XCube
[FTC Leak] Microsoft’s new disc-less Xbox Series X design with a new controller, Next-Gen, Bathesda…
Zanima me kontroler, konzola k’o bojler
Najbolje u vezi ovoga je info kako je Sony sam kriv za nedostupnost Yakuza Like a Dragon na PS5 lol.
Izgleda da ima još:
Meni je ekstra ovaj dizajn,sa duplo više memorije vjerovatno bolja kupovina od disk verzije
Oblik (dizajn) uopce nije ruzan, zato ne znam otkud ruzni komentari ali vise me nista ne iznenadjuje. Po meni je jedina fula bio dizajn Xbox One konzole, ostalo mi je sve vise nego odlicno. Odlicna konzola tko bude u tom periodu prvi put kupovao X ili kako se vec bude zvala. Radujem se novom gamepadu. Nadam se da ni Sony nece ici na neku PRO verziju, vec da se sva energija usmjeri na aktuelne konzole koje se jos uvijek ne mogu pohvaliti nekim izborom igara kada su u pitanju ekskluzive.
Izgleda da je MS zabrljao, a ne sud ili FTC.
meanwhile
Čoveče koji shitshow
a ja kukam sto nema vise PS ekskluziva, sad ce soniju jos vise da zvizde jaja za ekskluzive, kad vide u kakvom su stanju ovi.
I to je zaista prava istina, ovo je neki prastari materijal. Kad covek stavi stvari u kontekst, puno buke ni oko cega i jeftina zabava za plebs.