Slazem se da postoji razlika neka, to je isto kao kad igras recimo RDR2 na X-u u 4k i onda ukljucis na S u 720p postoji vidljiva razlika ali jednako ces uzivati i tamo i ovamo…bar ja se sigurno necu zagledati u neki predeo tamo i reci kako mi je ona planina mutna a na X je kristalno cisto. Dok @ivan71 znam da hoce i da me vara(vrbuje) kako da pazarim X kao covek i da se naigram
Meni je ovo brutalno i jedva cekam film. Skarlet fantasticna ko i uvek
Na torentima izasao The Irishman i Ad Astra. Navali narode dok je vruce.
Odgledao dva sata i odustao. Ain’t nobody got time for that.
Film je teska gerijatrija. Matori Dzo Pesi, Robert de Niro, Al Pacino i Harvi Kajtel, zajedno imaju 400 godina. Traje uzasno dugo, bolje da su snimili seriju… Apsolutno svaki moguci mafijaski klise poznat u univerzumu. Ali eto, vredi odgledati jer je glumacka ekipa neverovatna.
Ad Astra je isto smor nevidjenih razmera. Prvih pola sata Bred Pit u krupnom planu, valjda je ideja da se prikaze njegovo konfliktno psiholosko stanje u vezi sa mozda mrtvim ocem.
Ad Astra…
Treba pogledati obavezno.
Generalno film je dosadan… Ali opet nije.
Radnje neke i nema ali opet me je drzo.
Depresivan do zla boga… Od kamere, radnje, price. Ali opet treba ga videti.
Pokusao sam i iz drugog pokusaja, samo odustao. Dacu mu i trecu sansu, eventualno…
Ja sam ga “gledao”. Telefon bio vecinu vremena u ruci.
Da li ste gledali film Stalker (1979 film) - Wikipedia ?
Meni je to odličan film, a opet nije sve kristalno jasno i dato, mora da se pažljivo gleda i razmišlja.
Mislim da je Ad Astra taj tip filma, zato ću ga obavezno pogledati.
Bas me i ne cudi sto su odustali od one prosle price… ti glupavi politicki korektni filmovi sa pozitivnom diskriminacijom ne mogu da opstanu na duge staze.
Ovo mi izgleda kao lep i zabavan film. Ovaj cu svakako da gledam.
Pogledah irishmana… Au sunce ti kakva filmcina,kakvih zadnjih sat vremena, kakav kraj… Ogromna preporuka od mene.
Nisam znao da penzioneri mogu da lete na ovakvim tipovima aviona
Pa barem je on zaradio valjda nesto do sada da ne mora da pravi neki glupi nastavak filma koji je bio odlican u svoje vreme.
Cini mi se da je bas on zeleo nastavak. I iskreno ne verujem da ce film biti sranjac, imaju ogroman budzet ako nista bar cemo uzivati u efektima pa se posle bacamo na Ace Combat 7…
P.S. jel ga igrao neko, kakav je?
Neke stvari ne mozes da kupis parama!
Nije pitanje budzeta. Sve u svoje vreme. Filmovi koji su bili “kultni” to su bili u svoje vreme i tamo treba da ostanu. Da su se pojavili ranije ili kasnije ne bi to bili. A to ces svakako videti i sada.
Nije se jos desilo da ovako dignu film iz mrtvih i da dozivi isti uspeh.
Ako brojimo po kolicini zaradjenog novca ok, Zaradice isto ili vise.
Zasto? Pa jako prosto imas vise ljudi, bioskopa i nacina za zaradu sada nego pre 30god. Karta je skuplja.
Ali popularnost i onaj vauuu efekat NIKAD!
Slazem se sa tobom, evo primer Dana Nezavisnosti 2. Prvi deo je bio fantastican drugi sam pogledao 10ak minuta i cao-zdravo…ima jos milion primera za protiv ali Terminator 2 dokaz da se moze kad se hoce. A nadovezem se odmah sa trojkom, cetvorkom, peticom svaki je imao veci budzet od prethodnog pa su bili njaaa ~.
Evo skorasnjeg primera Avengersa sa Infinity War i End Game su razbili (kome se svideo taj svet naravno) ali imali su pricu, videcemo sta ce biti. Nadam se dobrom filmu jer sam optimista po prirodi .