https://www.instagram.com/p/DO_6R7BjG5I/?igsh=MWM0ejI3cXNiZTg1dw==
Konačno ![]()
Vidio sam ovo i čudno mi da su samo na insta objavili. Rek’o možda je neko pogriješio pa prwrano objavio ali izbrisali bi valjda.
Xbox Live stream sa TGS počinje za pola sata. Ako ne bude tu onda će biti 27.09. jer ta tad isto ima najavljen Xbox Title.
Miki Banterovski trenutno

Taman dogodine da pazarim opet Xbox pa da se malo igra.
A jel ovo samo za Xbox ekosistem ili ce biti i na plejci mozda?
Biće verovatno i na Plejci, samo možda ne Day One.
Čekam sat vremena da vidim neki masan trailer, oni pokazali isti trailer od 10 sec sa instagrama. ![]()
Možda će više priče biti 27.9, pošto imaju rezervisan slot za neku svoju igru, verovatno je za Forzu.
Znači ostavljaju za ovaj Xboc Developer Direct.
Kakav blast from the past
Znao sam da gameplay prikazuju obično iste godine par mjeseci pred izlazak. Pitao sam kolegu AI za pomoć. Kaže FH5 gameplay prikazan 5 mueseci ranije a FH4 4 mjeseca ranije.
Znači ako bude na dev direktu koji je tu negdje krajem januara, da očekujemo igru tamo maj ili juni. ![]()
Znači ovaj bi trebao 6 meseci ranije ![]()
FH12 će imati demo pre nego što je najave ![]()
Ps5 verzija se uveliko pravi, ali ce izaci kasnije, kontam za xbox na prolece a do jeseni i mi sonyjevci da platimo punu cenu kako bi vi mogli da igrate day one za dz ![]()
Nikad me nece smoriti Forza i nadam se da ce da nastave da rade isto kao i do sada.
Uvek ima novina, dobar soundtrack, dosta zabave i casual gaminga a i sto je najvaznije predobre lokacije koje su savrseno odradjene. Do sada svih 5 su vise nego dobre bile.
Japan izgleda predobro, lokacija je idealna za ovaj tip igre.
Samo da ne preteraju sa driftovanjem.
i sex smori, a ne Forza Horizon ![]()
Pa kad ne znaš da kormaniraš ![]()
Sve zavisi kakva je “staza”.
Ako voziš stalno po istoj, dosadi ![]()