Filmovi vol. 3

Slazem se da postoji razlika neka, to je isto kao kad igras recimo RDR2 na X-u u 4k i onda ukljucis na S u 720p postoji vidljiva razlika ali jednako ces uzivati i tamo i ovamo…bar ja se sigurno necu zagledati u neki predeo tamo i reci kako mi je ona planina mutna a na X je kristalno cisto. Dok @ivan71 znam da hoce i da me vara(vrbuje) kako da pazarim X kao covek i da se naigram :slight_smile:

Meni je ovo brutalno i jedva cekam film. Skarlet fantasticna ko i uvek

1 Like

Na torentima izasao The Irishman i Ad Astra. Navali narode dok je vruce.

2 Likes

Odgledao dva sata i odustao. Ain’t nobody got time for that.

1 Like

Film je teska gerijatrija. Matori Dzo Pesi, Robert de Niro, Al Pacino i Harvi Kajtel, zajedno imaju 400 godina. Traje uzasno dugo, bolje da su snimili seriju… Apsolutno svaki moguci mafijaski klise poznat u univerzumu. Ali eto, vredi odgledati jer je glumacka ekipa neverovatna.

Ad Astra je isto smor nevidjenih razmera. Prvih pola sata Bred Pit u krupnom planu, valjda je ideja da se prikaze njegovo konfliktno psiholosko stanje u vezi sa mozda mrtvim ocem.

1 Like

Ad Astra…
Treba pogledati obavezno.
Generalno film je dosadan… Ali opet nije.
Radnje neke i nema ali opet me je drzo.
Depresivan do zla boga… Od kamere, radnje, price. Ali opet treba ga videti.

2 Likes

Pokusao sam i iz drugog pokusaja, samo odustao. Dacu mu i trecu sansu, eventualno…

Ja sam ga “gledao”. Telefon bio vecinu vremena u ruci.

Da li ste gledali film Stalker (1979 film) - Wikipedia ?
Meni je to odličan film, a opet nije sve kristalno jasno i dato, mora da se pažljivo gleda i razmišlja.

Mislim da je Ad Astra taj tip filma, zato ću ga obavezno pogledati.

1 Like

Odustali su od ideje koju su imali 2016-te… :thinking:

2 Likes

Bas me i ne cudi sto su odustali od one prosle price… ti glupavi politicki korektni filmovi sa pozitivnom diskriminacijom ne mogu da opstanu na duge staze.
Ovo mi izgleda kao lep i zabavan film. Ovaj cu svakako da gledam.

Pogledah irishmana… Au sunce ti kakva filmcina,kakvih zadnjih sat vremena, kakav kraj… Ogromna preporuka od mene.

3 Likes

Nisam znao da penzioneri mogu da lete na ovakvim tipovima aviona :smile:
Pa barem je on zaradio valjda nesto do sada da ne mora da pravi neki glupi nastavak filma koji je bio odlican u svoje vreme.

Cini mi se da je bas on zeleo nastavak. I iskreno ne verujem da ce film biti sranjac, imaju ogroman budzet ako nista bar cemo uzivati u efektima pa se posle bacamo na Ace Combat 7…
P.S. jel ga igrao neko, kakav je?

Neke stvari ne mozes da kupis parama!
Nije pitanje budzeta. Sve u svoje vreme. Filmovi koji su bili “kultni” to su bili u svoje vreme i tamo treba da ostanu. Da su se pojavili ranije ili kasnije ne bi to bili. A to ces svakako videti i sada.
Nije se jos desilo da ovako dignu film iz mrtvih i da dozivi isti uspeh.
Ako brojimo po kolicini zaradjenog novca ok, Zaradice isto ili vise.
Zasto? Pa jako prosto imas vise ljudi, bioskopa i nacina za zaradu sada nego pre 30god. Karta je skuplja.
Ali popularnost i onaj vauuu efekat NIKAD!

Slazem se sa tobom, evo primer Dana Nezavisnosti 2. Prvi deo je bio fantastican drugi sam pogledao 10ak minuta i cao-zdravo…ima jos milion primera za protiv ali Terminator 2 dokaz da se moze kad se hoce. A nadovezem se odmah sa trojkom, cetvorkom, peticom svaki je imao veci budzet od prethodnog pa su bili njaaa ~.
Evo skorasnjeg primera Avengersa sa Infinity War i End Game su razbili (kome se svideo taj svet naravno) ali imali su pricu, videcemo sta ce biti. Nadam se dobrom filmu jer sam optimista po prirodi :slight_smile: .