neki od dokumenata su od pre dve tri godine, pitanje je šta se promenilo od tada. Ne bih ovo sve uzimao za 100% kako će se i odvijati.
Super izgleda, ali ako zaista ne bude nekih značajnih hardverskih promena, ne vidim razlog zašto bi neko sa Series X prešao na ovu konzolu.
Meni se bas svidja. Ako je istina mozda tad predjem sa Series S na ovo
Veći SSD i nema potrebe za diskom. Možda je više namenjeno novim korisnicima.
Konzola izgleda zanimljivo. Nije mi ružna, čak štaviše interesantna. Ali ono što mi se ustvari sviđa je kontroler. Baš mi lepo izgleda.
A ono što mi se naaaaajviše sviđa je novi DOOM.
- Novi Doom i DLC
- Nastavak Ghostwire: Tokyo
- Dishonored 3
- remasteri Fallout 3 i TES Oblivion
Još se pominju neki projekti sa kodnim imenima.
Ima slika bukvalno u originalnom postu samo vidim niko ne pominje, reko sto posto niko nije skontao svi gledaju u konzolu