Freestyle 3 rev 402 : LiNK i novi web plugin ubacen

Meni je proradio dash sada… uradio je update direktno iz F3… nisam menjao nista na ruteru a vidim sobe i igrace… doduse nisam jos uspeo da se ukacim i zaista odigram neku partiju, pokusacu i ja malo kasnije :slight_smile:

edit: proradilo mi sve… evo po meni sta treba da se uradi sve (a ako sam ja uspeo, onda moze i majmunce koje je majka ispustila na glavu kad je bilo malo :slight_smile: )

1. instalirati novi dashlauncher (iskopira se na usb, pokrene xex iz samog fsd-a, pratis uputstva na ekranu)
  2. stiklirati u podesavanjima fsd-a da proverava i skida beta updates (kod mene to nije bilo pa sam posle tek video)
  3. uraditi update iz samog fsd-a (meni je jedino tako htelo da proradi a sigurno moze i drugacije)
  4. restart konzole
  5. podesiti ruter da ima enable-van upnp i forwardovati portove (ista fora kao za torrente kad se forwarduje)
  6. registrovati se na jqe360.com i uneti user i pass u podesavanja fsd-a
  7. instalirati uvek sve TU-e pre pokretanja igre.
  8. to je to igras se

Obrnuo sam sad par partija BO2 i mnogo lepo radi,

Jel moze Fifa ili NBA 2k13 preko ovog Link sistema?

ako podrzavaju system link (sto cisto sumnjam) onda moze.

Namesticu i ja uskoro ovu novu reviziju FSD-a, pa cu vam javiti utiske.

@Nabukodonosor

Ako mislis Ultimate Team iz Fife, mislim da ne moze. A za NBA stvarno ne bih znao jer ga nisam igrao odavno.

joj koje je ****** taj link…jucer nikako, danas poslijepodne bez problema i sad opet fail i fail i sve sranja…za poludit

Mislim da igram fifu protivu nekog drugog, nemam pojma sta je ultimate team.

mislim da ne moze. uostalom udji u fifu i udji u opcije pa vidi dal ima system link. ako ima, moze , ako nema ne moze.

Ovde imas skoro potpunu listu igara koje podrzavaju System Link:
List of Xbox 360 System Link games - Wikipedia, the free encyclopedia

Edit:

Instalirao sam novu reviziju FSD-a i sve radi kako treba ali nisam mogao da update-ujem postojeci FSD vec sam morao da odradim clean install jer je, u suprotnom, FSD crash-ovao. Probao sam GRAW Future Soldier preko Link-a i vidim sve ljude samo sto nikog nema u public game room-u tako da cu morati da probam neku popularniju igru.

I ja sam probao preko update-a, ali nije islo, MS dash mi se non-stop restartovao, nije ni stizao do FSD-a…uz pomoc Vlade rucno sam ubacio, i sve je ok…otvorio portove i ostalo, probao MW3 i radi ok…jedino…ubacio sa najnoviji TU, za MW3 je 23…u sobi ih vidim npr 25, a u igrici npr 5…pretpostavljam da je to zbog TU…kako da se sazna koji je “najpopularniji” TU?

pozzz

Igra se bez TU. Al TU nema veze sa tim koliko igraca vidis. A to da ih vidis samo nekoliko a ima ih brdo to je i kod mene tajo. Ne znam o cemu ovisi.

Jel postoji neka opcija za dodavanje i pozivanje prijatelja u neku igru?Koliko sam video na onom klipu on je pozvao nekog da udje.

Evo da i ja javim, ja sam juce uvece zajedno sa burazerom u split-screen-u sa jos dvojicom preko system link-a igrao GOW3 horde bez problema. Takodje sam odigrao i COD:BO2 par partija. Jedino sto nisam mogao jeste Halo 4 (nemam pojma u cemu je problem, kaze da ne mogu da se pridruzim drugim igracima, mislim da je nesto do igre a ne Link-a) - tako da Link dobro radi.

Inace, vidim da niko nije pomenuo - u Dashlaunch-u namestite “devlink” opciju na “on” (ovo je izgleda bitno iz nekog razloga).

Ne znam kako je na RGH, ali kada sam povezivao sa drugom preko system linka konzole, trazilo je da budu iste verzije igre, tj. da imaju odrađen isti update, mozda je do toga

Hvala ti na uputstvu,
Samo jedno podpitanje… koje portove forwardovati? Mislim na brojeve,znam gde su portovi u xboxu,ali me interesuje da li te brojeve sto su tamo ispisani po defaultu ili imaju neki vec odredjeni? U mom slucaju to su 3071 i 3072 portovi. Koje sam forwardovao ali nece da sljaka pa zato pitam da li te port brojeve ili neke druge?Mada kad testiram konekciju od cetri stavke prva je ok i poslednja je ok samo druga i treca gde proverava tcp i udp pise fail. Ja ciljam na dve stvari…prva da je njihov server/sistem bio pao pa nije radilo ili sam ja zeznuo nesto oko portova ali boze znam da fw port. I iskreno se nadam da nije mogucnost da 3g internet ne podrzava opciju forwardovanja portova… Posto imam 3G VIP net steknut u bezicni ruter i on mi siri WIFI po kuci i tako se kacim na net.Ovo mi je palo na pamter ali citao sam po netu i nigde ne pise da nisu mogli da FW port na 3g.netu.

Ajd neke ideje,predloge ili sugestije da udelite malo.

p.s. probacu opet veceras da namestim pa pisem vam sta i kako.

promeni portove u konzoli i forwarduj te koje budes promenio ali stavi da nisu jedan broj do drugog… na primer stavi 3071 i 3073… negde sam procitao da to kao nekima pomoglo… mada ne vidim logiku…

LiNK je dosta bugovit. cesto mi se zna desit kad udjem u sobu da mi nestane popis ostalih soba i cak dvaput mi se desilo da se konzola ugasila. jednom mi se desilo da je system link pao tj nije bilo niti jedne sobe. room 0/35 ,a to je nemoguce sa mw3.
nego nek mi neko objasni zasto ne vidim sve hostove? tj ako npr ima 6 soba i u svakoj po cca 20-30 ljudi ,a ja vidim samo jedan host…? u cemu je caka? zasto to tako?

Ljudi evo i ja sam instalirao sve i podesio, ali kada udjem u CoD: Black Ops II i udjem u miltiplejer i kada preko mini menija odem na system link i odaberem neku sobu (ima ih 5 - 6 i u svima do 30ak igrača) resetuje mi ceo xbox!

NO MEĐUTIM instalirao sam najnoviji TU i RADI KAO PODMAZANO! Nema resetovanja, sve sljaka!!! Ljudi ovo je SJAJNO!

iz nekog razloga portove najbolje staviti 3074 i 3073 tim redosledom, kao za LIVE i radi sve upravo sam igrao Black Ops 2 woohooo multi again :P, do duse imam PS3 koji ide online ali mi nije to to heheheh

Gears 3 u najavi za vikend, Akirise spremi se :slight_smile:

Može mi neko reći 3-4 igre šta su najpopularnije na ovom novom servisu LINK-u za MP igranje osim COD BO2?? treba mi da znam stavit skidat :slight_smile:

i mogu li tim sistemom igrat FIFU 13 online 1v1?

Pa ako je Fifa 13 system link igra onda moze a ako ne onda ne mozes.Mozes pogledati listu ovde:List of Xbox 360 System Link games - Wikipedia, the free encyclopedia