Freestyle 3 rev 402 : LiNK i novi web plugin ubacen

The FSD Team danas je izbacio novu verziju alternativnog dashboarda nazvan F3 ili Freestyle 3 : sada verzija 402. Novina je LINK funkcija potpuno integrsana u FSD bez Xkai LINK-a i novi WEB UI o kome smo pisali link.

Update je moguce uraditi iz FSD3 ali beta downloading wam mora biti ukljuceno, takodje je moguce zameniti folder FSD sa novim koji sadrzi sve.

[INDENT]******** F3.0.402 *********
Increased Stability in Scanning
Increased Stability in gamelist
Added integration with LiNK
removed Xlink Kai
Plugin Web for in game information while playing
LiNK For native systemlink across the web
** When using the auto updater the updates will download and install. The installer will then ask you to press any key to reboot F3, instead power off your console completely and power back up.**
LiNK – I have written a detailed tutorial… with pictures (because I know a lot of words with no pictures is difficult for some lol) on how to setup F3 and LiNK and it can be found HERE.
WebUI – This new release includes not only LiNK but the new WebUI that allows you to get game info and systeminfo while in game. To access the new interface type your xbox IP into your web browser and point it to port 9999
192.168.1.8:9999
From here you will be able to take in game screen shots and save them to your computer by right clicking them and go to save as.

[/INDENT]

Link

Izvor: Homebrew Connection

meni ovo ne radi. kako ga stavim , tako dobijem porukuku FSD has crashed i to je to.

Mozda ovo pomogne
xbox 360 jtag update dashlaunch 3.04 freestyle dashboard freestyle 3 complete install

ja evo ceo dan pokusavam da namestim, ali ne mogu portovi da mi prodju, port forward-ovao sam ih i koristio i port mapper i nista. Moze li neko da proba da mi pomogne?

ovo mi je cak najbolji rezultat, da mi oba tcp prodju…

Evo sada sam uradio clean install FSD i radi ima nekih bugova ali sada radi. probacu dalje da vidim sta ima.

Ljudi, Link ne radi jer im su svi sajtovi ceo dan down. Sacekajte da se oporave i radice.

a da ne pricamo da portovi mora da se otvore, a ovo ce da bude za 99% ljudi ziva muka, da se upali UPNP na ruteru, otvore portovi… haos

a to sto je njima jqe360 u padu nema veze, omote skida kako mu se cefne, ovo i ne radi, jbg nagrnuli sad svi na LINK hehehehhehe

ja kontam da napravimo XBR room i da tamo svi cepamo… nego otom potom samo da srede servere

naravno da ne radi kako treba. kod mene ni instalacija windowsa nije kako treba…ugglavnom upnp router not found sam rijesio tako da sam u ruteru diseblao auto configure upnp-a. sad mi jedino portove fail-a. ne znam da li je to zbog toga sta su oni down ili sam aj u pitanju. uglavnom port forward nisam radio ni na xbslinku pa mi je radilo.

i… sta je savet… stavljati sad odma odma odma ili sacekati jos malo :slight_smile:

ko zeli moze da stavi ovaj folder mesto FSD na HDD i da testira, ili ga ubacite na flesh root (folder FSD) ugasite, upalite i testirajte.

evo da potvrdim. posto sam napisao da mi novi fsd nonstop crashuje to je bio razlog zato sto nisam imao dashlaunch 3.04. Hvala milanu89 sto je psotavio da bi to mozda pomoglo, to je upravo ono sto je falilo. kako sam postavio dashalunch, em mi je boot mnogo brzi em sve radi bolje. imao sam fsd 3.0 i preko enable updates updateovao sam na najnoviji fsd. napravio sam acc na jqe360 sajtu, podigao novi fsd, linkovao account, server konfigurasn bez problema, ne znam kako neko ima problema sa portovima, ja nemam nijedan otvoren pa mi je sve uradio iz prve. medjutim kad sam kliknuo guide dugme i otisao na system link (sad je u mini meniju, nije vise stavka u FSD) nije mi nasao nikog. nijednu sobu nijednog igraca. E sad stvar je u tome sto prvo mora da se pokrene igra koja ima system link opciju, pa onda da se udje u system link. zato se i nalazi na mini meniju preko guide buttona. Kako sam pokrenuo RE5, otisao na system link - PAF 35 igraca igraju, zakacio se na jednog, usao bez problema, nema laga, chat slusalice rade i sve je kako treba.

Ako je ovo beta i ovako dobro radi, full verzija ima da kida. eto toliko

@akiris
jel bi onda trebalo prvo staviti dashlaunch 3.04, pa onda update FSD?
imam FSD 3.0 sa dashlaunch 3.02…
radio bih update iz menija, nije bilo nekih problema?

poz

Prvo dashlaunch posle fsd

Da dashlauncher 3.04 pa FSD, mada nije bitno po kom redosledu ides.

meni pise da je dashlaunch tri nula cetiri ali mi crashuje f tri svejedno

doduse nisam uradio apdejt direktno jer mi ne nudi nego sam probao sa usba

Evo probao gearse 3, rade ko naliveu :slight_smile:

vidim ja da ce i RGH druzina uskoro slatko da se igra :slight_smile:

i meni je crash stalno bio. pa sam samo copy/paste nove fajlove preko starih i radi sve.
jucer nikako da port pass napravi, danas iz prve sve. udje u igru, nadje sobe…sve. samo nikako da nadje hostove. ocekivao sam ih vise. nasao samo 2 sa 2 igraca…i na nitijednog se ne mogu nakacit. mozda bude bolje veceras

najbolje je da se obrise, clean install i ima da radi kako treba, naravno ne trebamo izuzeti da je BETA i da su bugovi prisutni.