Uvek je postojao 10x multiply-er u Forzi Horizon. Lagano se dođe do njega i van Skill Song-a. Samo podesiš auto za drift i driftuješ po mapi bez stajanja, lomiš lagane stvari po mapi, obilaziš automobile usko itd, itd, sve što ti daje skill. Driftovao sam ja po 40min i jače u FH5 na onoj planini uzbrdo i nizbrdo. Kad uleti Skill Song, to je samo bonus.
Ako si vozio 40 minuta tako onda ti je svirala skill song negdje tu, njih puštaju svakih 20 minuta. 10x miltiplier ti ostaje aktivan i kad se završi skill song ako nastaviš skill chain.
Kažu valjda da je moglo u FH3 i FH4 i veći multiplier. Ali u FH5 i FH6 je max 9x sa određenim autima koji imaju car mastery taj, a gurnuti na 10x samo uz skill song.
To sa skill songom je nešto drugo, mislio sam obično koliko može. Auto ovako može do 9x sa svim skillovima otključanim, auto koji ima, jer nemaju svi multiplier do 9x. Sigurno na netu ima lista koji automobili mogu do 9x multiplier.
@NmY
Promenili su sada, sada je sve preko 5x zaključano u skill tree automobila.
Ja znam da je bilo do 10, proveriću baš. ![]()
Meni ko laiku šestica izgleda isto ko petica. Do te mere da me ne privlači ni da probam. Drago mi je da vidim da ipak (izgleda) grešim, plašio sam se da će im prodaja izostati i da će generalna reakcija biti ‘već viđeno’.
FH ostao ko praktično jedina popularna a pristupačna vožnja, nekad ih je bilo milion. Ajde možda i Gran Turismo još drži glavu iznad vode, al sem njih dvoje žanr prazan.
Neću da ti kažem da ne probaš FH6, ali se slažem sa tobom, sve je već viđeno samo je lokacija druga…
Pa kažu ljudi da se nije Horizon mjenjao značajnije od FH3.
Što je opet ok, bili bi glupi da mjenjaju dobitnu formulu. FH nikad nije bio popularniji.
Nisam ni jednu Forzu uložio više od 4-5 sati ukupno. Ovde sam sad polako na 30 sati, i ne mogu ni sam da verujem. Doduše radim skoro sve osim trka, istražujem mapu, radim side stvari, većinom. Dal je ova igra malo drugačija od ostalih, ili menj legao setting tj. Japan ili jednostavno mi takvo raspoloženje, ko zna. Verovatno ovo poslednje doduše. ![]()
Edit: e da, trećina vremena je fotkanje u photo mode. Ali to mi je često tako i i drugim igrama. ![]()
I meni je kliknulo sa FH6. Igrao sam FH5 ali pisao sam da mi je bilo overwhelming previše ikonica. Sad mi leglo da se ne moram stresirati oko toga. I zbog FH6 sam sad otišao kupio FH5 Premium Edition pa ću se vratiti i nju da igram. A tražim isto fizičku kopiju FH3 da kupim, imam želju da vidim koliko je drugalije bilo i zašto je mnogima omiljena.
Nije uopšte isključeno da ću i ja uskočiti u 5 ovog leta!
Horizon 3 je isto mapa top, tropska, plus soundtrack kida, vreme kad nije još bilo glupih avatara i oblačenja i gluposti. Ali dlc za FH3 Blizzard Mountain… Preljepost ![]()
![]()
Horizon 2 je jos jaci, Amalfi coast…
Horizon 2 sam igrao na Xbox 360 kad je igra izašla i tamo je toliko osakaćena verzija (grafika gora nego FH1, i to mnogo. Plus pola trka i dešavanja nije imalo kao za Xbox One, maltene druga igra) i onda mi je ostala u gorkom sećanju
Ali ni sa njom nema greške naravno ![]()
Najviše mi žao što nisam kupio ekspanzije za FH3, pre nego što je delisted igra.
Baš proverio sada, ja uzeo mesec dana pre delistovanja. Keca imam digitalno na X360, dvojku nisam siguran, možda i imam na Xboxu…
Kec mi je i instaliran na X360 i upalio sam bio sa vremena na vreme kada mi je x360 bio prikačen na TV-u. Sada mi je u drugom stanu. Jako lepo radi, i jako lepe uspomene na keca.
Ja imam prvi deo i ovako na disku, i na starom x360 digitalno. Radi na Series X, i dalje najbolji Horizon. Za drugi deo nemam ekspanzije jer sam tada i dalje igrao na x360, za treći sam kupio i ekspanzije i igru digitalno pre nego što su je skinuli. Četvorku imam digitalno uz ekspanzije, jedino peti deo nisam kupio, samo Deluxe upgrade. Za šesti deo nisam uzeo ni to, čekam da bude na popustu.
Treći deo u celofanu, može zamena za neku garsonjeru na Novom Beogradu ili šest Milki od po 300g uz Nutelu. ![]()
Samo mi fali fh3 ostale imam digitalno na profilu sa ekspanzijama