Forza Horizon 6 is set in Japan and arrives in 2026

Ne znam, ti mi reci :laughing: imas vise iskustva :joy:

Ja taman kupio volan, dan pre ove najave. Nadam se da ce na proleće da izadje..

Ajde sad lepo na beginner i polako :smiley: :smiley: tako sam ja

Koji si uzeo volan? Ja g29 cisto za pocetak :smiley:

3 Likes

Kakvi su utisci. Jel mnogo nedostaje force feedback?

Nek je srećan

6 Likes

Kako vreme leti, ko juče da je bilo.

2 Likes

Sezone su genijalna stvar.

1 Like

Ako mislis na godisnja doba. jesu. Kontam da Meksiko nije bila merodavna zemlja da se menjaju godisnja doba a da se to bas vidi i oseti, kao sto je to bio slucaj sa engleskom i to mi je bilo onako, meh. Kontam da ce Japan tu biti bas dobar. Samo opet ponavljam, nadam se da nece (bas toliko) staviti akcenat na drift i da se sve vrti oko toga. Who knows, mozda konacno dobijemo kastomizaciju ala Underground ili bar priblizno.

2 Likes

Ako ne iskorste drift kao disciplinu u zemlji gdje je i nastao onda jbg

kao sto rekoh, nadam se da nece bas toliko staviti akcenat. Naravno da ce se favorizovati samo da ne bude 80% drifta i sve story sekvence vezane za drift a ovo ostalo, ide jebiga.

Ja očekujem na festivalima tipa parkinzi zgrada i taj fazon jer je autentično a ne ovaj euro usa tip drifta

3 Likes

Jel to znaci da nece biti ni timed ekskluziva nego izlazi uporedo i na ps5? ako je tacno, bombona :grin:

Forza Horizon 6 is being developed by Playground Games with assistance from Turn 10 Studios. Revealed during the 2025 Tokyo Game Show, it is confirmed to be launched on Windows and Xbox Series X/S in 2026, with a PlayStation 5 version releasing afterwards.

2 Likes